Target Circle

Kaikki arvostelut

Target Circle

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Target Circle

Internetin tehokas käyttö on yksi tapa, jolla voi päästä käsiksi erilaisiin mahdollisuuksiin. Useimmat ihmiset ovat ansiotyössä, koska he käyttävät internetin välineitä hyödykseen. Monet ihmiset ovat jo omaksuneet ajatuksen etätyöskentelystä kotoaan käsin. Jos haluat joko saada kokopäivätyön tai ansaita jäännöstuloja, affiliate-markkinointi on yksi alue, jota sinun kannattaa tutkia. Affiliate-markkinoinnissa sinun ei tarvitse päästä suoraan käsiksi tuotteeseen, ennen kuin voit ansaita siitä massiivisesti. Affiliate-markkinoijan odotetaan mainostavan erilaisia tuotteita provisiota vastaan. Target Circle on johtava Affiliate Marketing Software aloittaa oman affiliate ohjelmia ja maksaa kumppaneiden maailmanlaajuisesti. Kymmenien tuhansien valmiiksi integroitujen kumppaneiden Affiliate Marketplace -markkinapaikan. Tämän lisäksi he tarjoavat automaattisen kumppanilaskutuksen ja -maksujen ansiosta ohjelmasi skaalautuu vaivattomasti ensimmäisestä päivästä lähtien. Target Circle tarjoaa affiliate-markkinointiohjelmiston, jossa affiliate-markkinoijat voivat muodostaa yhteyden yrityksiin. Ehdotamme, että ennen kuin lataat Target Circle -sovelluksen, sinun kannattaa lukea rehellisiä asiakasarvosteluja Target Circlestä joiltakin heidän aiemmilta asiakkailtaan. Oletko koskaan käyttänyt Target Circlen tuotteita? Jos vastasit myöntävästi, jaa ystävällisesti kokemuksesi yrityksestä potentiaalisten asiakkaiden kanssa täällä.

Tietoja Target Circlestä
Target Circle on affiliate-markkinointialusta, joka on suunniteltu auttamaan asiakkaita käynnistämään kumppanuusohjelmansa. Lisäksi se on tehty auttamaan yrityksiä maksamaan kumppaneilleen maailmanlaajuisesti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee osoitteessa Storgata 10 2000 Lillestrom, Norja. Yritys vakuuttaa asiakkailleen tarjoavansa kumppanimarkkinapaikan, jossa on erilaisia valmiiksi integroituja kumppaneita sekä automaattinen kumppanilaskutus ja -maksut. Target Circle ylpeilee sillä, että sillä on yli 30 000 mainostajaa ja noin 45 000 aktiivista tarjousta. He korostavat myös, että he antavat virtaa affiliate-markkinoinnin ammattilaisille ja tiimeille riippumatta niiden maasta, toimialasta tai koosta. Yritys ylpeilee tarjoavansa affiliate-markkinointiratkaisun, joka on täynnä ominaisuuksia ja klusteroi asiakkaiden nykyiset ja tulevat kumppanimarkkinoijat, sovellukset, asiakkaat, vaikuttajat ja mediakumppanit yhteen paikkaan. Target Circle on tiettävästi saanut eri organisaatioiden myöntämiä palkintoja. Joitakin heidän saamiaan palkintoja ovat muun muassa Saasworthy Top 5 kasvava ohjelmisto affiliate-markkinoinnin kategoriassa ja Affbank Awards Best Track Award 2020.

Target Circlen tuotteet ja palvelut
Target Circle tarjoaa asiakkaille kumppanimarkkinointiohjelmiston ja markkinapaikan. Yritys vakuuttaa, että heidän ohjelmistollaan asiakkaat voivat luoda konsolidoidun kumppanuuskeskittymän sekä lisätä tavoittavuuttaan yhdistämällä ne kymmeniin tuhansiin ennalta integroituihin markkinapaikkakumppaneihin. Yritys väittää myös, että sen ohjelmistossa on täysin brändättyjä mittaritauluja, kumppanien rekisteröinti- ja sisäänkirjautumissivut, mukautettavat asetukset ja laajat tiliasetukset. Target Circle väittää tarjoavansa kumppanimarkkinointiohjelmiston, jonka avulla sisältöä voidaan hyödyntää rahana vaivattomasti yhdistämällä se maailmanlaajuisiin tuotemerkkeihin. He vakuuttavat tarjoavansa ohjelmistolleen 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Target Circlen valikoimasta löytyy täysin räätälöitävissä oleva ja konsolidoitu kumppanuuskeskittymä, jossa on reaaliaikaisia raportteja. Jokaisen kumppanin ROI:n optimointi älykkäällä kohdentamisella ja automaatio-ominaisuuksilla. Target Circlen  tarjoaa myös päivittäisen uutisvirran ja automaattisen yhteyden uusiin Marketplace-kumppaneihin. Target Circlen  kertoo tämän olevan aikaa säästävä irtotapahtumien validointityökalu, jolla voidaan hyväksyä tai hylätä rajattomasti tapahtumia kerralla. Tarjolla on lisäksi automatisoitu verosäännösten mukaisten itse laskuttavien kumppanilaskujen luominen ja lähettäminen. He tarjoavat myös viikoittaiset kumppanimaksut 190 maahan ja kaikkiin tärkeimpiin valuuttoihin.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä Target Circle -yrityksestä
Oletko koskaan käyttänyt Target Circlen tuotteita? Jos vastasit myöntävästi, jaa ystävällisesti kokemuksesi yrityksestä potentiaalisten asiakkaiden kanssa täällä. Saivatko he vastinetta sijoituksellesi heidän ohjelmistoonsa? Kuvailisitko heidän alustaansa luotettavaksi kumppanuusmarkkinapaikaksi? Pääsitkö heidän alustallaan käsiksi yrityksiin, jotka tarvitsevat affiliate-markkinoijia? Pystyikö yrityksesi tavoittamaan laajat markkinat heidän ohjelmistoillaan? Onko heidän ohjelmistonsa hinta sen arvoinen? Suosittelisitko ohjelmistoa kollegoillesi? Onko sinulla ehdotuksia Target Circlea varten? Jaa ystävällisesti kokemuksia tulevaisuudennäkymien kanssa täällä.