Sucuri

Kaikki arvostelut

Sucuri

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Sucuri

Ihmiset, jotka eivät ole joutuneet niiden tuhoisien vaikutusten uhreiksi, vähättelevät usein haittaohjelmia, lyhyesti "Malware". Se voi olla tuhoisaa eri muodoissaan, sillä jopa fiksuimmat ihmiset lankeavat sen ansaan. Kun se hiipii järjestelmääsi kuin ei-toivottu virusflunssa, alat huomata joitakin sen aiheuttamia suoria muutoksia. Tietokoneestasi tulee äärimmäisen epävarma ja epäluotettava, ja se alkaa pahentua. Ja hassu juttu on se, että jotkut haittaohjelmat voivat jopa työskennellä paikasta toiseen pitääkseen silmällä jokaista näppäintä, jonka kirjoitat, ja loppujen lopuksi antaa rikollisille oikeuden päästä sisään ja käyttää kaikkein henkilökohtaisimpia tietoja, joita tallennat verkkoon. Se ulottuu sähköpostitileistä sosiaaliseen mediaan ja pankkitileihin, ja se on kauhea tapa saada yksityisyytesi loukatuksi. Jos verkkosivustosi joutuu sen uhriksi, vaikutukset ovat sanoin kuvaamattomat. Se voi jopa saada sinut menettämään luottamuksen, jota olet ehkä rakentanut jo ammoisista ajoista lähtien. Siksi sinun on investoitava Sucuriin, jotta voit nopeasti tunnistaa verkkosivustollasi olevat haittaohjelmat. Yritys kertoo auttavansa sinua tunnistamaan ja tarjoaa sinulle ohjelmistoja, joiden avulla sinulla on syvällistä tietoa ja ymmärrystä verkkosivustosi nykytilasta, vanhentuneista ohjelmistoista ja mahdollisista verkkosivuston virheistä, minkä seurauksena voit ryhtyä asianmukaisiin toimiin niiden ratkaisemiseksi. Sinun kannattaa lukea rehellisiä arvioita Sucurista täältä. Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä.

Tietoja Sucurista
Tony Perezin ja Daniel Cidin Kalifornian Menifeen kaupungissa vuonna 2010 perustama Sucuri tarjoaa yleisiä verkkosivustojen tietoturvaratkaisuja, kuten haittaohjelmien poistoa, haittaohjelmien valvontaa ja verkkosivustojen suojauspalveluja. Sucurin tehtävänä on kuitenkin tarjota toimivinta ja kohtuuhintaisinta pilvipohjaista teknologiaa ja palveluita verkkosivustojen tietoturvaan ja tarjota samalla ytimekkäimpiä verkkosivustojen tietoturvaan liittyviä koulutusresursseja. Sucuri on erikoistunut muun muassa verkkosivustojen tietoturva-alustaan, verkkosivustojen palomuuriin (WAF), yrityksiin, verkkoammattilaisiin, suositteluohjelmaan ja kumppanuuksiin. Sucurin vision ja johtajuuden ansiosta Sucurista on tullut verkkoammattilaisten eniten suosittelema verkkosivustojen tietoturvapalvelu. Vuodesta 2009 lähtien maailmanlaajuisesti hajautettu tiimi on innovoinut lakkaamatta yhtä päämäärää silmällä pitäen - tehdä verkkosivustoista turvallisempia ja nopeampia kehittyvien uhkien maailmassa. Sucuri Platform on kaiken kattava tietoturvaratkaisu verkkosivustoille, joka tarjoaa suojauksen, seurannan ja rajoittamattoman määrän hakkerointipalveluja. Tarjolla on kolme hinnoittelupakettia. Bloggaajille ja pienyrityksille. Sucuri-palomuuri tarjoaa suojaa hakkereita vastaan. Yritys tarjoaa kolme kohtuuhintaista pakettia, jotka on suunniteltu budjetin huomioon ottaville verkkosivuston omistajille pitämään verkkosivustonsa turvassa hyökkäyksiltä ja parantamaan samalla suorituskykyä. Agency-ratkaisu tarjoaa porrastettuja alennuksia verkkoammattilaisille, jotka hallinnoivat useiden asiakkaiden verkkosivustoja eivätkä halua huolehtia tietoturvaongelmista. Tämä paketti on heille tarkoitettu web-ammattilaisille, joilla on 10-1000+ asiakassivustoa. Yritys kertoo, että heidän visionsa ansiosta yritys on noussut web-ammattilaisten suosittelemaksi verkkosivustojen tietoturvapalveluksi. Vuodesta 2009 lähtien maailmanlaajuisesti hajautettu yrityksen tiimi luonut uusia tuotteita päämääränä tehdä verkkosivustoista turvallisempia ja nopeampia kehittyvien uhkien maailmassa. 

Kehut, valitukset ja vinkit tuotteelle Sucur
Erilaisten älypuhelinlaitteiden fanaatikkona, miten arvioisit Sucurin sovellukset? Sucur väittää, että sen tuotteissa on pitkä käyttöikä, oletko samaa mieltä heidän väitteistään? Miten arvioisit niiden ohjelmistoja? Ovatko ne käyttäjäystävällisiä? Oliko sinulla myös haasteita niiden ohjelmistojen käytössä? Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Sucurin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu ja kerro kokemuksia yrityksestä nyt.