Star Conflict

Kaikki arvostelut

Star Conflict

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Star Conflict

Pelaaminen on hauska harrastus, joka on alkanut pienten piirien yhteisenä tekemisenä ja laajentunut pikkuhiljaa koko kansan huviksi. Jos olet pelimetsällä ja etsit täytettä pelihyllyysi, olet saattanut iskeä silmäsi peliin nimeltä Star Conflict. Näin voisi ainakin perustellusti päätellä – olethan sentään aiheesta kertovalla sivulla! Me täällä suomiarvostelut.fi -sivustolla haluamme luoda paikan, johon kuluttajat voivat tulla hankkimaan tietoa yrityksistä ja tuotteista, olivat he sitten pelaajia tai nettishoppailijoita. Tätä tavoitetta silmällä pitäen olemme laatineet seuraavan infopaketin Star Conflict -pelistä. Kuten varmasti olet jo huomannut, löytyy tämän tekstin vierestä myös kommenttikenttä, jota käyttämällä voit jättää oman arvostelusi Star Conflictista. Jos sinulla ei sen sijaan ole vielä omaa kokemusta, voit päätellä jotain pelistä lukemalla, millaisia kokemuksia muilla lukijoillamme on pelistä ollut.

Tietoa Star Conflictista
Star Conflict on Stargem Gamesin kehittämä moninpeli, jossa pelaaja osallistuu scifi-henkiseen avaruussodankäyntiin muiden pelaajien kanssa ja heitä vastaan. Stargem Games on vuonna 2011 perustettu pelien kehittämiselle omistautunut yhtiö, joka jo perustamisvuotensa syyskuussa ryhtyi työstämään Star Conflictia. Yrityksen perusti joukko pelialan ammattilaisia, joilla oli kokemusta pelien kehittämisestä jo entisestään. Stargem Games erikoistuu nimenomaan Star Conflictin kaltaisten massiivimoninpelien kehittämiseen. Julkaistuksi peli saatiin noin puolentoista vuoden kehitystyön jälkeen vuoden 2013 helmikuussa. Pelinkehityksen roolit on jaettu siten, että Star Conflictin julkaisi Gaijin Distribution, joka on varmasti tuttu nimi monelle massiivimoninpeleihin aiemmin tutustuneelle. Gaijinin aiempiin julkaisuihin kuuluu muun muassa laajalti tunnettu toimintapeli WarThunder.

Millainen peli Star Conflict on?
StarCraft on Gaijinin muiden julkaisujen tavoin toimintapeli, johon osallistuu suuri määrä pelaajia samanaikaisesti. Pelaajat liikkuvat maailmassa samanaikaisesti ja voivat olla vuorovaikutuksessa toisiensa kanssa, minkä vuoksi Star Conflictia voidaankin kuvailla massiivimoninpeliksi eli lyhennettynä MMO-peliksi, joka tulee englannin kielen sanoista "Massively Multiplayer Online". Pelissä pelaaja ottaa komentoonsa avaruuslaivueen, johon voi kuulua kaikenlaisia aluksia suurista taistelualuksista pieniin tiedustelualuksiin. Laivastollaan voi sitten taistella joko muita pelaajia tai tietokonevastustajia vastaan – tai sekä että. Alustyyppejä on nykyisellään reilu sata kappaletta, ja niillä voi osallistua joko tehtävämuotoisiin peleihin tai seikkailla vapaasti hiekkalaatikkotyyppisessä pelimaailmassa. Taustana Star Conflictin pelimaailmalle on se, että sota avaruusolentoja vastaan on syössyt koko galaksin kaaokseen ja nyt erilaiset ryhmät kamppailevat vaikutusvallasta. Osa ryhmistä edustaa sitä vähää, mitä kaaosta edeltäneistä imperiumeista on vielä jäljellä, kun taas toiset ryhmät ovat opportunistia järjestöjä ja jopa yrityksiä.

Star Conflictin pelaaminen
Star Conflictissa pelaajan aktiviteetit koostuvat pääasiassa tehtävien suorittamisesta, galaksissa matkustamisesta sekä tietysti avaruustaistelujen käymisestä. Omaa laivastoaan voi muokata sekä hankkimalla uusia aluksia että parantelemalla siihen jo kuuluvia aluksia moduulien ja uusien aseiden avulla. Pelaamisen myötä pelaaja saa kokemusta, jota voi käyttää kasvattaakseen kykyjään entisestään. Taistelussa pelaaja voi yllättää vastustajan ovelalla manööverillä, kaataa hänet avoimen hyökkäyksen shokkia hyväksi käyttäen tai suunnitella oman strategiansa, jolla saavuttaa vaikutusvaltaa Star Conflictin maailmassa.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Star Conflictin pelaajilta
Tämän tekstin myötä olet toivon mukaan saanut karkean idean siitä, millaista peliä voit odottaa, jos päätät ryhtyä pelaamaan Star Conflictia vapaailtojesi ratoksi. Olemme tässä kuitenkin kuvanneet pelin pääpiirteissään ja kantaa ottamatta, jotta saisit itse muodostaa käsityksesi pelistä täysin vapaasti. Mikäli sinua kiinnostavat muiden ihmisten mielipiteet, voit tutustua ohesta löytyviin arvosteluihin. Niiden perusteella voit muodostaa paremman kuvan siitä, onko Star Conflict sinulle sopiva peli. Halutessasi voit kokeilla peliä myös itse ennen minkäänlaisen ostopäätöksen tekemistä, sillä ainakin nykyisellään Star Conflictin pelaaminen itsessään ei maksa mitään – maksamaan joutuu vain, jos haluaa saada peliin lisäsisältöä.