Rail Nation

Kaikki arvostelut

Rail Nation

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Rail Nation

Moni meistä tykkää viettää vapaa-aikaansa pelaamalla erilaisia pelejä. Pelejä on niin pelikonsoleille, puhelimille, tableteille kuin tietokoneillekin. Pelejä on myös erilaisia. On strategiapelejä, yksin pelejä, yhteisöpelejä ja monia muita. Yksi strategiapeli on Rail Nation. Se toimii niin tietokoneella, puhelimella kuin tabletillakin. Onko Rail Nation hyvä peli? Onko se luotettava? Onko Rail Nationia helppo oppia pelaamaan ja pysyykö siinä mielenkiinto pitkään?  Lue muiden Rail Nation peliä pelanneiden arvosteluja Suomiarvostelut -sivuilta. Näin saat lisätietoa siitä, minkälainen peli Rail Nation on.  
 
Mikä Rail Nation on?
Rail Nation on peli, jonka on kehittänyt Travian Games yritys. Travian Games on saksalainen pelejä valmistava yritys, joka on suunnitellut useita eri pelejä kuten Rail Nation, Travian ja Impreion. Sen pääkonttori sijaitsee Saksan Münchenissä. Travian Games on erikoistunut selaimella pelattaviin peleihin, jollainen Rail Nation myös on. Pelit ovat MMO -pelejä eli massiivisia monen pelaajan verkkopelejä. Se tarkoittaa, että peliä pelaa samanaikaisesti suuri määrä pelaajia. MMO-pelissä voikin olla satoja, tuhansia tai kymmeniä tuhansia pelaajia saman aikaisesti pelaamassa.
 
Rail Nationiin on rekisteröitynyt 7,7 miljoonaa tiliä ja se on saatavilla 19 eri kielellä. Lisäksi pelissä on saatavilla yli 80 erilaista pelimaailmaa, joissa voit peliä pelata sekä yli 170 erilaista aidon näköistä veturia.
 
Millainen peli Rail Nation on?
Rail Nation peli on monen pelaajan verkkopeli. Se on strategia -peli. Rail Nationissa toimit rautatieyhtiön omistajana. Ideana on, että yrität saada rautatieyhtiösi kasvamaan. Peli alkaa pienestä kaupungista, johon voit kuljettaa tuotteita. Kuljettamalla tuotteita, ansaitset rahaa, jonka avulla voit kasvattaa rautatieyhtiötäsi.
 
Rail Nation pelissä on kuusi eri aikakautta, joista jokainen kuvaa rautateiden yhtä historiallista aikakautta. Voit pelata peliä muiden pelaajien kanssa ja tehdä esimerkiksi tiimejä tai ryhtyä yhteistyöhön. Pelissä on kolme erilaista skenaariota. Voit joko pelata fantasia -kartalla tai voit pelata Yhdysvaltojen kartalla ja kilpailla siitä, voitatko Idän tai Lännen. Halutessasi voit myös pelata Euroopan kartalla, jossa kehitetään Euroopan rautatieverkostoa.
 
Miten Rail Nationia pelataan?
Rail Nationia voi pelata Windows tai Mac tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Voit siis joko pelata sitä verkkoselaimella tai ladata sovelluksen Google Play -kaupasta tai App Storesta. Voit pelata peliä samalla käyttäjällä millä tahansa laitteella.
 
Pelin ideana on se, että pelaat sitä joko yksin tai yhteistyössä. Voit pelata yksin muita vastaan tai tehdä yhteisöjä ja yhteistöitä muiden pelaajien kanssa. Voit esimerkiksi liittyä yhdistykseen, jolloin yhdistät voimasi muiden pelaajien kanssa ja voitte auttaa kaupunkinne voittamaan. Kehittämällä junaratoja ja rautatieyhdistystä, voit kehittää alkuperäisestä pienestä kylästä vilkkaan kaupungin. Pelissä on myös virtuaalinen veturimuseo, josta löydät kaikenlaisia erilaisia veturimalleja. Peli kehittää strategista ajatteluasi, sillä sinun tulee luoda erilaisia strategioita pelin voittamiseksi.

Mikäli sinulla on jotain ongelmia pelin kanssa voit ottaa yhteyttä Rail Nationin tukeen. Pääset sinne Rail Nationin verkkosivujen kautta. Tukikeskukseen voit lähettää tukipyynnön, johon pelin kehittäjät vastaavat ja auttavat.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Rail Nationista
Oletko pelannut Rail Nation peliä? Haluamme kuulla mielipiteesi, arvostelusi ja ajatuksesi Rail Nationista! Onko peliä helppo oppia pelaamaan? Toimiiko se sujuvasti kaikilla eri laitteilla? Onko Rail Nation pelaaminen hauskaa tai opettavaista?  Jaa meille ajatuksesi, arviosi tai kommenttisi Rail Nation pelistä. Suomiarvostelut jakaa kokemuksesi, jotta muut tietävät kannattaako peli ladata ja sitä pelata.
 
Mietitkö puolestaan Rail Nation pelin pelaamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla on ollut Rail Nation pelistä. Näin selvität, onko se luotettava ja kannattaako sinun alkaa myös pelaamaan.