PEERS TV

Kaikki arvostelut

PEERS TV

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

PEERS TV

PEERSTV on ilmainen online-tv, jossa on live-tv- ja Catch Up -ominaisuudet. Eri televisiokanavien ohjelmat ovat saatavilla suorana lähetyksenä ja viikoittaisena arkistona. Peers Tv lupaa, että ne saa myös ilman tilausta ja korkealla laadulla. Kanavahaun avulla voit navigoida nopeasti ja valita haluamasi kanavan luettelosta. Parhaiten arvioidut TV-ohjelmat on poimittu ja koottu yhteen "Suositut"-luokkaan. Tänne on listattu tv-suosikit ja korkeinten arvioidut ohjelmat katselumäärän mukaan. Ohjelmat on jaettu katseluiden mukaan niin, että sieltä näkee päivän aikana ja viikoittaisten katselutulosten mukaan. Saatat myös haluta pysyä ajan tasalla kaupungin, maan ja maailman ajankohtaisista asioista. Peers tv kertoo, että riittää, kun katsot lyhyitä videoita "Päivän teema" -kohdassa. Viimeaikaiset uutiset, katsaus siihen, mitä tapahtuu politiikan, talouden, kulttuurin, urheilun ja teknologian alalla. Lisäksi tarjolla on todelliset hauskat tarinat, jotka on laitettu kaikki omiin kokoelmissa. Henkilökohtainen arkisto auttaa rekisteröityneitä käyttäjiä tallentamaan suosikkiohjelmansa. Näitä voi olla suosikki tv-sarjojen jaksot, ohi menneet ohjelmat, jotka olivat lähetyksessä, tai tärkeät uutiset. Näitä voi tallentaa useista päivistä kokonaiseen kuukauteen. Peers tv:n kautta löydät ohjelmia eri kategorioista kuten trillerit, komediat, toimintaelokuvat, fantasia, draama, perhe, venäläinen ja historiallinen. Peers tv:n mukaan voit hallita omaa tv:tä, katsoa tv:tä ilmaiseksi ilman rekisteröintiä, jälkikäteen tai livenä verkossa, missä tahansa millä tahansa laitteella. Peers tv lupaa tehdä tästä käyttäjäystävällistä.

Tietoa yrityksestä PEERSTV
Peers TV on käyttäjäystävällinen sovellus, joka tuo television verkkoon. Peers TV tuo asiakkaille live-tv:n ja suosikkiohjelmat millä tahansa eri laitteilla ilman lisämaksua. Peers tv toimii seuraavissa laitteissa. iOS-laitteet kuten IPhone, IPad ja IPod. Android-laitteet kuten puhelimet ja tabletit. Älytelevisiot kuten Samsung, LG ja Panasonic. Internetissä osoitteessa www.peers.tv. Digisovittimissa (ei tosin kaikissa maissa). Lisäksi Peers TV kertoo, että lisää laitteita on tulossa. Asiakkaan ei enää tarvitse juosta kotiin katsomaan suosikkiohjelmaa. Kanavahaun avulla voit navigoida ja valita haluamasi kanavan luettelosta. Olet täysin varustautunut ajantasaisilla uutisilla useista eri lähteistä, missä ikinä oletkin. Asiakas voi ladata suosikkiohjelman suoraan laitteeseen. Peers tv:stä löytyy ohjelmia eri kategorioista. Näitä on esimerkiksi komediat, jalkapallo, Disney, Heroes, parhaat elokuvat, parhaat sarjat, parhaat ohjelmat, matkustaminen, urheilu, lapset, leffaklassikot, hyödylliset ohjelmat. Asiakkaat katselevat Peers tv:tä esimerkiksi silloin, kun he matkustavat lentokoneella, junalla tai vierailevat appivanhempien luona. Jäsenet voivat myös jakaa mielenkiintoisia ohjelmia ystävien kanssa sosiaalisten verkostojen kautta. Pysyäkseen ajan tasalla kaupungin, maan ja maailman ajankohtaisista asioista riittää, että katsot lyhyitä videoita "Päivän teema" -kohdassa. Peers tv leikkaa uutisblokit eri lähteistä yksittäisten raporttien mukaan ja luokittelee ne teemoittain, jotta jäsenet saavat koko tarinan helposti. Näin jäsenet saavat kokonaiskuvan tapahtumista, joista vain jäsen on kiinnostunut eri mielipiteineen. Peers tv säilyttää kaikki ohjelmat 7 päivän ajan, jotta kaikki ehtisivät katsomaan ne rauhassa. Lisäksi jäsenet voivat tallentaa ohjelmat pysyvästi suoraan laitteeseensa tai henkilökohtaiseen pilvitallennustilaan, jotta voi käyttää offline tilassa. TV-aikataulu voi muuttua Peers TV:stä riippumattomista syistä. Joillekin kanaville on käytettävissä vain Moskovan lähetyslähteet. Peers tv ei voi taata sellaisten kanavien moitteetonta toimintaa, joita he eivät lähetä. Jos jäsenellä on ongelmia palveluntarjoajan tai kolmannen osapuolen tarjoamien lähetyskanavien kanssa, ota yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan. Peers tv:n kautta löydät ohjelmia eri kategorioista kuten trillerit, komediat, toimintaelokuvat, fantasia, draama, perhe, venäläinen, historiallinen, rikos, melodraama ja vauvat.

Kokemuksia ja arvioita yrityksestä PEERSTV
Oletko kokeillut yrityksen suoratoistopalvelua? Piditkö siitä? Jaa arvostelu nyt.