Nektony

Kaikki arvostelut

Nektony

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Nektony

Nektony perustettiin vuonna 2011. He aloittivat Disk Expert -sovelluksen kehittämisellä levytilan käytön analysoimiseksi. Toinen heidän kehittämä sovellus oli VSD Viewer for Mac, joka mahdollisti yhteistyön Visio®-piirustusten parissa monialustaympäristössä. Myöhemmin työskennellessään Mac-tietokoneiden kanssa yritys huomasi, että niissä oli levytilaa liian vähän, eikä ollut selvää, mitä he voisivat poistaa vapauttaakseen tilaa. Niinpä he ovat ottaneet käyttöön sarjan Mac-järjestelmän puhdistusohjelmia, joita he itse käytävät. Sittemmin pääkehitysalue on ollut puhdistusohjelmistot, jotka auttavat käyttäjiä nopeuttamaan ja puhdistamaan laitteitaan sekä suojaamaan yksityisiä tietoja. Vaikka pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, koko kehitystiimi työskentelee Ukrainasta käsin luoden tärkeitä ohjelmistoja, joita asiakkaat ostavat ympäri maailman.

Mac-tietokoneet ovat tietokonemerkki, jonka käyttö on kasvanut vuosien varrella. Käyttäjät nauttivat vuorovaikutuksesta Mac-laitteidensa kanssa. Mutta macOS-haittaohjelmien lisääntyessä Mac-tietoturvasta on tullut välttämätöntä. Yksi yrityksistä, jotka väittävät auttavansa Mac-käyttäjiä suojaamaan, turvaamaan ja optimoimaan laitteitaan, on Nektony lippulaivatuotteensa Mackeeperin kautta. Sinun kannattaa kuitenkin lukea Nektonyn arvostelut täältä, jotta tiedät, ovatko he olleet tehokkaita auttamaan Mac-käyttäjiä laitteidensa optimoinnissa. Jos olet käyttänyt Mackeeperiä aiemmin, jätä ystävällisesti arvostelu tänne. Miten arvioisit Mackeeperin tehokkuutta? Saitko halutun kokemuksen Mac-laitteellasi, kun käytit Mackeeperiä? Suosittelisitko Mackeeperiä muille?

Tuotteet ja palvelut yrityksessä Nektony 
Nektony on yritys, joka luo erinomaista teknologiaa ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa teknistä tukea Mac-käyttäjille innovaationsa, Mackeeperin, kautta. Yritys perustettiin vuonna 2010, ja sen jälkeen Mackeeper on asennettu yli 50 miljoonaa kertaa yli 247 maassa ja alueella. Heidän tavoitteenaan on tarjota Mac-käyttäjille luotettavia teknologiaratkaisuja ja äärimmäistä Mac-tietoturvaa, jotta he voivat nauttia Mac-laitteidensa käytöstä. Nektony tarjoaa lippulaivatuotteensa kautta palveluja, kuten identiteettivarkauden vartijan, virustorjunnan, mainosohjelmien puhdistusohjelman, Mac-seurantapalvelut, muistin puhdistusohjelman, Mac-päivityspalvelut, älykkään asennuksen poisto-ohjelman, kaksoiskappaleiden etsinnän jne. avulla: Mackeeper. Jotta voit nauttia Mackeeper-palveluista, sinun on ladattava se heidän verkkosivustoltaan ja asennettava se puhelimeesi. MacCleaner Pro, sen PRO-työkalut ja apuohjelmat ovat Applen vahvistamia ja todistetusti turvallisia ja haittaohjelmista vapaita. Yritys lisäksi kertoo optimoivansa MacCleaner Pron säännöllisesti uusimpia macOS-päivityksiä varten. MacCleaner Pro näyttää aina vahvistusikkunan ennen valittujen järjestelmätiedostojen ja käyttäjien kohteiden puhdistamista. Mikäli asiakkaalla on kysyttävää palveluista, yrityksellä on tukitiimi, joka auttaa erilaisissa asennus, päivitys ja käyttöönoton haasteissa. Lisäksi he antavat lisätietoja palveluista ja käyttötukea niin uusille kuin vanhoille asiakkaille. Yritys kertoo, että heidän kauttansa saa toimivan Macin siivoustyökalun ja ylimääräisiä Pro-työkaluja 44,95 dollarilla.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä Nektonylle
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Nektony -sivuston tuotevalikoimasta aiemmin? Olivatko heidän palvelunsa hyviä ja laadukkaita? Olitko tyytyväinen puhdistusohjelman sisältöön ja hyödyitkö tuotteiden sisällöstä? Toimiiko tietokoneesi nyt paremmin ja turhat tiedostot ja haittaohjelmat ovat poissa? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Nektonyn palveluista, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi Mac-tietokoneen puhdistusohjelman, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi puhdistusohjelman tai muun ohjelmistotyökalun ostamista netissä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin yrityksestä ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen kurssi tai tutkinto Nektonyn valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.