Macpaw

Kaikki arvostelut

Macpaw

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Macpaw

Lähes jokainen meistä omistaa älylaitteen, tietokoneen tai kannettavan tietokoneen. Oletko koskaan ajatellut, että koneesi tarvitsisi puhdistusta? Monet meistä ei tee koneelle tai laitteelle sisäistä puhdistusta ja sen seurauksena kone hidastuu ja sen käyttäminen vaikeutuu. Tämä johtuu siitä, että laitteet tallentavat jatkuvasti tietoa sisälleen ja se tieto ei poistu aina normaalein keinoin ja varaa jatkuvasti laitteen muistia käyttöönsä. Selailu internetissä tallentaa sivustojen evästetietoa ja muuta tietoa, jota emme välttämättä koskaan toiste tarvitse. Tämä tieto jää kuitenkin varaamaan laitteen muistia ja hidastaa sitä kautta laitetta entisestään.  Saatavilla on onneksi apua ja verkossa on monia ohjelmistoja, jotka auttavat käyttäjää puhdistamaan laitteen tästä kertyneestä tarpeettomasta kuormasta. Tutustumme tällä sivulla Macpaw yritykseen. Mitä Macpaw tekee ja mitä tuotteita se tarjoaa. Haluamme, että saat mahdollisimman paljon tietoa yrityksestä oman ostopäätöksesi tueksi. Voit myös lukea, millainen kokemus Macpaw on ollut toisille käyttäjille. Toisen käyttäjän arvostelu kertoo nopeasti, onko kyseessä luotettava yritys.

Tietoa Macpaw
Macpaw kertoo sivuillaan erityisesti hengittävänsä Applen pölyä ja valmistavansa ohjelmistoja, jotka loistavat. Lyhyemmin sanottuna MAcpaw on ohjelmisto yritys, joka tekee iOS ja MacOS ohjelmistoja. Macpaw ohjelmistojen käyttäjämäärä liikkuu tällä hetkellä noin 30 miljoonan käyttäjän paikkeilla eli noin joka viidennessä Mac maailmassa sisältä Macpawn ohjelmistoja. Yrityksen pääkonttori on Kiovassa Ukrainassa, jonka lisäksi sillä on toimistot San Franciscossa ja Corkissa Irlannissa.

Tuotteet ja palvelut Macpaw
Macpaw verkkokaupasta voi ostaa tuotteita, joiden avulla voit parantaa oman Apple laitteesi suorituskykyä. Tarjolla on useita erilaisia ohjelmistoja kuten esimerkiksi CleanMyMac X, Clear VPN, CleanMyPC, Gemini 2 ja Wallpaper Wizard 2. CleanMyMac on MAcpawn lippulaivaohjelmisto, jonka avulla voi skannata koko koneen turhat tiedostot, varmistaa tietoturva-aukot sekä ohjelmisto määrittää tarvittavat toimenpiteet löydettyjen virheiden korjaamiseksi.

CleanMyMac ohjelmiston voi ostaa suoraan verkkokaupasta tai ladata siitä ensin ilmaisen version koneelle. Ostetussa versiossa on kaikki ominaisuudet käytössä. Täyden version voi ostaa yhdelle, kahdelle tai viidelle koneelle. Täyden version voi ostaa yhdeksi vuodeksi kerrallaan ja ensimmäisen oston jälkeen seuraavien vuosien ostot uusiutuvat automaattisesti, ellei niitä peruuteta. Tarjolla on myös kertaosto, joka on huomattavasti kalliimpi kuin vuositilaus mutta ohjelmisto on sen jälkeen käytössä ikuisesti. Tässä kannattaa huomioida, että suuret päivitykset voivat maksaa kuitenkin erikseen ja niistä voi joutua maksamaan vaikka olisikin ostanut täyden paketin kertaostona. Ohjelmisto on välittömästi käytettävissä oston jälkeen ja tuotteella on 30 päivän rahat takaisin takuu. Verkkokaupassa on maksutapoina muun muassa luotto- ja pankkikortti, PayPal ja American Express. Macpaw asiakastuki on käytössä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Verkkokaupassa on tarjolla myös tuki sivusto, josta löytää tukea jokaisen ohjelman kohdalta sekä yleisimpiin kysymyksiin vastauksia. Siellä on myös ajankohtaisia artikkeleita liittyen laitteiden suorituskykyyn ja puhdistamiseen.

Suositukset, valitukset ja vinkit Macpaw
Laitteiden huolto ja kunnossapito on tärkeää ja on hyvä, jos sen osaa tehdä itsenäisesti. Valmiita ohjelmistoja kannattaa käyttää, jos omat kyvyt eivät riitä. Ohjelmistoihin kannattaa käydä tutustumassa valmistajan sivuilla, jossa on yleensä paljon tietoa siitä, miten se toimii. Oletko sinä käyttänyt MacPaw ohjelmistoja? Me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Miten ohjelma toimi ja olisko hintansa arvoinen? Oliko ostaminen helppoa tai jouduitko olemaan asiakaspalveluun yhteydessä? Kerro kokemuksistasi meille. Voit tietenkin lisäksi lukea toisten käyttäjien kokemuksia. Voit ehkä saada niistä lisätietoa ja vahvistusta omalle hankintapäätökselle. Jätä siis omat kommenttisi tai lue muiden kokemuksista. Yhdessä teemme verkko-ostoksista turvallisempia.