Invideo

Kaikki arvostelut

Invideo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Invideo

Maailma on värikäs paikka, jota on hieno ihailla – ellei sitten satu olemaan Suomen sateinen marraskuu. Satoi tai paistoi, on elämässämme siitä huolimatta paljon muistamisen arvoisia hetkiä. Niitä on toki hyvä painaa vanhanaikaisesti muistiinsa, mutta toisinaan niistä voi napata jopa videon, jotta hetken voi elää uudelleen ja uudelleen. Tai kenties sinua ei kiinnosta muistojen vangitseminen, vaan haluat tehdä hienoja videoita sosiaalisessa mediassa jaettavaksi. Tai ehkä edustat yritystä, joka haluaa tehdä uuden, säväyttävän mainosvideon. Kaikissa näissä ja monissa muissa tapauksissa tarvitset laadukkaan videoeditorin. Mutta mikä on laadukkain videoeditori? Siihen kysymykseen sinun on vastattava itse – me voimme vain antaa sinulle tietoa. Sivustoltamme löydät tällaisia yhteenvetoja videoeditoreista ja muistakin sovelluksista. Yhteenvedoissa saat perustietoa sovelluksesta ja niiden ohesta löydät aina kommenttipalstan, jossa sovellusta käyttäneet jakavat omia kokemuksiaan.

Tietoa Invideosta
Invideo on videoiden muokkaamiseen tarkoitettu sovellus, joka on saatavilla useina eri versioina kunkin asiakkaan yksilöllisistä tarpeista riippuen. Invideo markkinoi itseään helppokäyttöisenä työkaluna, jonka avulla kaikenlaiset ihmiset ja yritykset voivat tehdä tyylikkäämpiä videoita. Invideo poikkeaa monista kilpailijoista ennen kaikkea siksi, että se on verkkopohjainen palvelu, joka toimii suoraa selaimessa. Invideota käyttääkseen ei siis ole tarvis ladata erillistä sovellusta, vaan työkalu pyörii käyttämäsi selaimen välityksellä. Oheisia asiakasarvosteluja lukemalla voit pyrkiä ottamaan selvää, kuinka helppokäyttöinen Invideo käytännössä on. Suomalaiselle asiakkaalle saattaa hieman lisähaastetta tuoda se, että Invideo on nykyisillään saatavilla vain englanninkielisenä.

Miten Invideo toimii?
Videon muokkaaminen toteutetaan pääpiirteissään kolmivaiheisen prosessin kautta. Ensimmäisessä vaiheessa käyttäjä valitsee pohjan, jonka päälle ryhtyy videota editoimaan. Saatavilla on useampia tuhansia pohjia, joskin käytettävissä olevien pohjien määrä riippuu siitä, minkätasoisesta palvelusta olet Invideolle maksanut. Toisessa vaiheessa käyttäjä tekee kaikki ne muokkaukset, joita haluaa pohjaan tehdä. Lopuksi videon voi joko ladata omalle koneelle tai vaihtoehtoisesti suoraa sosiaalisen median palveluun. Invideossa on joitakin toimintoja, jotka pyrkivät erityisesti nopeuttamaan videonluontiprosessia. Eräs ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi tämänkaltaisen kirjoitetun artikkelin muuttamisen videomuotoon, jotta siitä tulisi visuaalisesti miellyttävämpi kokonaisuus.

Kuinka paljon Invideo maksaa?
Invideon liiketoiminta perustuu neljään eri tilausmalliin. Positiivinen yllätys lienee se, että halvin tilaus kustantaa asiakkaalle nolla euroa kuussa – Invideon perusversio on näin ollen täysin ilmainen. Hyväntekeväisyydestä ei Invideon kanssa ole siitä huolimatta kyse, vaan kyseessä on voittoa tavoitteleva yritys eikä ilmaisessa perusversiossa siksi ole kaikkia Invideon toimintoja. Toinen tilaus vaihtoehto on niin sanottu bisnestilaus, joka on suunniteltu pienille yrityksille sekä yksityishenkilöille, jotka vaativat videoeditorilta hieman enemmän toimintoja. Kolmas tilausmalli on puolestaan suunniteltu suuremmille tiimeille, joka maksaa jälleen hieman enemmän mutta vähentää matalamman hintaluokan tilauksiin asetettuja rajoituksia. Tämä on viimeinen hintataso, jolla on kiinteä hinta, sillä neljäs tilausmalli on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat juuri omiin tarpeisiinsa sopeutettua palvelua. Tämä on Invideon "voimakkain" versio, mutta sen saadakseen täytyy yrityksen olla yhteydessä Invideon myyntitiimiin ja neuvotella palveluista ja hinnasta.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Invideon asiakkailta
Tämän luettuasi olet toivon mukaan saanut suurpiirteisen mutta tehokkaan pikakatsauksen siihen, mitä voit odottaa asioidessasi Invideon verkkosivuilla. Voit halutessasi tutkia muista vastaavista sovelluksista kirjoittamiamme artikkeleita tai tutustua Invideoon lähemmin sen omien verkkosivujen kautta. Älä kuitenkaan unohda puolueettoman kokemustiedon hankkimista. Sitä voit saada arvosteluista, joita muut lukijat ovat toivottavasti jättäneet tälle sivulle ennen saapumistasi. Kannustamme sinuakin kirjoittamaan lyhyen kommentin Invideosta, jos olet jo käyttänyt sitä joko ilmaisen kokeiluversion tai maksetun palvelupaketin muodossa.