gfk

Kaikki arvostelut

gfk

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

gfk

Rakastammeko ajatusten ja mielipiteiden jakamista, mutta emme silti löydä ketään, jonka kanssa jakaa ne? Mielipiteemme, se, mitä ajattelemme, on meille todella tärkeää. Mielipiteidemme jakaminen eri ihmisten kanssa auttaa nostamaan eräänlaisen taakan päältämme, ja lisäksi on hauskaa tuoda ajatuksemme maailmalle ja sekoittaa ne ihmisten kanssa, jotta saamme tietää, mitä mieltä he ovat joistakin asioista. Niin monet tuotteet ovat menneet hukkaan, koska ihmiset eivät ole pystyneet antamaan niistä kyselyitä, ja se, mitä mieltä olemme joistakin tuotteista, voi joskus olla niille hengenpelastaja. Se auttaa löytämään puutteita, vaaroja, virheitä ja niin monia muita hyviä ja huonoja ominaisuuksia, joita tuotteella on. ConsumerScan on verkkoyhteisö, joka antaa ihmisille mahdollisuuden jakaa mielipiteitään ja saada siitä palkkiota. Emme voi sanoa, että he ovat saaneet sinut varmasti, joten suosittelemme, että luet rehelliset asiakasarviot ConsumerScanista täältä, ennen kuin harkitset vierailua heidän verkkosivustollaan.

Tietoja yrityksestä ConsumerScan 
GfK on Belgian johtava markkinatutkimusyritys ja yksi maailman suurimmista markkinatutkimusyrityksistä. 13 000 ammattilaisella on yli 80 vuoden kokemus tietojen keräämisestä ja analysoinnista. Juuret ovat Saksassa, mutta tarjoavat palveluja kaikkialla maailmassa. GfK perustettiin Saksassa vuonna 1934 markkinatutkimusyritykseksi, ja nyt se tarjoaa tärkeää tietoa paikallisista markkinoista yli 100 maassa. ConsumerScan on yli 5 000 kotitalouden paneeli, joka edustaa kaikkia Belgian kotitalouksia. Skannaamalla heidän ostoksensa viikoittain skannerin avulla GfK Belgium voi kartoittaa Belgian kuluttajamarkkinoita ja trendejä ja raportoida niistä tuotemerkeille, kaupoille ja hallitukselle. Paneeli rekisteröi ostokset skannaamalla tuotteiden viivakoodit skannerilla tai älypuhelimen sovelluksella. Tämä koskee elintarvikkeiden, henkilökohtaisten hygieniatuotteiden ja huoltotuotteiden ostamista. Kuten mainittu, paneelin jäsenet edustavat koko Belgian kotitalouksien väestöä. Tämä tarkoittaa, että yksi osallistuva kotitalous edustaa yli 1125 kotitaloutta.

Palvelut yrityksessä ConsumerScan
Paneelin jäsenten skannaamat ostokset lähetetään GfK:lle täysin automaattisesti GfK:ta varten kehitetyn ohjelmiston avulla. Kerättyjen ostotietojen ansiosta GfK tuntee paneelin kotitalouksien ostokäyttäytymisen. Koska tämä kotitalouksien ryhmä edustaa Belgian koko väestöä, GfK voi kartoittaa koko Belgian ostokäyttäytymistä. Nämä tiedot ovat tärkeitä hallitukselle, yrityksille ja muille organisaatioille. Ostoja ja tietoja käsitellään täysin anonyymisti, eikä niitä koskaan luovuteta asiakkaille tai muille viranomaisille henkilökohtaisella tasolla. Lisätietoja saat aina yleisistä käyttöehdoista tai tietosuojaselosteesta. He etsivät aina uusia kotitalouksia liittymään paneeliin. Paneeli edustaa Belgian koko kotitalousväestöä, he etsivät aina erityisiä profiileja. Rekisteröitymisen yhteydessä antamiesi henkilökohtaisten tietojen perusteella GfK voi tarkistaa, etsivätkö he parhaillaan sinun ja kotitaloutesi profiilia.  Jos näin ei ole, he säilyttävät tietosi jonkin aikaa ja ottavat sinuun uudelleen yhteyttä heti, kun paikka vapautuu. Skannaa kotitalousostoksesi skannerilla tai älypuhelimeesi asentamasi sovelluksen avulla. Kotitalouden ostoilla tarkoitetaan elintarvikkeiden, hoitotuotteiden ja kotitaloustuotteiden ostoja. Lisäksi he pyytävät sinua säännöllisesti osallistumaan ylimääräisiin kyselyihin. Voit skannata ostoksesi skannerilla, jonka asennetaan kotiisi, tai älypuhelimeesi asennettavalla sovelluksella. Heti kun olet suorittanut rekisteröinnin, saat sähköpostitse tarvittavat ohjeet. Saat pisteitä osallistumisestasi ConsumerScaniin. Nämä pisteet voi vaihtaa lahjoihin lahjakatalogista. Lisätietoja pisteiden ansaitsemisesta löydät Bonuspisteet-sivulta . Aktivoidaksesi sovelluksen sinun on rekisteröidyttävä paneeliin. Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin, saat yksilöllisen QR-koodin, joka sinun on skannattava, kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran. MyScan-sovelluksen voi ladata Google Play Storesta tai Apple App Storesta. 

Kokemuksia ja arvioita yrityksestä ConsumerScan
Oletko koskaan käyttänyt ConsumerScan palveluita? Nautitko kokemuksestasi heidän kanssaan? Suosittelisitko heitä perheillesi ja kollegoillesi? Ole ystävällinen ja jätä kokemuksesi ja arvostelu tänne, sillä se auttaa prospekteja tekemään perustellun päätöksen.