edraw

Kaikki arvostelut

edraw

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

edraw

Nykyään tietoa on saatavilla huimat määrät ja monet hyödyntävät sitä niin myynnissä kuin myös markkinoinnissa. Tiedolla voi vakuuttaa ja näyttää, mitä tuotteita kannattaa myydä tai ostaa ja siitä on hyötyä myös kun haluaa seurata vaikka osakkeiden kehittymistä tai oman blogin käyttäjien lisääntymistä. Hankalaa tiedon käytössä on sen visualisointi. Miten tehdä tiedosta hyvän näköistä, jotta muutkin ymmärtävät sen tarkoituksen? Tällaiseen yleensä tarvitsee taitavan tietokoneen käyttäjän ja excel taitajan. Onneksi kuitenkin myös tiedon ja muun materiaalin visualisointiin löytyy sovelluksia, jotka helpottavat tiedon analysointia, markkinointia ja visualisointia. Tällä sivulla tutustumme sovellukseen nimeltä Edraw. Mitä Edraw sovelluksella voi tehdä ja toimiiko se todella? Tätä voi tietenkin selvittää myös lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Lukemalla toisen sovelluksen käyttäjän arvostelu tuotteesta kertoo sinulle nopeasti soveltuuko se sinulle. Voit myöskäydä Edraw sivustolla tutustumassa tuotteeseen ja kannattaa myös lukea mitä me kerromme kyseisestä sovelluksesta. Voit sen jälkeen päättää onko se oikea tuote juuri sinulle.

Tietoa Edraw
Yrityksenä Edraw haluaa auttaa nykyisiä ja uusia asiakkaitaan tekemään mind mappingia, Gantt kaavioita, infotaulukoita ja paljon muuta nopeammin ja paremmin. Tuotteet on suunniteltu tekemään elämää helpottavia asioita, jotta käyttäjä voi keskittyä enemmän operatiiviseen tekemiseen ja siihen jää myös enemmän aikaa ja fokusta. Yritys on perustettu vuonna 2004 ja sen pääpaikka on Hong Kong. Yrityksen henkilömäärä on yli 200 henkilöä.

Tuotteet ja palvelut Edraw
Teknistä visualisointia tuottava Edraw on luonut alustan, jossa voi helposti luoda erilaisia kuvaajia ilman erityistä ohjelmointi tai taulukointi osaamista. Edraw verkkokaupasta löytyy useita erilaisia sovelluksia. Wondershare Edraw Max on kaiken kattava paketti, joka sisältää lähes kaiken, mitä tarvitset visualisoimaan oman tai yrityksen dataa tai organisaatiota. Wondershare Edraw Mind on mind mapping ja brainstorming työkalu, joka soveltuu päivittäiseen käyttöön tai yhteisiin työpajoihin. EdrawProj luo selkeät Gant kaaviot ja OrgCharting työkalulla teet organisaatiokaaviot selkeiksi koko organisaatiolle. Myös muita tuotteita löytyy niin yritykselle kuin tekniselle puolelle sähkökuvien visualisointiin ja muuhun. 

Tuotteita voi ostaa verkkokaupasta suoraan ja jokaiselle tuotteelle on tarjolla erilaiset paketit. Tuotteet voi ostaa elinikäisellä lisenssillä, jota ei tarvitse uusia ja johon kuuluvat myös kaikki päivitykset tulevaisuudessa. Vaihtoehtoisesti voi ostaa vuosittaisen tilauksen tai osittaisen tilauksen, jos ei halua sijoittaa heti tuotteeseen niin paljoa rahaa. Sovelluksista on myös tarjolla pöytäversio ja verkkoversio. Tuotteet voi maksaa verkkokaupassa pankki- tai luottokortilla, PayPal tai pankkisiirron avulla. Tuotteilla on myös tarjolla 30-päivän rahat takaisin takuu, jonka aikana peruutetusta tilauksesta on mahdollisuus saada rahat takaisin. Palautus riippuu kuitenkin siitä, mitkä ovat tuotteen käyttöehdot. 

Verkkokaupassa on usein kysyttyjen kysymysten osio, jossa on vastauksia ja ohjeita sekä oppaita tuotteiden käyttöön, tilaamiseen, maksamiseen ja muuhun. Lisäksi asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostilla tai chatin välityksellä.

Suositukset, valitukset ja vinkit Edraw
Uusien sovellusten käyttäminen voi olla vaikeaa ja luvattu helppo käyttö osoittautuukin latauksen jälkeen vaikeaksi. Tällaista tapahtuu, koska uusilla ohjelmilla ei ole välttämättä ollut paljoa käyttäjiä. Silloin on hyvä lukea toisten käyttäjien kokemuksista. Oletko sinä käyttänyt Edraw sovelluksia? Kuulisimme SuomiArvostelut sivuilla mielellämme sinun kokemuksista. Oliko sovellusta niin helppo käyttää kuin luvattiin? Oliko se juuri niin hyvä kuin sanottiin? Tällainen palaute on tärkeää ja se kiinnostaa myös toisia käyttäjiä, jotka ovat ajatelleet ostaa kyseisen sovelluksen. Jätä siis oma kommenttisi tai käy lukemassa muiden käyttäjien kokemuksista. Muista myös käydä toimittajan sivuilla lukemassa tarkasti kaikki käyttöehdot. Sen jälkeen voit helposti tehdä päätöksen haluatko ostaa kyseisen sovelluksen.