Deadhaus Sonata

Kaikki arvostelut

Deadhaus Sonata

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Deadhaus Sonata

Elämme hienoja aikoja sikäli, että viihde on lähestulkoon aina kätemme ulottuvilla. Siinä missä aiemmin haasteena on voinut olla viihteen vähyys, on nykyisin ongelma päinvastainen: erilaista viihdettä on niin paljon, ettei yksittäiseen viihteen lähteeseen ehdi keskittyä riittävästi tai vähintäänkin takaraivossa on jatkuvasti ajatus siitä, että ehkä olisi mahdollista tehdä jotain vieläkin hauskempaa. Näin päädymme nauttimaan kaikesta tekemistä vähemmän kuin olisi mahdollista. Strategioita tätä ongelmaa vastaan taistelemiseen on monia, ja yksi niistä on löytää niin hyvin omaan makuun sopivaa viihdettä, ettei valitun viihteen epäilyä pääse tapahtumaan. Jos rentoudut mielelläsi videopelien parissa, voit vertailla peliuutuuksia ja pyrkiä löytämään seuraavan henkilökohtaisen hitin. Me emme tokikaan voi kertoa sinulle, mikä omaan makuusi sopii, mutta voimme antaa sinulle faktatietoa aiheesta. Tässä yhteenvedossa esittelemme pelin Deadhaus Sonata, jotta saat tietää, saattaisiko se olla omaan tyyliisi sopiva videopeli vapaailtojen ratoksi.

Tietoa Deadhaus Sonatasta
Heti alkuun on syytä selventää, että vaikka useimmiten tällaiset SuomiArvostelut-yhteenvedot on nimetty yrityksen mukaan, ei Deadhaus Sonata ole minkään sortin yritys, vaan peli. Se on Apocalypse Studios -nimisen pelialan yrityksen tuotantoa ja on vielä tämän yhteenvedon kirjoittamishetkellä kehityksessä eikä julkaisupäivää ole vielä ilmoitettu. Pelin ominaisuudet saattavat tästä syystä vielä muuttua. Kysymykseen "Millainen peli Deadhaus Sonata on?" on siksi vielä haastava vastata, mutta joitakin asioita toki tiedämme. Tiedämme esimerkiksi, että kyseessä on toimintaan painottuva, tarinavetoinen roolipeli, jossa pelaaja taistelee elävien kuolleiden puolella ihmisiä vastaan. Teeman tasolla peli sopii yhteen Apocalypse Studiosin kehittäjien aiemman tuotannon kanssa. Yritys itsessään perustettiin vasta vuonna 2018, mutta sitä ennen esimerkiksi yrityksen perustaja Denis Dyack oli johtanut esimerkiksi jo alkuperäiselle Playstation-konsolille suunnitellun Blood Omen: Legacy of Kain -pelin tuotantoa. Dyackilla on kokemusta myös peleistä kuten Eternal Darkness: Sanity's Requiem ja hän on johtanut yhden Metal Gear Solid -sarjan pelin kehitystä. Tätä taustaa vasten tarkasteltuna sopii Deadhaus Sonata hyvin yrityksen tuotepalettiin, joskin Apocalyse Studios -tiimistä löytyy kokemuksia myös muunlaisista peleistä, kuten Warframesta.

Millainen peli Deadhaus Sonata on?
Deadhaus Sonatalle voidaan osoittaa kolme eri määritettä: roolipelaaminen, tarinavetoisuus sekä toiminta. Roolipelejä on etenkin tietokonepeleistä puhuttaessa todella moneen lähtöön, ja nykyisellään näyttää siltä, että Deadhaus Sonatassa on tarkoitus, että pelaajan tekemillä valinnoilla on merkityksellisiä ja pitkäkestoisia ellei jopa pysyviä vaikutuksia. Pelaajan tekemät valinnat peleissä olisivat toki aihe, jota pitäisi käsitellä syvällisemmin erillisessä tekstissä, mutta tässä vaiheessa julkaisua ei ole vielä selvää, kuinka suurta osaa pelaajan valinnat näyttelevät Deadhaus Sonatassa. Tarinavetoisen roolipelaamisen ohella peliä markkinoidaan toimintapelinä. Luvassa on näillä näkymin nopeatempoista ja brutaalin graafista taistelua eläviä vastaan käyttäen kaikkia elävien kuolleiden käytössä olevia tappokeinoja – oli se sitten aseita tai taikuutta. Myös taistelutilanteiden epäsymmetrisyys korostuu, kun elävät ja kuolleet taistelevat keskenään.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Deadhaus Sonatan pelaajilta
Tämän tekstin tarkoituksena on ollut antaa sinulle selkeä yleiskuva siitä, mitä Deadhaus Sonatalta voidaan odottaa julkaisupäivän koittaessa. Vaikka pelaajia on moneen lähtöön ja mielipide-erot ovat suuria, on hyvin arvokasta tutustua myös siihen, mitä mieltä muut pelaajat ovat tietystä pelistä. Oheen olemme jättäneet kommenttipalstan, jolle sinä ja kaikki muut Deadhaus Sonataa pelanneet voitte jättää arvosteluja pelistä heti kun saatte sen käsiinne. Jakamalla kokemuksia itsesi jälkeen sivustolle saapuvat lukijat saavat tietää, onko Deadhaus Sonata ostamisen arvoinen peli. Päädyitpä sitten pelaamaan Deadhaus Sonataa tai jotakin muuta, toivotamme sinulle viihdyttäviä ja rentouttavia hetkiä peliviihteen parissa.