CRSED

Kaikki arvostelut

CRSED

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

CRSED

Oletko koskaan kuullut tehokkaan ja tehottoman rentoutumisen erottelusta? Kuulostaa kieltämättä erikoiselta puhua tehokkaasta rentoutumisesta: Eikö rentoutumisen tarkoitus olekaan olla huolehtimatta tehokkuudesta? Tehokas rentoutuminen on kuitenkin sitä, että mukavia asioita tehdään tarkoituksella, eikä vain päädytä selailemaan puhelinta tuntikaupalla ilman päämäärää – harvalla on sellaisen jälkeen levännyt olo, usein juuri päinvastoin. Monelle meistä esimerkki tehokkaasta rentoutumisesta voi olla pelaaminen. Sopivan pelin löytäminen on kuitenkin taitolaji. Tässä yhteenvedossa esittelemme lyhyesti Gaijin Entertainmentin julkaiseman pelin CRSED: F.O.A.D. Lisäksi olemme jättäneet oheen arvostelupalstan, jolle kaikki asiasta tietävät saavat kirjoittaa omia kokemuksiaan CRSED-pelistä. Niiden on tarkoitus antaa sinulle realistinen kuva siitä, millaista peliä voit odottaa, jos päätät ostaa CRSED:n.

Tietoa pelistä CRSED
CRSED on Gaijin Entertainmentin julkaisema, Darkflow Softwaren kehittämä MMO-toimintapeli, joka julkaistiin vuoden 2019 joulukuussa. Gaijin on vuonna 2002 perustettu videopelialan yritys, jonka päämaja löytyy Venäjältä, Moskovasta. Gaijin on julkaissut myös monia muita MMO-pelejä, joista kenties tunnetuin on viime vuosisadan sodankäyntiin pitkälti keskittyvä toimintapeli WarThunder. Muita merkittäviä CRSED:n sukulaispelejä ovat Enlisted, Crossout sekä Star Conflict. Siinä missä Gaijin on pelialalla varsin tunnettu yritys, ei CRSED:n kehittänyt yritys Darkflow Software välttämättä kuulosta läheskään yhtä tutulta. Kyseessä on latvialainen yritys, joka tekee yksinomaan kehitystyötä. Koska sillä ei ole lainkaan julkaisutoimintaa, ei kehittäjän nimi nouse esiin läheskään yhtä usein kuin julkaisijan nimi.

Millainen peli CRSED on?
Kuten mainittua, on CRSED niin kutsuttu MMO-peli. Mikäli termi kuulostaa vieraalta, viitataan sillä massiivimoninpeleihin. Massiivimoninpelit ovat genre, jonka sisään mahtuu valtavasti erilaisia pelejä. Ainoana yhdistävänä tekijänä näillä peleillä on se, että niihin ottaa osaa suuri määrä pelaajia samanaikaisesti, ja he kaikki toimivat yhdessä samassa pelimaailmassa. CRSED:n tapauksessa on kyseessä MMO-peli, jossa pelaajat pyrkivät päihittämään toisensa aseita käyttäen pelikentällä, joka kutistuu jatkuvasti. Viimeinen henkiin jäänyt pelaajahahmo voittaa. CRSED-peliä voidaan näin ollen kuvailla niin sanotuksi Kukkulan kuningas -peliksi tai vaihtoehtoisesti Battle royale -peliksi. Pelaajia on yksittäisessä ottelussa suuri määrä kerralla ja heidän on käytettävä aseita sekä oman hahmonsa erityiskykyjä pitääkseen huolta siitä, että muut pelaajat joko saavat luodista tai jäävät pelikentän ulkopuoliselle tappoalueelle, jolle jäädessään pelaaja häviää käynnissä olevan matsin. Pelissä on mahdollista valita seitsemän eri hahmon välillä ja hahmoa voi kustomoida edelleen omaan makuun sopivaksi käyttämällä pelinsisäisiä asusteita. Muut pelaajat voi pyrkiä tuhoamaan niin pulttilukkokiväärillä, konekiväärillä kuin vaikkapa raketinheittimelläkin. CRSED erottuu muista genren peleistä etenkin sillä, että siinä pelaajilla on käytössään myös taianomaisia voimia, joilla he voivat kukistaa vastustajansa vähemmän perinteisin tavoin. Pelidesign korostaa taistelun brutaalia luonnetta ja yksittäisten pelihahmojen erityiskykyjä. Peliin on lisätty uutta sisältöä pikkuhiljaa myös sen julkaisupäivän jälkeen.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä CRSED:n pelaajilta
Pelin konsepti on toki tärkeä tietää, mutta parasta tietoa pelin laadusta saa kuuntelemalla muiden pelaajien mielipiteitä. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua oheisiin arvosteluihin! Ne ovat CRSED-peliä jo kokeilleiden pelaajien kynästä (tai siis näppäimistöstä) ja antavat siten paljon maanläheisempää tietoa, kuin mitä tämä yhteenvetomme kykenee antamaan. Me täällä SuomiArvostelut-tiimissä haluamme edistää kommunikaatiota kuluttajien välillä, jotta kaikki voisivat löytää omaan makuunsa sopivat yritykset ja pelit. Voit mielellään auttaa meitä tehtävässämme jättämällä oheen myös oman arvostelusi pelistä CRSED. Voit jättää niin kehut kuin moitteetkin, toki kaikki tämä asiallisen ammattimaisesti. Näin autat myös muita lukijoitamme ottamaan selvää, onko CRSED hyvä Kukkulan kuningas -tyyppinen peli.