ClevGuard

Kaikki arvostelut

ClevGuard

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

ClevGuard

Vietämme nykyisin ison osan päivästämme verkossa ja sama ilmiö näkyy lapsiemme arjessa. Lapsemme käyttävät mediaa yhä enemmän ja monet asiat hoidetaan mobiililaitteilla tai tietokoneella. Verkossa liikkuminen vaatii myös vanhempien opastusta ja laitteiden käyttöä on hyvä rajoittaa. Monesti valitsemme helpon tien ja annamme lapselle laitteen käyttöön. Myös rajoituksista kiinnipitäminen voi olla hankalaa. Pystytkö sinä antamaan omalle lapsellesi selkeät rajat laitteiden käytössä? Monet tuskailevat tämän kanssa ja sen takia myös tarjolla on useita erilaisia applikaatioita, jotka auttavat laitteiden käytön hallinnassa. Voi olla hankalaa päättää, minkä palvelun hankkii ja mikä on oikeasti kustannustehokas. Tässä valinnassa voi käyttää apuna toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen käyttäjän kirjoittama arvostelu tuotteesta antaa yleensä enemmän tietoa siitä, miten sovellus toimii, kuin mitä palveluntarjoaja pystyy kertomaan sivuillaan. Voit myös tutustua erilaisiin sovelluksiin Suomiarvostelut sivuilla. Kerromme sinulle mahdollisimman kattavasti eri palveluntarjoajista. Tällä sivulla kerromme ClevGuard sovelluksesta ja siitä mitä se tekee. Käymme läpi, miten voit ostaa tuotteet ja mitä tehdä, jos sinulle tulee ongelmia tuotteen kanssa. Tämän jälkeen voit helposti päättää haluatko ostaa ClevGuard tuotteita itsellesi.

Tietoa ClevGuard
ClevGuard on erikoistunut tuottamaan sovelluksia, joiden avulla voit suojata perheenjäseniä kun he ovat verkossa ja suojata tietoa omilla laitteilla. Yrityksellä on asiantuntijoita, joilla on paljon kokemusta internetin käyttäjien turvallisuudesta sekä erityisesti lasten verkon käytön suojaamisesta. ClevGuard tarjoaa alustan sovelluksille ja mobiiliapplikaatioilla.

Tuotteet ja palvelut ClevGuard
Clevguard tarjoaa tuotteita suojaamaan lasten verkon käyttöä ja laitteiden dataa. Verkkokaupassa on saatavilla laitteiden monitorointisovellus, joka on saatavilla niin Androidille, Applelle sekä Windows käyttöjärjestelmälle. Androidille on saatavilla myös Kidsguard tuote, joka on laitteen käyttöä rajoittava sovellus vanhempien käyttöön. Lisäksi voit hankkia Androidille suojaavan sovelluksen Whatsappin käyttöön. Monitorointi sovellusten avulla voi seurata lasten sovellusten käyttöä kuten erilaisten sosiaalisten medioiden seuraaminen, viestien seuraaminen sekä puheluiden seuraaminen. Sovellus ei paljasta itseään käyttäjälle ja käytön voi aloittaa viidessä minuutissa. Sovelluksia, joita voi monitoroida, on kymmeniä ja kaikkein suosituimmat löytyvät listalta.

Tuotteiden ostaminen onnistuu valitsemalla haluamansa sovellus ja valitsemalla siihen haluamansa maksusuunnitelman. Tuotteille on saatavilla yhden, kolmen ja vuoden maksusuunnitelmat. Kaikkein edullisin vaihtoehto on sitoutua vuodeksi, jolloin kuukausihinta on neljä kertaa halvempi kuin kuukausittaisen maksun kanssa. Ennen tuotteen tilaamista on verkkosivuille luotava käyttäjätili. Se onnistuu nopeasti rekisteröintilomakkeen avulla. Rekisteröitymisen jälkeen tuotteen ja maksusuunnitelman voi valita ja siirtyä maksamaan sen verkkokaupassa. Maksutapoja on saatavilla PayPal, yleisimmät luottokortit sekä Giro Pay.

ClevGuard tarjoaa tuotteilleen 30-päivän rahat takaisin takuun, jonka aikana tuotetta voi testata ja jos ei ole täysin tyytyväinen tuotteeseen, saa rahat takaisin. Tilauksen voi myös lopettaa milloin tahansa ja jos jossain asiassa tulee ongelmia asiakaspalvelu auttaa 24/5. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkolomakkeella, jonka toimitettuaan asiakaspalvelija vastaa kysymykseen mahdollisimman nopeasti maanantaista perjantaihin kello 9-18 välillä GMT.

Suositukset, valitukset ja vinkit ClevGuard
Onko sinulla käytössäsi monitorointiohjelma lapsesi laitteelle? Miten se toimii ja onko se ClevGuard sovellus. Me Suomiarvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksistasi ClevGuard sovelluksista. Sinun palautteesi on tärkeää muille käyttäjille, jotka ovat aikeissa ottaa kyseisen sovelluksen käyttöönsä. Voit myös itse selvittää, mitä toiset käyttäjät kertovat ClevGuard palveluista ja voit myös vertailla vastaavia yrityksiä sivuillamme. Yritysten ja sovellusten vertaileminen kannattaa. Vertailemalla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat ja laadukkaimmat ohjelmat sekä parhaat tarjoukset. Suosittelemme myös, että käyt tutustumassa verkkokaupassa sovelluksen käyttöehtoihin, jotta tiedät tarkalleen, mitä olet ostamassa.