BigCommerce

Kaikki arvostelut

BigCommerce

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

BigCommerce

Oletko perustamassa itsellesi omaa verkkokauppa? Olet varmasti törmännyt moniin verkkokauppa ohjelmistoihin ja alustoihin, jotka tarjoavat helpon tavan aloittaa tuotteiden tai palveluiden myyminen verkossa. Millä tavalla tästä valikoimasta voi valita juuri sen oikean omille tuotteille? Tietoa voi tietenkin etsiä verkosta ja palveluntarjoajien sivuilta. Voit kuitenkin helposti saada selville, miten tietty toimittaja toimii, lukemalla toisen käyttäjän kirjoittama arvostelu siitä, millainen kokemus tämä on ollut. Yleensä toisen käyttäjän kommentit kertovat hyvin suoraan, onko toimittajan kanssa ollut ongelmia tai onko tuote ollut hyvä ja toimiva. Haluamme, että saat mahdollisimman hyvät tiedot ennen kuin teet oman päätöksesi. Sen takia olemme keränneet tälle sivulle tietoa yrityksestä nimeltään BigCommerce. Kerromme, millaisesta yrityksestä on kyse ja millaisia palveluja se tarjoaa sekä miten saada apua, jos vastaan tulee ongelmia. Voit tämän jälkeen helposti päättä haluatko käyttää BigCommerce palveluja.

Tietoa BigCommerce
Yritys nimeltä BigCommerce perustaa toimintansa verkkokauppoja pyörittävien kauppiaiden auttamiselle. Palveluita on tarjolla startup, keskisuurille ja suurille yrityksille. BigCommerce mainostaa olevansa keskittynyt olemaan markkinoiden paras verkkokauppa-alusta, jotta asiakkaat voivat keskittyä liiketoiminnan pyörittämiseen. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja sillä on useita toimistoja ympäri maailman kuten Yhdysvalloissa, Australiassa, Iso-Britanniassa ja Ukrainassa. BigCommercen palveluita käyttää yli 60 000 kauppiasta yli 150 maassa ja sillä on 1000 työntekijää sekä yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019, 112 miljoonaa dollaria.

Tuotteet ja palvelut BigCommerce
Tuote, jota BigCommerce myy on verkkokauppa-alusta. Se soveltuu useaan eri kokoiseen kauppaan. Verkkokauppa-alusta soveltuu yksittäiselle kaupalle, tukkukaupalle, monikanava kauppaan, yritysten väliseen kauppaan sekä kansainvälisiin verkkokauppoihin. Valmiita malleja löytyy jo kaupoille kuten vaatekauppa, terveys ja kauneus tuotteet, ruoka ja juoma, valmistus ja autoteollisuus. BigCommerce mainostaa tuotteen toimivan ilman mitään lisäkuluja ja pystyt myymään tuotteita vaikka Amazonissa, Facebookissa, Instagramissa ja missä vain alustoissa. Kaupan rakentaminen ei tarvitse koodausosaamista vaan ohjelmisto toimii drag and drop periaatteella. Verkkokaupassa on myös ominaisuutena vahva SEO moottori, jonka avulla saat rakennettua sivuillesi enemmän liikennettä ja myyntiä.

Verkkokauppa-alustasta voi hankkia kokeiluversion, jonka asentaminen on hyvin helppoa. Voit rakentaa kauppasi valmiiksi asti ja suunnitella sen visuaalisesti kuntoon. Tämän jälkeen voit lanseerata kauppasi aktiiviseksi ja alkaa myymään tuotteita siellä. Kauppaa on helppo ohjata käyttöpaneelin kautta, jossa voit hallinnoida varastoasi, muokata kauppaasi ja valita kaikki yleisimmät toimitus ja maksuvaihtoehdot, mitä on saatavilla. Kun tarvitsen tukea kauppasi pyörittämisessä saat apua 24/7 toimivalta asiakaspalvelulta. Tarjolla on myös apukeskus, jossa on vastauksia kysymyksiin, oppaita kaikenlaiseen verkkokauppaan liittyvään ja oppaita jokaiseen BigCommerce verkkokauppa tuotteeseen. Verkkokaupan hankinnassa tulee olla yhteydessä myyntipalveluun, josta saa lisätietoa hinnoista oman verkkokaupan osalta.

Suositukset, valitukset ja vinkit BigCommerce
Onko sinulla käytössäsi BigCommerce verkkokauppa-alusta. Voisitko kertoa kokemuksistasi meille SuomiArvostelut sivuilla? Sinun palautteesi ja kommenttisi ovat todella tärkeitä ja ne auttavat myös toisia käyttäjiä tekemään oikean päätöksen. Verkkokaupan perustamisen tulisi olla mahdollisimman helppoa ja kaikilla ohjelmistoilla se ei ole sitä. Jotkut verkkokauppa-alustat vaativat ohjelmointia ja paljon opiskelua, ennen kuin kaupan saa pystyyn. Tämän takia on kätevää, jos kauppaa pystyy testaamaan ilmaiseksi ennen sen hankkimista. Kannattaa myös käydä tutustumassa palveluntarjoajan sivuilla, jotta voit varmistaa, että tuote sopii juuri sinulle. Tämän lisäksi voit lukea toisten käyttäjien kommentit meidän sivuillamme. Käyttäjien palautteet ovat rehellisiä ja saat niistä hyviä vinkkejä sekä tietoa tuotteesta. Jätä siis omat kommenttisi sivuillamme tai lue toisten käyttäjien arvostelut ennen oman ostopäätöksen tekemistä.