4MMO Games

Kaikki arvostelut

4MMO Games

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

4MMO Games

Videopelaaminen aloitti historiansa samoin kuin monet muutkin harrastukset: pienten piirien puuhana. Pelien kehityksen ja pelikulttuurin muuttumisen myötä siitä on kuitenkin pikkuhiljaa tullut koko kansan huvi, jota harrastavat monenlaiset ihmiset iästä, sukupuolesta tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta. Tämä on tietysti hieno asia kaikkien videopelien ystävien näkökulmasta, mutta se on myös pakottanut pelialan fragmentoitumaan eli hajoamaan useampiin osiin. Siinä missä ennen vanhaan kaikki pelit tulivat ennen muutamalta suurelta pelistudiolta, on markkinoilla nykyään paljon 4MMO Gamesin kaltaisia vähemmän tunnettuja pelialustoja. Tässä lyhyessä yhteenvedossa esittelemme pelialustan 4MMO Games ja pyrimme antamaan tietoa siitä, saattaisiko kyseessä olla sinun tarpeisiisi sopiva yritys. Lisää tietoa alustan sopivuudesta saat lukemalla ohesta 4MMO Gamesia käyttäneiden pelaajien kokemuksia.

Tietoa 4MMO Gamesista
4MMO Games – tai lyhyemmin vain 4game – on pelialusta, jota pyörittää Luxemburgissa majaa pitävä yritys nimeltään Innova Co. SARL. Kyseessä on videopelien julkaisija, joka julkaisi ensimmäisen pelinsä vuonna 2007. Vaikka yrityksen päämaja onkin Luxemburgissa, on sen alkuperä venäläinen, ja kaikki perustajajäsenet ovat myös venäläisiä. Innova ja siten myös 4game on erikoistunut niin sanottujen MMO-pelien eli massiivimoninpelien julkaisemiseen. Kyseessä on peligenre, jonka yhdistävänä tekijänä on se, että massiivimoninpeliin osallistuu samanaikaisesti suuri määrä pelaajia tyypillisesti eri puolilta maailmaa. Innova on julkaissut muun muassa myös 4MMO Games -pelialustan kautta pelattavissa olevan Ragnarök Onlinen.

4MMO Gamesin tuotteet ja palvelut
4gamen tarkoituksena on toimia alustana, joka kokoaa yhteen useampia Innovan julkaisemia pelejä. Näin ollen 4game on nimenomaan massiivimoninpeleihin keskittynyt pelialusta. Pelien itsensä lisäksi alustalla on muutamia lisätoimintoja, joiden tarkoituksena on parantaa yleistä asiakaskokemusta. Alustalla esimerkiksi järjestetään silloin tällöin tapahtumia ja kampanjoita sekä toki julkaistaan peleihin tehtäviä päivityksiä. 4MMO Gamesilla on myös oma turvallisuusjärjestelmänsä. Turvajärjestelmä suojelee 4gamen käyttäjän tietoja sekä hänen omistamiaan pelejä. Jos käyttäjälle tulee joko teknisiä tai johonkin tiettyyn peliin liittyviä ongelmia, on 4gamella olemassa asiakaspalvelu. Suomeksi asiakaspalvelua eikä edes sivustoa itsessään ole valitettavasti mahdollista käyttää. Nykyisellään 4game-pelialusta toimii venäjäksi, englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi. Mitä peleihin itsessään tulee, on 4game-alustalla yhteenvetomme kirjoitushetkellä viisi eri peliä. Niihin kuuluu jo aiemmin mainittu Ragnarök sekä samaan sarjaan kuuluva Ragnarök Prime. Kuten nimestäkin saattaa päätellä, on kyseessä vanhaan skandinaaviseen mytologiaan pohjautuva massiivimoninpeli. Viiden pelin joukosta löytyy toinenkin parivaljakko: Lineage 2 sekä Lineage 2 Essence. Näiden kohdalla on kyseessä pelaajien väliseen taisteluun keskittyvä MMORPG-peli. Myös viimeinen peleistä, RF Online, on toimialaan sopivasti nimenomaan massiivimoninpeli. Se sijoittuu futuristiseen maailmaan, jossa sekä korkean tason scifi-teknologia että taikuus mittelevät voimiaan. Pelissä pelaaja valitsee yhden kolmesta puolesta, jotka taistelevat keskenään maailmanherruudesta.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä 4MMO Gamesin asiakkailta
Emme valitettavasti voi lyhyessä tekstissämme käsitellä tämän perinpohjaisemmin 4gamea pelialustana emmekä siltä löytyviä pelejä. Sen sijaan jätämme yksityiskohtien tarkastelun ja arvostelun teidän tehtäväksenne, lukijat hyvät. Uskomme, että pelaajien käytännön asiantuntemus antaa arvokasta tietoa kaikille, jotka harkitsevat 4MMO Gamesin kanssa asioimista. Jos sinulle on siis kokemusta 4MMO Gamesista, jätäthän oheen oman arvostelusi alustasta. Voit arvostelussasi käsitellä sekä 4game-alustaa itsessään että siltä löytyviä pelejä. Mikäli kirjoitussuoni ei tänään syki, voit ottaa inspiraatiota näistä kysymyksistä: Onko 4MMO Games helppokäyttöinen alusta? Ovatko sen pelit viihdyttäviä? Saako asiakaspalvelusta tarvittaessa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua? Oli tuomiosi 4MMO Gamesin suhteen sitten hyvä, huono tai jotakin siltä väliltä, kiitämme sinua siitä, että olet omalta osaltasi edesauttamassa viestintää kuluttajien välillä SuomiArvostelut-sivustolla!