34 yritystä

Sovellukset

...

  Sovellukset


   Miten sitten löytää oikeasti parhaat sovellukset? Ensimmäisenä kannattaa kiinnittää huomiota muiden käyttäjien arvosteluihin ja kokemuksiin. Sivuiltamme löydät käyttäjien aidot mielipiteet eri sovelluksista ja käyttäjäkokemuksiin yleensä vaikuttaa eniten sovelluksen toimivuus, helppokäyttöisyys ja sen ominaisuudet. Sovellusten turvallisuus on myös olennainen osa, sillä jokainen varmasti haluaa pitää kiinni yksityisyydensuojastaan. 

   Usein turvalliseksi sovellukseksi voi aika nopeasti luokitella sellaisen, jonka läpinäkyvyys on kunnossa ja jo ennen sovelluksen lataamista selviää, mitä tietoja sovellus pyytää toimiakseen ja tarjotakseen mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Avaamalla sovelluskaupan näet uusimmat, trendikkäimmät ja suosituimmat sovellukset.

   Jättämällä sivullemme omia arvostelujasi eri sovelluksista, voit auttaa muita samojen ongelmien kanssa kamppailevia. Kokemuksesi ja niistä kertominen ovat tärkeitä muille käyttäjille ja niiden avulla jokainen voi löytää yhä helpommin, yhä parempia sovelluksia helpottamaan omaa arkea.

   Etsitkö esimerkiksi uusia pelisovelluksia, mutta on mahdotonta valita tuhansien joukosta, eikä ole aikaa kokeilla jokaista sovellusta erikseen? SuomiArvostelut kertoo, mitä mieltä muut pelaajat ovat olleet niistä. Etsitkö hyvää sovellusta taloudenhallintaan tai treeniboostaajaa arkeesi? Oli aihealue mikä tahansa, sovelluksia löytyy pilvin pimein. Jokainen sovellus tietenkin mainostaa itseään markkinoiden parhaana, mutta niiden valinnassa avainasemassa ovat sovellusten aidot käyttäjät ja heidän arvionsa. Tervetuloa sivullemme lukemaan ja jättämään arvosteluja arjen parantamiseksi!

   Sovellukset

   Sovellus on ohjelmisto, joka ladataan puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. Se voi olla jokin ohjelma, toiminto, palvelu tai peli. Sovellusten lataaminen tapahtuu yleensä sovelluskaupasta ja Applen laitteissa sovelluskaupan nimi on App Store, Androidin laitteissa on sovelluskauppa Play. Nykypäivänä käytämme paljon erilaisia sovelluksia esimerkiksi helpottamaan arkeamme. Sovelluksia käytetään muun muassa työnhakuun, oppimiseen, pelaamiseen, sosialisoitumiseen, työntekoon, terveydenhuoltoon ja moneen muuhun.

   Sovellusten avulla voidaan tarjota lähes rajattomasti erilaisia palveluita, jotka ennen olivat saatavilla vain fyysisesti. Useilla kaupoilla on omat sovelluksensa, jotka helpottavat kuluttajien ostosten tekoa, mutta antavat myös myyjälle tärkeää tietoa asiakkaistaan. Sovellusten tietoihin jää esimerkiksi kuluttajan selaus- ja ostohistoria, jonka perusteella kaupan on helppo seurata kuluttajien kiinnostuksen kohteita ja muun muassa kehittää palveluitaan saamiensa tietojen perusteella. Jopa terveyspalvelut tarjoavat omia sovelluksiaan asiakkailleen ja nykyään esimerkiksi tapaaminen lääkärin kanssa voidaan järjestää videopuheluna sovelluksen kautta, tai pääset juttelemaan lääkärin kanssa chatissa.

   Sovelluksia ladatessa kannattaa tarkistaa, mitä käyttöoikeuksia sovellus vaatii. Jotkin sovellukset vaativat käyttöoikeuden esimerkiksi puhelimesi kameraan tai yhteys- ja sijaintitietoihin, ja ennen lataamista kannattaakin miettiä, onko vaaditut tiedot tarkoituksenmukaisia. Niin paljon kuin sovelluksista onkin hyötyä, niistä voi olla myös haittaa. Jos et halua sovellusten urkkivan henkilökohtaisia tietojasi, voit tarkistaa puhelimesi asetuksista mitä oikeuksia milläkin lataamallasi sovelluksella on, ja sitä kautta valita, mihin toimintoihin ne pääsevät käsiksi ja mihin eivät. Kaikki sovellukset eivät välttämättä toimi enää täysin, mikäli eväät niiltä tiettyjä käyttöoikeuksia.

   Olemme koonneet tänne muiden käyttäjien arvosteluita ja kokemuksia eri sovelluksista. Mietitkö, mikä sovellus on hyödyllinen tai luotettava? Etsitkö hyviä sovelluksia arkeasi helpottamaan tai kaipaatko mukavaa ajanvietettä? Lue täältä muiden mielipiteitä sovelluksista.