SuomiArvostelut

  Arvostelut Ztrengz

  Muotitrendit mielletään usein turhiksi ja aikaa vieviksi villityksiksi. Viime vuosina on kuitenkin yleistynyt eräs hyödyllinen muoti-ilmiö: oman hyvinvoinnin seuranta. Omasta terveydestä pidetään yhä yleisemmin huolta muun muassa korostamalla avoimuutta mielenterveyteen liittyvissä aiheissa sekä nostattamalla fyysistä kuntoa terveellisen ruokavalion ja kuntosalilla käynnin kautta.
  On kuitenkin hieman vähemmin tunnettuja keinoja, joilla on myöskin terveyttä edistäviä vaikutuksia. Muun muassa eteeriset öljyt ovat paljon muutakin, kuin vain hyvää tuoksua. Aromaterapia, eli eteeristen öljyjen käyttö iholla, hieronnassa tai diffuuserissa, on oivallinen keino lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Iltaisin laventeli auttaa rauhoittumaan uneen, aamulla puolestaan raikkaat sitrustuoksut herättävät ja virkistävät. Kun töitä on jäänyt rästiin, voi rosmariinilla edesauttaa keskittymistä.
  Eräs eteeristen öljyjen myyjä on netin kautta toimiva Ztrengz. Mutta millaiset ovat sen toimitusajat? Onko sen kauneusöljyllä todella luvattuja vaikutuksia? Tämän saat tietää sivuston asiakkaiden kokemuksia lukemalla!

  Tietoa Ztrengtz -yrityksestä

  Ztrengz on Alexander B. Krewaldin vuonna 2004 perustama eteeristen öljyjen kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin keskittyvä yritys. Se on ottanut asiakaskunnakseen kaikenikäiset naiset ja miehet, ja tämä otetaan huomioon öljyjen sekoituksessa. Luonnonmukaisuus ja hyvinvointi ovat yrityksen toiminnan keskiössä, ja sivuilta ostoksensa tekevät jakavat usein nämä samat kiinnostuksen kohteet.
  Perustajan sanojen mukaan hän keskittyy tuotoksissaan laatuun ja hyödyllisyyteen, ja että tämän vuoksi tuotteet on tehty nykyaikaisen, aktiivisen ihmisen tarpeisiin vastaaviksi. Hyvinvoinnilla ja kauneudella on elämiimme huomattava vaikutus, ja tämän edistämiseen pyrkii tarjonnallaan myös Ztrengz.

  RUOKAVALIO JA RUOKAILURYTMI

  Ztrengz palvelutarjonta

  Ztrengzin toiminnan keskiössä on kymmenestä harvinaisesta öljystä, yhdeksästä eri siemenestä ja lehdestä tehty kauneusöljy Ztrengz Beauty Oil. Kasvipohjaisiin ja luonnonmukaisesti tuotettuihin ruokaöljyihin perustuva Ztrengz tarjoaa käyttäjälleen monityydyttämättömien Omega 3- ja Omega 6-rasvahappojen sekä kertatyydyttämättömän Omega 9-rasvahapon lähteen.
  Näiden lisäksi sivuston myymän kauneusöljyn listataan sisältävän vitamiineja A, B, C, D, E ja K. Öljystä löytyy myös beetakaroteenia, kalsiumia, magnesiumia ja antioksidantteja. Se on tuotettu ilman lisäaineita ja sopii kasvipohjaisten aineosiensa myötä myös vegaania elämäntapaa noudattaville.
  Tarkemmat tiedot öljyn sisältöön liittyen löytää listattuina ”Shop”-välilehden alaosasta. Öljyä voi ostaa nettisivujen lisäksi myös yksityisiltä jälleenmyyjiltä, jollaiseksi voit hakea sivuston kautta löytyvän lomakkeen kautta. Yritykseen sopii ottaa yhteyttä myös muiden kommenttien ja kysymysten merkeissä sivustolta löytyvän puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen kautta.
  Verkkokaupan valuutan vaihto kahden vaihtoehdon – tanskan kruunun ja euron – välillä luonnistuu helposti sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvän kuvakkeen kautta. Tämän vierellä olevan lippusymbolin kautta puolestaan voi muuttaa näyttökielen englannista tanskaksi ja takaisin. Ztrengzin hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, Diners- ja Mastercard-kortit sekä MobilePay.
  Avaamattomille pakkauksille Ztrengz takaa palautusoikeuden, ja myös tilauksilla itsellään on 14 päivän peruutusoikeus, joka päättyy etuajassa vain paketin - tai usean paketin tilauksen tapauksessa näistä viimeisen - tultua perille. Tuotteilla on myös 24 kuukauden takuu.
  Ajan tasalla yrityksen eri kampanjoista voi pysyä sen Instagram- ja Facebook-tilejä seuraamalla.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Ztrengzin toimintaan liittyen

  Oletko tilannut eteerisen öljyn Ztrengzin verkkokaupasta? Entäpä yksityiseltä jälleenmyyjältä? Mihin käyttötarkoituksiin olet hyödyntänyt kauneusöljyä itse? Kaikenlainen kritiikki ja osviittaa antavat neuvot ovat meille arvokkaita. Saapuiko tilauksesi luvatun toimitusajan sisällä? Jouduitko sittenkin perumaan tai palauttamaan sen? Jos näin, miten se sujui?
  Yksittäisen asiakkaan hyvin laadittu arvostelu on arvokkaampi, kuin mistään tahon itsensä sponsoroimasta lähteestä saatu tieto. Olitpa siis luontaistuotteiden asiantuntija tai vasta eteeristen öljyjen käyttöä aloitteleva noviiisi, on kokemuksestasi taatusti apua muille kaltaisillesi kuluttajille. Voit jättää oman arviosi tällä välilehdellä - se on nopeaa ja helppoa! Voit samalla olla tyytyväinen siihen, että olet ottanut päivästäsi ajan muiden auttamiselle.

  Ztrengz
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Ztrengz

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Ztrengz luotettava yritys?

  Ztrengz on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Ztrengz tarjoaa?

  Ztrengz on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vitamiinit & Lisäravinteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Ztrengz-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.