Ztrengz

Kaikki arvostelut

Ztrengz

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Ztrengz

Muotitrendit mielletään usein turhiksi ja aikaa vieviksi villityksiksi. Viime vuosina on kuitenkin yleistynyt eräs hyödyllinen muoti-ilmiö: oman hyvinvoinnin seuranta. Omasta terveydestä pidetään yhä yleisemmin huolta muun muassa korostamalla avoimuutta mielenterveyteen liittyvissä aiheissa sekä nostattamalla fyysistä kuntoa terveellisen ruokavalion ja kuntosalilla käynnin kautta.
On kuitenkin hieman vähemmin tunnettuja keinoja, joilla on myöskin terveyttä edistäviä vaikutuksia. Muun muassa eteeriset öljyt ovat paljon muutakin, kuin vain hyvää tuoksua. Aromaterapia, eli eteeristen öljyjen käyttö iholla, hieronnassa tai diffuuserissa, on oivallinen keino lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Iltaisin laventeli auttaa rauhoittumaan uneen, aamulla puolestaan raikkaat sitrustuoksut herättävät ja virkistävät. Kun töitä on jäänyt rästiin, voi rosmariinilla edesauttaa keskittymistä.
Eräs eteeristen öljyjen myyjä on netin kautta toimiva Ztrengz. Mutta millaiset ovat sen toimitusajat? Onko sen kauneusöljyllä todella luvattuja vaikutuksia? Tämän saat tietää sivuston asiakkaiden kokemuksia lukemalla!

Tietoa Ztrengtz -yrityksestä
Ztrengz on Alexander B. Krewaldin vuonna 2004 perustama eteeristen öljyjen kehittämiseen, tuotantoon ja myyntiin keskittyvä yritys. Se on ottanut asiakaskunnakseen kaikenikäiset naiset ja miehet, ja tämä otetaan huomioon öljyjen sekoituksessa. Luonnonmukaisuus ja hyvinvointi ovat yrityksen toiminnan keskiössä, ja sivuilta ostoksensa tekevät jakavat usein nämä samat kiinnostuksen kohteet.
Perustajan sanojen mukaan hän keskittyy tuotoksissaan laatuun ja hyödyllisyyteen, ja että tämän vuoksi tuotteet on tehty nykyaikaisen, aktiivisen ihmisen tarpeisiin vastaaviksi. Hyvinvoinnilla ja kauneudella on elämiimme huomattava vaikutus, ja tämän edistämiseen pyrkii tarjonnallaan myös Ztrengz.

Ztrengz palvelutarjonta
Ztrengzin toiminnan keskiössä on kymmenestä harvinaisesta öljystä, yhdeksästä eri siemenestä ja lehdestä tehty kauneusöljy Ztrengz Beauty Oil. Kasvipohjaisiin ja luonnonmukaisesti tuotettuihin ruokaöljyihin perustuva Ztrengz tarjoaa käyttäjälleen monityydyttämättömien Omega 3- ja Omega 6-rasvahappojen sekä kertatyydyttämättömän Omega 9-rasvahapon lähteen.
Näiden lisäksi sivuston myymän kauneusöljyn listataan sisältävän vitamiineja A, B, C, D, E ja K. Öljystä löytyy myös beetakaroteenia, kalsiumia, magnesiumia ja antioksidantteja. Se on tuotettu ilman lisäaineita ja sopii kasvipohjaisten aineosiensa myötä myös vegaania elämäntapaa noudattaville. 
Tarkemmat tiedot öljyn sisältöön liittyen löytää listattuina ”Shop”-välilehden alaosasta. Öljyä voi ostaa nettisivujen lisäksi myös yksityisiltä jälleenmyyjiltä, jollaiseksi voit hakea sivuston kautta löytyvän lomakkeen kautta. Yritykseen sopii ottaa yhteyttä myös muiden kommenttien ja kysymysten merkeissä sivustolta löytyvän puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen kautta.
Verkkokaupan valuutan vaihto kahden vaihtoehdon – tanskan kruunun ja euron – välillä luonnistuu helposti sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvän kuvakkeen kautta. Tämän vierellä olevan lippusymbolin kautta puolestaan voi muuttaa näyttökielen englannista tanskaksi ja takaisin. Ztrengzin hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, Diners- ja Mastercard-kortit sekä MobilePay.
Avaamattomille pakkauksille Ztrengz takaa palautusoikeuden, ja myös tilauksilla itsellään on 14 päivän peruutusoikeus, joka päättyy etuajassa vain paketin - tai usean paketin tilauksen tapauksessa näistä viimeisen - tultua perille. Tuotteilla on myös 24 kuukauden takuu.
Ajan tasalla yrityksen eri kampanjoista voi pysyä sen Instagram- ja Facebook-tilejä seuraamalla.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Ztrengzin toimintaan liittyen
Oletko tilannut eteerisen öljyn Ztrengzin verkkokaupasta? Entäpä yksityiseltä jälleenmyyjältä? Mihin käyttötarkoituksiin olet hyödyntänyt kauneusöljyä itse? Kaikenlainen kritiikki ja osviittaa antavat neuvot ovat meille arvokkaita. Saapuiko tilauksesi luvatun toimitusajan sisällä? Jouduitko sittenkin perumaan tai palauttamaan sen? Jos näin, miten se sujui?
Yksittäisen asiakkaan hyvin laadittu arvostelu on arvokkaampi, kuin mistään tahon itsensä sponsoroimasta lähteestä saatu tieto. Olitpa siis luontaistuotteiden asiantuntija tai vasta eteeristen öljyjen käyttöä aloitteleva noviiisi, on kokemuksestasi taatusti apua muille kaltaisillesi kuluttajille. Voit jättää oman arviosi tällä välilehdellä - se on nopeaa ja helppoa! Voit samalla olla tyytyväinen siihen, että olet ottanut päivästäsi ajan muiden auttamiselle.