Yogaia

Kaikki arvostelut

Yogaia

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Foamroller

Foamroller

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lihaskuntoharjoittelu, mutta et ole ollenkaan varma, mistä löytyisi esimerkiksi foamrullereita ja muita venytykseen ja...

Logo Fit Cuffs

Fit Cuffs

0 arvostelut

Treenaamisesta on tullut viimeisen vuosikymmenen kuluessa modernin elämämme tukipylväs. Vaikka monen toimistotyö ei tuokaan hei...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo Yoga International

Yoga International

0 arvostelut

Kutkuttaako ajatus joogan harrastamisesta? Ehkä olet jo harrastanut sitä aiemmin ja haluat laajentaa osaamistasi. Tai ehkä sinulla o...

Yogaia

Jokainen meistä tietää, että liikunta tekee hyvää, niin keholla kuin mielellekin. Mutta vaikka tiedämme, että liikunnan harrastaminen säännöllisesti saisi olomme paremmaksi, keksimme usein tekosyitä jättää sporttituokion välistä. Toisaalta arjen kiireiden keskellä voi aidosti olla vaikeaa löytää aikaa säännölliselle ja riittävälle liikunnalle. Onneksi nykyään on tarjolla monenlaisia palveluita, jotka mahdollistavat treenihetken kotona. Mutta mikä niistä sopii juuri sinun tarpeisiisi? Yogaia on yksi tarjolla olevista vaihtoehdoista kotitreeniä etsiville. Tältä sivulta löydät kattavasti lisätietoa yrityksestä. Voit lisäksi lukea muiden käyttäjien jättämiä kommentteja ja arvosteluja Yogaista. Kätevää, eikö vain!

Esittelyssä Yogaia
Yogaia on suomalainen liikunnan nettipalvelu. Yritys tarjoaa ohjattuja jooga-, pilates- ja mindfulness-tunteja netin välityksellä. Kyseessä on siis ikään kuin online joogastudio, joka mahdollistaa jooga- tai muulle liikuntatunnille liittymisen ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelusta veloitetaan kiinteä kuukausihinta. Palvelun takana on yrittäjäpariskunta Anu ja Mikko Petäjä, jotka perustivat Yogaian niitä ihmisiä varten, joilla ei arjen pyörityksessä ole aikaa perinteisiin joogatunteihin. 

Palvelun tilaaminen
Voit liittyä Yogaian tilaajaksi yrityksen verkkosivuilla. Palvelun tilaamisesta veloitetaan kiinteä kuukausihinta, joka antaa käyttäjälle rajattoman pääsyn kaikille Yogaian tunneille. Kuukausimaksun suurus vaihtelee sen mukaan, kuinka pitkäksi aikaa sitoudut palveluun. Verkkosivujen lisäksi Yogaiaa voi käyttää myös yrityksen oman mobiilisovelluksen kautta. Yogaia-sovellus löytyy sekä App Storesta että Google Play -sovelluskaupasta. Maksutapoina toimivat yleisimmät luotto- ja debit-kortit. Lisäksi Yogaia-tilauksen voi maksaa tietyillä liikuntaseteleillä ja liikuntaetujen maksuvälineillä. Onko sinulla kysymyksiä Yogaian palveluista, joogasta tai liikunnasta? Yogaian asiakaspalveluun saa yhteyttä täyttämällä yrityksen sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen. 

Yogaian tuntien sisältö
Yogaia tarjoaa jooga-, pilates- ja mindfulness-tunteja, jotka on suunniteltu lisäämään liikuntaa ja hyvinvointia kiireisen arjen keskellä. Tuntien pituus vaihtelee viidestä minuutista yli tunnin mittaisiin liikuntavideoihin. Tarjolla on useita eri joogatyyppejä ja runsaasti eri tasoisia tunteja riippuen siitä, kuinka kokenut joogi olet. Palvelu sopii myös aloittelijoille. Yogaian valikoimasta löytyy sekä rauhallisia että vauhdikkaampia liikuntatunteja. Tunteja Yogaian kirjastosta löytyy tuhansittain ja uusia lisätään joka päivä. Tunteja on tarjolla sekä suomeksi että englanniksi.

Tunneille osallistuminen 
Yogaian kotitreenejä on mahdollista katsoa tallenteina tai livenä, jolloin tunnille osallistutaan reaaliajassa. Livetunneilla ohjaaja voi halutessasi antaa tunnin aikana ohjeita kameran välityksellä. Tunneille ei tarvitse tehdä ennakkovarausta, vaan tunneilla on tilaa kaikille halukkaille. Tunneille on kuitenkin mahdollisuus tehdä varaus, joka toimii omana muistutuksenasi ja auttaa luomaan säännöllisen treenirutiinin. Tallenteet säilyvät palvelussa keskimäärin 60 päivän ajan. Voit pitää tallenteen tililläsi pidempään lisäämällä sen suosikkeihisi. 

Tuetut laitteet ja saatavuus
Yogaian tunteja on mahdollista seurata haluamallasi laitteella. Voit liittyä tunneille tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin kautta. Yogaia löytyy Applen App Storesta ja Yogaia-tiliä voi käyttää kaikissa yhteensopivissa laitteissa. Tunnit toimivat parhaiten WiFi-yhteyden välityksellä ja suositeltu nopeus yhteydelle on vähintään 1Mbps. Jos osallistut livetunneille oma kamera päälle, ohjaaja näkee sinut ja voi antaa ohjeita tunnin aikana. Muut tunnille osallistuvat eivät näe sinua kameran välityksellä. Oman kameran käyttö ei kuitenkaan ole välttämätöntä, jos treenaat mieluummin omassa rauhassa. 

Yogaia arvostelut, kokemukset ja vinkit 
Monipuolinen ja elämänlaatua parantava - nämä ovat sanoja, joilla Yogaian käyttäjät ovat kuvailleet palvelua. Nyt on sinun vuorosi kertoa meille oma mielipiteesi Yogaiasta! Löysitkö palveluista itsellesi sopivia tunteja? Oliko Yogaian käyttö mielestäsi helppoa? Onko palvelun hinta mielestäsi sopiva? Kaikki arvostelut ja palaute auttavat muita käyttäjiä ymmärtämään Yogaian palveluita paremmin. Suositellemmekin siis ennen palvelun tilaamista lukemaan muiden käyttäjien jättävät arvostelut ja kokemukset!