Yoga International

Kaikki arvostelut

Yoga International

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Foamroller

Foamroller

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lihaskuntoharjoittelu, mutta et ole ollenkaan varma, mistä löytyisi esimerkiksi foamrullereita ja muita venytykseen ja...

Logo Fit Cuffs

Fit Cuffs

0 arvostelut

Treenaamisesta on tullut viimeisen vuosikymmenen kuluessa modernin elämämme tukipylväs. Vaikka monen toimistotyö ei tuokaan hei...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo Yogaia

Yogaia

0 arvostelut

Jokainen meistä tietää, että liikunta tekee hyvää, niin keholla kuin mielellekin. Mutta vaikka tiedämme, ett&aum...

Yoga International

Kutkuttaako ajatus joogan harrastamisesta? Ehkä olet jo harrastanut sitä aiemmin ja haluat laajentaa osaamistasi. Tai ehkä sinulla on vain haalea aavistus siitä, mitä jooga yleensäkään on. Oli suhteesi joogaan mikä hyvänsä, saattaa sinua kiinnostaa harrastaa sitä kotoa käsin. Vaikka tyypillisesti ihmiset menevätkin harrastamaan joogaa kuntosalille tai vielä erikoistuneempaan paikkaan, ei se internetin aikana välttämättä ole tarpeen. Yoga International tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden harrastaa joogaa missä tahansa, olipa se sitten kotona tai tyhjässä puistossa. Lue sivustoltamme Yoga Internationalin asiakkaiden kokemuksia ja ota siten selvää, voiko tällainen joogayritys olla sinullekin sopiva ratkaisu kokonaisvaltaiseen mielen ja ruumin harjoittamiseen.

Tietoa Yoga Internationalista
Yoga International on vuodesta 2013 lähtien toiminnassa ollut yritys, jonka pyrkimys on heidän omien sanojensa mukaan tuoda jooga kaikenlaisten ihmisten saataville. Niinpä heidän verkkosivustonsa on täytetty teemaan sopivilla materiaaleilla. Mikäli jooga on sinulle vielä hiukan hämärä käsite, voitaisiin sitä kuvata vaikkapa moniulotteiseksi harjoitteluksi, jossa yhdistyvät sekä henkiset että fyysiset harjoitteet. Kuten arvata saattaa, on joogan taustalla vahvasti se perusajatus, että ihminen on psykofyysinen olento. Itseasiassa jopa sana "jooga" juontaa juurensa sanskritista ja tarkoittaa yhteyttä – eli yhteyttä mielen ja kehon välillä. Niinpä jooga koostuukin harjoituksista, joissa liikutaan, hengitetään ja ollaan tietoisia omasta mielestä. Mutta miten joogaa voi harrastaa Yoga Internationalin kautta? Tarkastellaan seuraavaksi yrityksen tarjoamia harrastusmahdollisuuksia.

Yoga Internationalin tuotteet ja palvelut
Yoga International jakaa palvelunsa kolmeen pääkategoriaan: artikkeleihin, yksittäisiin oppitunteihin ja kursseihin. Artikkelit ovat luettavissa suoraan verkkosivuilla ja sisältävät monenlaista tietoa joogasta. Artikkeleista voi lukea esimerkiksi joogaan liittyvistä, sanskritinkielisistä termeistä, meditaation hyödyistä tai chakrojen filosofiasta ja yksityiskohdista. Yksittäiset oppitunnit muistuttavat kokemusta, jonka saattaisit saada vaikkapa menemällä kuntosalin ohjattuun joogaan. Kyseessä on siis yksittäinen joogasessio, jota voit seurata kotoasi käsin. Oppitunteja on saatavilla sekä valmiiksi nauhoitettuina videoina, joita voi katsoa koska tahansa, sekä enemmän ohjattua joogatuntia muistuttavina sessiona, joita voi striimata reaaliajassa kotoa käsin tai katsoa jälkeenpäin nauhoitteena. Oppitunnit on jaoteltu teemoittain siten, että erillisiä kategorioita löytyy niin vinyasa- kuin hathajoogallekin. Myös raskaana olevien jooga muodostaa oman kategoriansa. Mikäli et etsi mitään aivan yhtä erikoistunutta, voit selata oppitunteja vaikeusasteen mukaan ja liittyä joko aloittelijoiden, harrastajien tai edistyneiden oppitunnille. Lopuksi on syytä mainita Yoga Internationalin tarjoamat joogakurssit, jotka ovat juuri sitä mitä kuulostavatkin: yksittäisiä oppitunteja pidempiä kokonaisuuksia, joissa osallistujille opetetaan taitoja yksityiskohtaisemmin kuin yhden tunnin aikana on mahdollista. Kursseilta löytyy myös materiaaleja ihmisille, jotka haluavat työskennellä joogaopettajina.

Yoga Internationalin käyttö
Suomalaisille asiakkaille Yoga Internationalin käyttö vaatii pientä kielimuurin ylitystä, sillä sivusto on saatavilla vain espanjaksi ja englanniksi. Jos jompikumpi näistä kielistä kuuluu repertuaariisi, ei sivuston vieraskielisyys tokikaan tuota ongelmia. Sivustolla on jonkin verran ilmaista sisältöä, lähinnä artikkeleja, joiden avulla voi tutustua joogan maailmaan. Jos haluat osallistua oppitunneille tai kursseille, voit aloittaa yrityksen tarjoaman ilmaisen kokeilujakson. Tämän jälkeen joogaamaan pääsee maksamalla Yoga Internationalin jäsenyysmaksun tai ostamalla yksittäisen kurssin.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Yoga Internationalin asiakkailta
Ohesta voit lukea ihmisten jättämiä kommentteja siitä, millainen kokemus Yoga Internationalin kanssa asioiminen on. Arvostelujen tarkoitus on auttaa sinua päättämään, onko kyseessä sinun tarpeisiisi sopiva joogasivusto. Niiden lukeminen on hyödyllistä etenkin sikäli, että ne antavat yrityksestä käytännöllistä tietoa ja vinkkejä, jollaisia ei juuri lukemasi yhteenvedon kaltaisesta tekstistä voi löytää. Toivomme myös, että jos päätät asioida Yoga Internationalin kanssa, palaat vielä kerran takaisin tälle sivulle jättämään oman arvostelusi muiden lukijoidemme nähtäväksi!