SuomiArvostelut

  Arvostelut Yoga International

  Kutkuttaako ajatus joogan harrastamisesta? Ehkä olet jo harrastanut sitä aiemmin ja haluat laajentaa osaamistasi. Tai ehkä sinulla on vain haalea aavistus siitä, mitä jooga yleensäkään on. Oli suhteesi joogaan mikä hyvänsä, saattaa sinua kiinnostaa harrastaa sitä kotoa käsin. Vaikka tyypillisesti ihmiset menevätkin harrastamaan joogaa kuntosalille tai vielä erikoistuneempaan paikkaan, ei se internetin aikana välttämättä ole tarpeen. Yoga International tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden harrastaa joogaa missä tahansa, olipa se sitten kotona tai tyhjässä puistossa. Lue sivustoltamme Yoga Internationalin asiakkaiden kokemuksia ja ota siten selvää, voiko tällainen joogayritys olla sinullekin sopiva ratkaisu kokonaisvaltaiseen mielen ja ruumin harjoittamiseen.

  Tietoa Yoga Internationalista

  Yoga International on vuodesta 2013 lähtien toiminnassa ollut yritys, jonka pyrkimys on heidän omien sanojensa mukaan tuoda jooga kaikenlaisten ihmisten saataville. Niinpä heidän verkkosivustonsa on täytetty teemaan sopivilla materiaaleilla. Mikäli jooga on sinulle vielä hiukan hämärä käsite, voitaisiin sitä kuvata vaikkapa moniulotteiseksi harjoitteluksi, jossa yhdistyvät sekä henkiset että fyysiset harjoitteet. Kuten arvata saattaa, on joogan taustalla vahvasti se perusajatus, että ihminen on psykofyysinen olento. Itseasiassa jopa sana "jooga" juontaa juurensa sanskritista ja tarkoittaa yhteyttä – eli yhteyttä mielen ja kehon välillä. Niinpä jooga koostuukin harjoituksista, joissa liikutaan, hengitetään ja ollaan tietoisia omasta mielestä. Mutta miten joogaa voi harrastaa Yoga Internationalin kautta? Tarkastellaan seuraavaksi yrityksen tarjoamia harrastusmahdollisuuksia.

  Yoga Internationalin tuotteet ja palvelut

  Yoga International jakaa palvelunsa kolmeen pääkategoriaan: artikkeleihin, yksittäisiin oppitunteihin ja kursseihin. Artikkelit ovat luettavissa suoraan verkkosivuilla ja sisältävät monenlaista tietoa joogasta. Artikkeleista voi lukea esimerkiksi joogaan liittyvistä, sanskritinkielisistä termeistä, meditaation hyödyistä tai chakrojen filosofiasta ja yksityiskohdista. Yksittäiset oppitunnit muistuttavat kokemusta, jonka saattaisit saada vaikkapa menemällä kuntosalin ohjattuun joogaan. Kyseessä on siis yksittäinen joogasessio, jota voit seurata kotoasi käsin. Oppitunteja on saatavilla sekä valmiiksi nauhoitettuina videoina, joita voi katsoa koska tahansa, sekä enemmän ohjattua joogatuntia muistuttavina sessiona, joita voi striimata reaaliajassa kotoa käsin tai katsoa jälkeenpäin nauhoitteena. Oppitunnit on jaoteltu teemoittain siten, että erillisiä kategorioita löytyy niin vinyasa- kuin hathajoogallekin. Myös raskaana olevien jooga muodostaa oman kategoriansa. Mikäli et etsi mitään aivan yhtä erikoistunutta, voit selata oppitunteja vaikeusasteen mukaan ja liittyä joko aloittelijoiden, harrastajien tai edistyneiden oppitunnille. Lopuksi on syytä mainita Yoga Internationalin tarjoamat joogakurssit, jotka ovat juuri sitä mitä kuulostavatkin: yksittäisiä oppitunteja pidempiä kokonaisuuksia, joissa osallistujille opetetaan taitoja yksityiskohtaisemmin kuin yhden tunnin aikana on mahdollista. Kursseilta löytyy myös materiaaleja ihmisille, jotka haluavat työskennellä joogaopettajina.

  Yoga Internationalin käyttö

  Suomalaisille asiakkaille Yoga Internationalin käyttö vaatii pientä kielimuurin ylitystä, sillä sivusto on saatavilla vain espanjaksi ja englanniksi. Jos jompikumpi näistä kielistä kuuluu repertuaariisi, ei sivuston vieraskielisyys tokikaan tuota ongelmia. Sivustolla on jonkin verran ilmaista sisältöä, lähinnä artikkeleja, joiden avulla voi tutustua joogan maailmaan. Jos haluat osallistua oppitunneille tai kursseille, voit aloittaa yrityksen tarjoaman ilmaisen kokeilujakson. Tämän jälkeen joogaamaan pääsee maksamalla Yoga Internationalin jäsenyysmaksun tai ostamalla yksittäisen kurssin.

  Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Yoga Internationalin asiakkailta

  Ohesta voit lukea ihmisten jättämiä kommentteja siitä, millainen kokemus Yoga Internationalin kanssa asioiminen on. Arvostelujen tarkoitus on auttaa sinua päättämään, onko kyseessä sinun tarpeisiisi sopiva joogasivusto. Niiden lukeminen on hyödyllistä etenkin sikäli, että ne antavat yrityksestä käytännöllistä tietoa ja vinkkejä, jollaisia ei juuri lukemasi yhteenvedon kaltaisesta tekstistä voi löytää. Toivomme myös, että jos päätät asioida Yoga Internationalin kanssa, palaat vielä kerran takaisin tälle sivulle jättämään oman arvostelusi muiden lukijoidemme nähtäväksi!

  Yoga International
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Yoga International

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Yoga International luotettava yritys?

  Yoga International on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Yoga International tarjoaa?

  Yoga International on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Liikunta.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Yoga International-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.