Vesterålens Naturprodukter

Kaikki arvostelut

Vesterålens Naturprodukter

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Vesterålens Naturprodukter

Kehostaan kannattaa pitää hyvää huolta, sillä valitettavasti saamme niitä vain yhden. Kun kroppa on kunnossa, sujuu kaikki muukin jouhevammin aina ajattelusta lähtien. Kuvittele, että saisit tänään ilmaiseksi hienon urheiluauton, mutta samalla sinulle kerrottaisiin, että et enää koskaan saa uutta autoa tämän jälkeen – et ilmaiseksi etkä ostamalla. Miten kohtelisit autoa? Tietysti putsaisit ja puunaisit sitä ahkerasti, korjaten jokaisen pienimmänkin vian sitä mukaan, kun niitä ilmestyy. Samanlainen asenne on hyvä kohdistaa myös omaan kehoon. Tähän markkinarakoon iskevät erilaiset ruokavalio- ja terveysalan yritykset, kuten Vesterålens Naturprodukter. Tässä yritysprofiilissa saat tietää, millainen yritys Vesterålens Naturprodukter on ja millaisia tuotteita se tarjoaa. Oheisesta palkista löydät lisäksi lyhyitä kommentteja siitä, mitä Vesterålens Naturprodukterin asiakkaat ajattelevat yrityksestä. Vertailemalla erilaisia alan toimijoita voit tehdä valistuneen päätöksen siitä, mikä terveysalan yritys sopii parhaiten tarjoamaan ravintolisiä omaan ruokavalioosi.

Tietoa Vesterålens Naturprodukterista
Vesterålens Naturprodukter – lyhyemmin myös VNP – on vuonna 1996 perustettu pohjoismainen yritys, joka kehittää ja myy lisäravinteita. Kyseessä on luontaistuotteiden tukkukauppa, joka tunnetaan erityisesti omega-3-ravintolisistään. Yrityksen pääasiallinen kieli on ruotsi, mutta sen verkkosivut ovat käytettävissä myös sataprosenttisesti suomen kielellä. VNP toimittaa tuotteitaan useimpiin Pohjoismaihin: nykyään sen asiakkaat voivat asua Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. Yrityksellä on myös toimipiste Helsingissä.

Vesterålens Naturprodukterin tuotteet ja palvelut
VNP:n tuotevalikoima koostuu eri tarkoituksiin suunnitelluista lisäravinteista, joskin näistä näkyvimmin markkinoitu lienee yrityksen omega-3-rasvahappoja sisältävä Vapaa Kierto Omega-3 -kapseli. Kapseleita on mahdollista ostaa reilun sadan kapselin paketeissa, ja ne sisältävät omega-3-rasvahappojen lisäksi myös E- ja D-vitamiineja. Muita vitamiineja voi pyrkiä saamaan muista Vesterålens Naturprodukterin tuotteista, esimerkiksi VNP-multivitamiinista. Myös kalsiumlisät kuuluvat VNP:n tuotevalikoimaan. Tuotteita voi tilata netistä yksittäispakkauksina, mutta yritys kannustaa asiakkaita vahvasti tietyin väliajoin tehtäviin massatilauksiin. Yksittäispakkauksen sijaan voit siis tilata kuukausiperusteisen ratkaisun, jossa rasioita toimitetaan useampi parin kuukauden välein. Tämä tulee pitkällä tähtäimellä asiakkaalle halvemmaksi kuin yksittäisten pakkausten ostaminen.

Mikä on omega-3?
Omega-3-rasvahapot ovat rasvahappoja, joita keho tarvitsee toimiakseen oikein. Nykytutkimuksen mukaan omega-3-rasvahappoja tarvitaan muun muassa sydämen, aivojen ja näköaistin normaaliin toimintaan. Ihmiskeho ei pysty sitä itse tuottamaan, joten tarvittava määrä on saatava ravinnosta. Luonnollisesti ainetta esiintyy esimerkiksi rypsiöljyssä sekä kalassa. Öljyssä ja kalassa olevat omega-3-rasvahapot ovat kuitenkin hieman erilaisia ja molempia tarvitaan. Siksi on tärkeää syödä monipuolisesti. Tarvittaessa näiden rasvahappojen puutosta voidaan täydentää ravintolisillä, joita myös Vesterålens Naturprodukter myy.

Vesterålens Naturprodukter ja vastuullisuus
VNP ilmoittaa, että sen tuotteet täyttävät kaikki viranomaisten asettamat laatuvaatimukset. Lisäksi tuotannossa huomioidaan tuotteiden ja raaka-aineiden jäljitettävyys, jotta vastuullisuus säilyy. VNP:n omega-3-lisät ovat "Friend of the Sea" -sertifioituja. Kyseessä on sertifikaatti, joka vahvistaa sen, että tuotannossa käytetyt kalat on kalastettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Vesterålens Naturprodukterin asiakkailta
Tämä lyhyt yhteenveto on toivon mukaan antanut sinulle hyödyllistä tietoa VNP:n liiketoiminnasta, mutta käytännön kokemuksia sinulla tuskin vielä on. Mikään ei toki voita omakohtaista kokemusta, mutta muiden kuluttajien mielipiteet ovat lähestulkoon yhtä arvokkaita. Niinpä kannustamme sinua tutustumaan ohesta löytyviin, Vesterålens Naturprodukterin asiakkaiden jättämiin arvosteluihin yrityksestä. Niitä lukemalla voit ottaa selvää siitä, ovatko VNP:n tuotteet muiden ihmisten mielestä hintansa arvoisia. Kerrothan muille lukijoillemme oman kommentin kirjoittamalla, millaisia ravintolisät mielestäsi ovat, jos olet jo käyttänyt VNP:n tuotteita. Onko niistä ollut sinulle hyötyä ja onko toimitus onnistunut jouhevasti? Muita lukijoitamme kiinnostaisi varmasti tietää, suosittelisitko Vesterålens Naturprodukterin tuotteita myös heille.