Profolan

Kaikki arvostelut

Profolan

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Profolan

Kaljuuntuminen on miehillä todella yleistä. Se johtuu usein geeneistä ja kaljuuntumisgeeniä kantaakin lähes kaikki suomalaiset miehet ja kolme neljäsosaa naisista. Monia kaljuuntuminen ei haittaa, mutta jotkut meistä haluaisivat pitää hiuksensa. Kaljuuntumista ehkäisemään on kehitetty paljon erilaisia lääkkeitä ja ravintolisiä, jotka tukevat hiusten kuntoa. Yksi tällainen ravintolisä on Profolan. Profolanin verkkosivujen mukaan se ehkäisisi kaljuuntumista ja vahvistaisi hiuksia. Haluatko tietää, onko Profolan luotettava? Onko se hyvä tuote ja onko sitä turvallista tilata?  Lue Suomiarvostelut sivuilta arvosteluja Profolanista, sen verkkokapasta ja sitä myyvästä yrityksestä niin voit miettiä kannattaako sen osto.
 
Profolan yrityksestä
Profolan on ravintolisäbrändi. Profolan myy ravintolisää, joka on tarkoitettu kaljuuntumisesta kärsiville miehille. Brändin takana on yritys nimeltä Key Player Limited, joka valmistaa ja myy erilaisia ravintolisiä, terveystuotteita sekä kauneuteen tarkoitettuja tuotteita. Key Player Limited yritys sijaitsee Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Dubaissa. Profolanilla on kuitenkin suomenkieliset verkkosivut. Verkkosivut ovat myös monella muulla eri kielellä kuten saksaksi, italiaksi ja ruotsiksi. Sivuilla kerrotaankin, että Profolan tuotetta voi ostaa lähes minne tahansa päin maailmaa.
 
Miten Profolan ravintolisää käytetään?
Profolan ravintolisä on tarkoitettu miehille, jotka haluavat estää kaljuuntumista. Verkkosivujen mukaan Porfolan ravintolisä stimuloi hiusten kasvua, vahvistaa hiusten väriä ja karvatuppeja. Profolan on erilaisista luonnollisista aineista tehty ravintolisä. Se sisältää muun muassa lonkerakan uutetta, nokkosta ja L-kysteiinia. Nokkosessa on korkea ravintoainepitoisuus ja se voi vaikuttaa siksi hiustenlähtöprosessiin. Puolestaan peltokorte on lääkekasvi. L-kysteiini on taas aminohappo, joka auttaa ylläpitämään hiusten ja kynsien rakennetta. Siitä saattaakin siis olla apua hiustenlähdössä. Profolan sisältää myös E-vitamiinia, biotiinia ja A-vitamiinia. Yleisesti etenkin biotiini on tunnettu vitamiini, jota käytetään kynsien ja hiusten vahvistamiseen.
 
Profolan ravintolisää suositellaan otettavan kaksi kertaa päivässä. Sitä saa käyttää kuitenkin vain 18 vuotta täyttäneet miehet. Jos epäilet sen sopivuutta sinulle tai käytät muita lääkkeitä samanaikaisesti, sinun kannattaa aina keskustella ensin lääkärin kanssa.
 
Profolan ravintolisän tilaus ja palautus
Profolan ravintolisää voi tilata Profolanin verkkosivuilta. Saat valita kolmesta erikokoisesta paketista sinulle sopivan. Isoin paketti sisältää kuuden kuukauden annoksen Profolan ravintolisää, keskikokoinen paketti sisältää kolmen kuukauden annoksen ja pienin paketti sisältää yhden kuukauden annoksen. ­Mitä enemmän ostaa kerralla, sitä edullisemmaksi kuukausiannos tulee. Ravintolisän kuukausiannoksen hinta siis vaihtelee ostomäärästä riippuen noin 20 euron ja noin 50 euron välillä.
 
Tilausta varten sinun tulee täyttää tilauslomakkeeseen nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä toimitusosoite, johon tuote lähetetään. Voit maksaa ravintolisän joko noudon yhteydessä tai verkossa tilisiirrolla, maksukortilla tai Paypalilla. Tuotteet toimitetaan 48 tunnin sisällä eli sinun pitäisi saada tuote melko nopeasti toimitusosoitteeseen.
 
Key Player Limited tarjoaa Profolanille 90 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä siis tarkoittaa, että jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai siihen miten se toimii, voit palauttaa tuotteen takaisin yritykselle 90 päivän sisällä ostosta. Key Player Limited palauttaa sinulle sitten maksun, kun he saavat tuotteen takaisin.
 
Profolan kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia
Oletko tilannut Profolan ravintolisää kaljuuntumisen estoa varten heidän verkkosivuiltaan? Kerro meille kokemuksestasi yrityksen kanssa asioinnista! Onko Profolan mielestäsi luotettava? Antoiko se sinulle sellaisia tuloksia, joita odotit? Entä oletko yrittänyt palauttaa tuotteen 90 päivän sisällä ostosta, saitko rahasi takaisin? Kerro meille vapaa sanasi, arvostelusi tai kokemuksesi Profolanista. Näin voit auttaa muita ostoa miettiviä päättämään, kannattaako Profolan ravintolisää ostaa.
 
Oletko puolestaan harkitsemassa Profolan ravintolisän ostoa? Lue muiden asiakkaiden ja kuluttajien kokemuksia ravintolisästä ja yrityksen toiminnasta. Näin voit saada paremman ymmärryksen siitä, onko ostos hyvä ja onko yritys luotettava.