Polarkrill

Kaikki arvostelut

Polarkrill

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Polarkrill

Elämme hektistä, jatkuvien muutosten aikaa. Työelämä vaatii ihmisiltä entistä enemmän joustavuutta, ja älypuhelimet ovat muuttaneet tapamme käsitellä luppoaikaa. Nyt yhä useampi pyrkii täyttämään joka ikisen päivänsä hetken jollakin sisällöllä tai tekemisellä.
Ei siis ole mikään ihme, että aikaa esimerkiksi ruoanlaittoon ei tunnu löytyvän. Salaattibaarien ja ruoan noutopalvelujen yleistyminen näyttäisi kertovan siitä, ettemme enää kunnolla ehdi tarkoin valikoimaan, mitä suihimme pistämme.
Erilaiset vitamiininpuutokset ovatkin yleistyvä ja moniin sairauksiin johtava ongelma. Ratkaisuksi vitamiinien unohteluun on muodostunut ravintolisien postipalvelujen ala. Yksi tilausperusteisesti postitettavista ravintolisistä on pohjoismainen Polarkrill.
Millainen tämä Omega-3-lisä sitten oikein on? Tulevatko tilaukset perille ajallaan? Tutustu tuotemerkkiin tarkemmin asiakkaiden arvosteluja selaamalla!


Tietoa Polarkrill -tuotteesta
Polarkrill on Omega-3-valmiste, jota suomalaisasiakkaille välittää norjalainen Vitamail AS. Yrityksen suomenkielisillä sivuilla kerrotaan, että sillä olisi jo yli 220 000 asiakasta eri puolilta Pohjoismaita. Muita osakeyhtiön omistamia tuotemerkkejä ovat maxd, ChewBear, BeautyBeans sekä Metaburn.
Norjan kaupparekisteriin yritys kirjattiin jo vuonna 2009. Toimitusjohtajan virkaa kantaa Kristoffer Skogsberg. Rekisterissä Vitamail on kertonut toimintaperiaatteekseen parantaa yksityishenkilöiden terveyttä myymällä näille ravintolisiä tilausperusteisesti, samalla tarjoten tietoa fyysiseen ja henkiseen terveyteen liittyen.
Vaikka yrityksen pääkonttori sijaitsee Oslossa, on sillä oma alaosastonsa Suomessa. Vitamin Mail Suomi Oy:n toiminta alkoi vuonna 2016, ja jo ensimmäisenä toimintavuotenaan se saavutti 500 tuhannen euron liikevaihdon. Vuoden 2019 tilikausi näyttäisi olleen yritykselle kimurantti; 400 tuhannen euron liikevaihdosta huolimatta toiminta oli tappiollista noin 200 tuhannen edestä.


Polarkrill tuotetiedot
Polarkrill on ravintolisä, jonka tärkeimpänä ainesosana on korkeatiivistetty Omega-3-krilliöljy. Kukin päiväannos sisältää tuota tärkeää rasvahappoa 670 mg. Samalla valmisteen kerrotaan kattavan päivittäisen D-vitamiinitarpeen, mikä on eduksi etenkin Suomen pimeitä talvia ajatellen.
Tervettä vastustuskykyä edistää myös ravintolisän tehokas antioksidantti, astaksantiini. Polarkrillin suositeltu annos on 2 kapselia päivässä. Kukin paketti sisältää 60 kapselia, eli tästä riittää lisäravinnetta kuukauden ajan. 
Kuten nimestä saattaa päätellä, on tuote valmistettu krillistä. Krilli on äyriäinen, eli äyriäisallergikoille Polarkrill ei sovellu. Myös raskaana olevien ja imettävien tulisi olla äyriäisten käytön kanssa varovaisia, ja siksi näissä tapauksissa asiasta on keskusteltava ensin oman lääkärin kanssa.
Aikuisten ohella Polarkrill soveltuu myös lapsille. Koska tuotteesta ei jää jälkimakua tai happamia röyhtäisyjä, sopii se myös heille, joita kalan syönti muutoin ällöttää.
Kaikki Polarkrill-ravintolisät valmistetaan Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) sekä hyvän tuotekäytännön (GMP) mukaisesti. Kaikki valmiit tuotteet myös lähetetään laadunvalvontaa varten Eurofinsille, joka on yksi maailman johtavista analyysiyrityksistä.
Polarkrillin tilauksella ravintolisäpaketit toimitetaan asiakkaalle joka toinen kuukausi. Yhden erän hinta on noin 35 euroa, johon päälle lisätään seitsemän euron postikulut. Mikäli seuraavaa erää ei syystä tai toisesta halua, on tästä ilmoitettava 4 viikkoa ennen seuraavaa tilausta, joskin ilmaiskokeilun kohdalla tämä ”varoaika” on 14 vuorokautta.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Polarkrill -myyntitoimintaan liittyen
Tilasitko itsellesi Polarkrillin kokeilujakson? Millaiseksi koit tuotteen? Mahdollisille asiakkaille erilaisia kokeilutarjouksia antavat toimijat tekevät näin tyypillisesti ollessaan varmoja tuotteidensa laadusta. Oliko Polarkrill todella sitä, mitä netissä luvattiin?
Ottavatko myös perheen lapset tämän Omega-3-lisän mielellään? Harva lapsi pitää kalaöljyn hajusta saati sitten mausta, joten tuote joka tekee tämän vaivattomaksi on taatusti hintansa väärti. Onnistuiko yhteydenotto asiakaspalveluun vaivatta?
Entäpä miten onnistui tilauksen peruutus? Jotkin netin hämärämmät toimijat pyrkivät tekemään tilausten peruutuksesta mahdollisimman hankalaa siinä toivossa, että asiakkaat jatkaisivat niiden vastaanottamista (ja näin myös maksamista). Kerro oma kantasi Polarkrillistä jättämällä arvostelu!