SuomiArvostelut

  Arvostelut maxd

  Puolet jokaisesta vuodesta vietetään täällä Suomessa laajalti hämärän peitossa. Ilmiön vaikutukset eivät rajoitu ainoastaan ihmisten omiin mieltymyksiin, sillä auringolla on meihin ihmisiin huomattava vaikutus - niin psyykkisesti kuin henkisestikin.
  Yksi näistä on monille elintoiminnoille ja yleiselle terveydelle tärkeän, kehon sisäisen D-vitamiinituotannon käynnistys. Kun aurinkoa ei ole, tippuu tuotanto olemattomiin, aiheuttaen kaamosmasennusta sekä mahdollisesti altistaen kausinuhan ohella erilaisille autoimmuunisairauksille.
  Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä markkinoilta löytyy erilaisia vitamiinivalmisteita välittäviä toimijoita. Yksi näistä on tilausperusteisesti D-vitamiinivalmisteita asiakkaidensa kotioville postittava Maxd. Miten tämän pohjoismaisen vitamiinitarjoajan hinnat vertautuvat apteekkeihin? Onko tilauksesta hyötyä vitamiinien oton muistamisessa? Tutustu palveluun tarkemmin sen asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Maxd -tuotteesta

  Maxd on D-vitamiinivalmiste, jota suomalaisasiakkaille välittää norjalainen Vitamail AS. Yrityksen suomenkielisillä sivuilla kerrotaan, että sillä olisi jo yli 220 000 asiakasta eri puolilta Pohjoismaita. Muita osakeyhtiön omistamia tuotemerkkejä ovat Polarkrill, ChewBear, BeautyBeans sekä Metaburn.
  Norjan kaupparekisteriin yritys kirjattiin jo vuonna 2009. Toimitusjohtajan virkaa kantaa Kristoffer Skogsberg. Rekisterissä Vitamail on kertonut toimintaperiaatteekseen parantaa yksityishenkilöiden terveyttä myymällä näille ravintolisiä tilausperusteisesti, samalla tarjoten tietoa fyysiseen ja henkiseen terveyteen liittyen.
  Vaikka yrityksen pääkonttori sijaitsee Oslossa, on sillä oma alaosastonsa Suomessa. Vitamin Mail Suomi Oy:n toiminta alkoi vuonna 2016, ja jo ensimmäisenä toimintavuotenaan se saavutti 500 tuhannen euron liikevaihdon. Vuoden 2019 tilikausi näyttäisi olleen yritykselle kimurantti; 400 tuhannen euron liikevaihdosta huolimatta toiminta oli tappiollista noin 200 tuhannen edestä.

  Brotherpuckers - Ruokavalio ja alkoholi

  Maxd tuotetiedot

  Monista muista D-vitamiinivalmisteista poiketen Maxd on todella sitä, mitä sanookin olevansa. Se sisältää vain ja ainoastaan D3-vitamiinia, jota päivittäisannoksessa on noin 50 mikrogramman edestä. EU:n elintarviketurvallisuusvirasto EFSA on asettanut D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ylärajaksi 100 mikrogrammaa päivässä.
  Alle 11-vuotiaille yläraja on tätä alempi. Koska tasapainoisesta, terveellisestä ruokavaliosta D-vitamiinia arvioidaan tulevan päivittäin 20 mikrogramman edestä, ei pienten lasten kannata Maxd-valmistetta tähän päälle ottaa.
  Vegaaniruokavalioa noudattavan on oltava Maxdin kanssa tarkkana. D3-vitamiini on lähtökohtaisesti eläinperäinen tuote, sillä sitä tuotetaan lampaanvillan rasvasta. Vaikkei valmistus vahingoitakaan eläintä, ei valmiste sovi niille vegaaneille, jotka pyrkivät välttämään kaikkea eläinperäisyyttä.
  Yksi Maxd-aurinkokapseli sisältää 1,75 g sokeria, eli hieman vähemmän kuin sokerinen purukumi. Hiilareista sen kohdalla ei siis kannata huolehtia.
  Tilausperusteisesti toteutettavana vitamiinipalveluna Maxd tarjoaa uusille asiakkailleen 60 päivän kokeilujakson. 60 päivän tilaukseen tarttuvan on maksettava tästä vain kahdeksan euron postikulut.
  Maxd-kapselit toimitetaan asiakkaille joka 4. kuukausi ajanjaksoa vastaavalla annoksella. Yhden erän hinta on kokeilujakson jälkeen 36 euroa, eli hintaa yhdelle kuulle tulee noin 9 euroa. Tuote myydään kestotilauksena ilman sitoutumisaikaa tai ostovelvoitetta. Jos tilauksen haluaa perua, on tästä ilmoitettava asiakaspalveluun 4 viikkoa ennen seuraavaa lähetystä.

  Asiakaspalveluun

  yhteyttä saa sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@vitamail.fi tai puhelimitse numerosta 0931544888. Asiakaspuhelin on auki arkisin klo 10 ja 16 välillä.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Maxd -myyntitoimintaan liittyen

  Tartuitko itse Maxdin kokeilutarjoukseen? Kenties annoit tilauksen jatkua myös 60 päivän kokeilujakson jälkeen? Siirtymä kokeilusta kestotilaukseen tapahtuu usein monelle huomaamatta. Onnistuiko vahingollisen tilauksen peruutus ilman ongelmia?
  Jotkin palvelut pyrkivät tekemään asiakaspalvelun tavoitettavuudesta hankalaa, jotteivat uudet asiakkaat vahingossakaan peruisi tilaustaan. Onko Vitamailin palkittu asiakaspalvelu tunnustuksensa arvoinen?
  Tällä välilehdellä voit kertoa vapaasti ja omin sanoin kokemuksestasi Vitamailin vitamiinilisien kanssa. Millainen oli hinta? Onko palvelu kätevä ja terveyttä edistävä? Jätä arvostelu tällä välilehdellä vaikka heti – siitä on suuri apu muille kokeilujaksoon tarttumista harkitseville!

  maxd
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa maxd

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko maxd luotettava yritys?

  maxd on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja maxd tarjoaa?

  maxd on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Vitamiinit & Lisäravinteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä maxd-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.