Kunto Plus

Kaikki arvostelut

Kunto Plus

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

N
Nimi

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  4101


Muut katsoivat

Logo Testoplus

Testoplus

0 arvostelut

Luonnollinen testosteronitaso kääntyy laskuun jo 30 ikävuoden jälkeen ja tätä ilmiötä kutsutaan usein andro...

Logo Luontaistukku

Luontaistukku

0 arvostelut

Luontaistukku on suomalainen verkkokauppa, josta voi ostaa Suomessa tuotettuja ravintolisäkapseleita ja superfoodia. Esimerkkejä superfoo...

Logo Fitfarm

Fitfarm

0 arvostelut

Mietitkö kuntosaliharrastuksen aloittamista tai kiinnostaisiko liikunta- tai ravintovalmennus? Verkossa on useita liikunta- ja ravintovalmennu...

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 arvostelut

Haluatko haasteen? Haluatko tietää, miten kehosi voisi muuttua viikossa, kahdessa viikossa tai kuukaudessa? Tarjolla on useita erilaisia ...

Kunto Plus

Kunto Plus:san tavoitteena on tarjota tietoa ja työkaluja, jotka lisäävät ihmisten motivaatiota ja helpottavat terveellistä elämää ympäri vuoden. Käytännössä se on sekä painettu, että digitaalinen lehti, josta saa vinkkejä kuntoiluun ja itsestä huolehtimiseen terveellisen ruokavalion avulla. Lehden artikkelit käsittelevät esimerkiksi juoksua, lihastreeniä, joogaa ja kävelyä eli kaikkea mikä liittyy terveisiin elintapoihin. Lehden mukaan ei tarvitse olla ammattilainen, jotta pystyy seuraamaan sen mukana tulevia treeniohjeita. Ne on tarkoitettu kaiken tasoisille liikkujille. Digilehteä täydentää Kunto Plus – sovellus, jossa on treeniohjelmia, joita voi seurata omalta tietokoneelta, tabletilta tai puhelimelta. Sovelluksen voi ladata kaupasta ja sitä voi käyttää kirjautumatta kokeilumielessä. Sovelluksesta löytyvät reseptejä, treeniohjelmia, ruokalistoja ja yleistä tietoa terveydestä. Sovellukseen voi kirjata tiedot omasta treenisuorituksesta ja seurata kunnon kehitystä. Lehdessä kerrotaan miten huolehtia itsestä ja omasta terveydestä ja tarjotaan sen tueksi Fooddiary.fi -ruoka ja treenipäiväkirja. Tämän lisäksi lehdessä on viikkoruokalistoja ja ruokareseptejä.  

Kunto Plussasta
Kunto Plus:an levikki on 14 489 ja lukijamäärä 71 000. Pääosin lukijat ovat naisia. pohjoismaiden suurimman aikakauslehtikustantajan Bonnier Publications omistama lehti. Muita tunnettuja suomalaisia lehtiä ovat Digi Kuva, Tieteen Kuvalehti, Tee Itse ja Tieteen Kuvalehti Historia. Bonnierillä on yhteensä yli 2 miljoonaa lukijaa joka kuukausi. Lisäksi se julkaisee kirjoja ja DVD-sarjoja. Lehtien toimituksen ovat Kööpenhaminassa Tanskassa. Lehdet käännetään eri kielille kuitenkin paikallisesti. Yrityksellä on yli 800 työntekijää ja näistä 10 on Helsingissä. Toimistot on myös Oslossa ja Tukholmassa. Bonnier Publications on osa Bonnierin suvulle kuuluvaa ruotsalaista konsernia. Se toimii yli 20 maassa ja pääpaino on kirjakustannus-, sanomalehti- ja televisioaloilla.

Tuotteet ja palvelut
Kunto Plus lehti ilmestyy painettuna 18 kertaa vuodessa ja sitä täydentää digilehti. Molemmissa lehdissä on artikkeleita. Lisäksi lehteen kuuluvat treenivideokirjasto, reseptejä ja reittisuunnittelija. Tilaajat voivat ladata kaupasta Kunto Plus sovelluksen, jossa on treenejä varten tehtyjä videoita. Lehden mukaan kuntosalia ei tarvita mikäli seuraa sovelluksen treeniohjelmia. Reittisuunnitelijalla voi suunnitella reitit kävely-, juoksu- tai pyörälenkille. Sen avulla voi mitata toteutuneen lenkin ja nähdä kuinka paljon energiaa on kulunut lenkin aikana. Kunto Plus:sassa voi tehdä eri aiheisia testejä kuten syökö ihminen terveellisesti mikä on hapenottokykysi, missä ajassa kalorit kuluvat tai masennustestin.  Lehden tilaus tehdään Bonnierin verkkokaupassa. Lehdestä on jatkuvasti voimassa olevia lehtitarjouksia. Kestotilauksen voi ostaa verkkokaupasta hintaan 9,50€kuukaudessavaihtuvan tutustumistarjouksenjälkeen. Lehden tilaajat saavat kertaluoteisen tilaajalahjapaketin, johon voi kuulua leivontasetti sekä leivontaohjeita ja reseptejä. Mainostilaavoi ostaa eri koissa ja hinnat määräytyvät koon mukaisesti aina pienimmästä ilmoituksesta ¼ sivu kokonaiseen aukeamaan. Bonnierin asiakaspalveluun voi soittaa arkipäivisin klo 9-17 välilllä.

Muuta
Pääosin lehden tilaajat ovat naisia. Ja kohderyhmä 30+ itsestään huolehtivat ja työssäkäyvät naiset ovat selväsit suurin lukijakunta. He kuntoilevat, hoitavat ihoaan ja hiuksiaan, haluavat ostaa terveellistä ruokaa ja käyvät aktiivilomilla. Lehden tilaajat saavat urheiluvaatteita, varusteita, kosmetiikkaa ja kodintarvikkeita alennettuun hintaan.Kunto Plussalla toimii oma verkkokauppa, josta tuotteita voi tilata lehden tilaajat, sillä tilaaminen vaatii kirjautumisen jäseneksi.

Vinkit, suosittelut, valitukset
Oletko tilannut Luontaistukun tuotteita? Mitä kokemuksia sinulla on tuotteista ja palvelusta? Mikä tuotteissa tai palvelussa on erityisen hyvää tai huonoa? Entä miten arvioisit asiakaspalvelun? Mitä mieltä olet lehden hinnoittelusta? Kerro omia kokemuksia ja jaa mielipiteesi Suomiarvostelut sivuillamme, autat muita asiakkaita tekemään omat ostopäätöksensä kokemuksiisi perustuen. Voit antaa vinkkejä, suosituksia ja myös valituksia. Arvostamme kommenttejasi.