SuomiArvostelut

  Arvostelut Foamroller

  Kiinnostaako sinua lihaskuntoharjoittelu, mutta et ole ollenkaan varma, mistä löytyisi esimerkiksi foamrullereita ja muita venytykseen ja hierontaan liittyviä kapistuksia? Oletko myös kiinnostunut pilateksesta ja haluaisit sitä ajatellen hankkia jonkun foamrollerin? Foamroller voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Foamrollerista
  Foamroller on fitnes-välineisiin erikoistunut verkkokauppa, jonka omistaa Natural Bootcamp Oy -yritys. Kyseisen yrityksen Y-tunnus on 2569368-3 ja se sijaitsee Samoojantie 7, 33480 Ylöjärvi. Yrityksen toimitusjohtaja ja pääkouluttaja on Jukka Harju,jukka@naturalbootcamp.fi Yritys on keskittynyt myymään niin sanottuja foamrollereita, jotka perustuvat myofascian eli sidekudoksen hieromiseen ja sen dynaamiseen liikuttelemiseen. Tämä siten pehmittää elimistön pehmytkudoksia, jolloin paranee verenkierto, aineenvaihdunta sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liike kehossa. Foamrollerilla voi laukaista ja avata kireitä lihaksia, sidekudosta ja kalvoja ja nauttia sitten kevyemmästä olosta.

  Foamrollerin tuotteet ja palvelut
  Foamrollerissa myytävät rullat eroavat toisistaan 5:llä eri tavalla. Tosin malleja riittää kymmenittäin. Jokaisessa tuoteryhmässä on erinäköisiä, -muotoisia, -pituisia ja -värisiä rullia, mutta ne eivät kategorioiden sisällä eroa toisistaan paitsi viidellä eri tavalla:

  1) Mitä pienempi halkaisija, niin sitä syvemmälle pääsee rullautumaan. Sen takia iso osa rullista ovat halkaisijaltaan noin 14 cm, joten ne sopivat aloittelijoille. Halkaisijaltaan 10-12 cm olevat pienemmät rullat hierovat syvemmällä, lisäksi halkaisijaltaan esimerkiksi 5 cm pallo mahdollistaa syvempää hieromiseen.

  2) Itse pehmusteen paksuuden mukaan rullat voidaan jakaa vieläpä kahteen luokkaan: niihin, jotka antavat periksi yli 3 mm ja niihin, jotka antavat periksi alle 3 mm. Mikäli pehmuste on yli 3 mm, tuolloin rulla sopii alkulämmittelyihin, palautumiseen ja pintafascian hoitoon. Mikäli taasen haluaa muokata lihaskalvosta elastisemman, avata tukoksia ja fibriinisiltoja, niin tarvitsee rullan, jonka pehmuste on alle 3 mm.

  3) Pinnan muotoilusta löytyy kaksi kategoriaa: sileät sekä muotoillut. Kun kuviot ovat syvyydeltään noin 10 mm ja myös noin 10 mm etäisyydellä toisistaan, voidaan puhua kuvioidusta rullasta ja ne aiheuttavat venytyksiä jo kudokseen.

  4) Rullan pituus voi olla 30-40 cm tai 90-100 cm.

  5) ”Avustetut rullat” spesiaalitarpeisiin. Markkinoilla löytyy myös rullia, joissa on erilaisia avusteita, kuten telineet tai sisällä oleva patteri, joka värisyttää vieläpä rullaa. Itse verkkokaupasta löytyy seuraavia rullia ja tuotteita: EasyRoller, Fasciapallo, Highballer, Gua-Sha Krapa™, BottleRoller, Miniroller, BubbleRoller™, NoLo ProRoller™, RumbleRoller, Treenikumi­nauhat, Pilatesrulla, Asento- ja liikekontrolli paineilmamittari ja Imukupit

  Verkkokaupassa voi maksaa tilauksen verkkopankissa tai laskulla. Lisäksi tuotteet toimitetaan postipakettina lähimpään postiin. Postimaksu on 5,90 € per tilaus. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 70 €:n tilauksiin! Tämän lisäksi yritys tarjoaa myös putkirullailuun liittyviä koulutuksia.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Foamrollerista

  Toimiko tämän palvelun putkirullat ja muut hierontaan ja venytykseen tarkoitetut tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain puuttumaan, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Hiilihydraattilähteet, määrät ja ajoitus ruokavaliossa!

  Foamroller
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Foamroller

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Foamroller luotettava yritys?

  Foamroller on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Foamroller tarjoaa?

  Foamroller on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Liikunta.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Foamroller-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.