Foamroller

Kaikki arvostelut

Foamroller

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fit Cuffs

Fit Cuffs

0 arvostelut

Treenaamisesta on tullut viimeisen vuosikymmenen kuluessa modernin elämämme tukipylväs. Vaikka monen toimistotyö ei tuokaan hei...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo Yoga International

Yoga International

0 arvostelut

Kutkuttaako ajatus joogan harrastamisesta? Ehkä olet jo harrastanut sitä aiemmin ja haluat laajentaa osaamistasi. Tai ehkä sinulla o...

Logo Kunto Plus

Kunto Plus

0 arvostelut

Kunto Plus:san tavoitteena on tarjota tietoa ja työkaluja, jotka lisäävät ihmisten motivaatiota ja helpottavat terveellistä...

Foamroller

Kiinnostaako sinua lihaskuntoharjoittelu, mutta et ole ollenkaan varma, mistä löytyisi esimerkiksi foamrullereita ja muita venytykseen ja hierontaan liittyviä kapistuksia? Oletko myös kiinnostunut pilateksesta ja haluaisit sitä ajatellen hankkia jonkun foamrollerin? Foamroller voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten. 
 

Foamrollerista
Foamroller on fitnes-välineisiin erikoistunut verkkokauppa, jonka omistaa Natural Bootcamp Oy -yritys. Kyseisen yrityksen Y-tunnus on 2569368-3 ja se sijaitsee Samoojantie 7, 33480 Ylöjärvi. Yrityksen toimitusjohtaja ja pääkouluttaja on Jukka Harju,jukka@naturalbootcamp.fi Yritys on keskittynyt myymään niin sanottuja foamrollereita, jotka perustuvat myofascian eli sidekudoksen hieromiseen ja sen dynaamiseen liikuttelemiseen. Tämä siten pehmittää elimistön pehmytkudoksia, jolloin paranee verenkierto, aineenvaihdunta sekä mekaanisen, sähköisen ja kemiallisen viestinnän liike kehossa. Foamrollerilla voi laukaista ja avata kireitä lihaksia, sidekudosta ja kalvoja ja nauttia sitten kevyemmästä olosta.
 

Foamrollerin tuotteet ja palvelut
Foamrollerissa myytävät rullat eroavat toisistaan 5:llä eri tavalla. Tosin malleja riittää kymmenittäin. Jokaisessa tuoteryhmässä on erinäköisiä, -muotoisia, -pituisia ja -värisiä rullia, mutta ne eivät kategorioiden sisällä eroa toisistaan paitsi viidellä eri tavalla:

1) Mitä pienempi halkaisija, niin sitä syvemmälle pääsee rullautumaan. Sen takia iso osa rullista ovat halkaisijaltaan noin 14 cm, joten ne sopivat aloittelijoille. Halkaisijaltaan 10-12 cm olevat pienemmät rullat hierovat syvemmällä, lisäksi halkaisijaltaan esimerkiksi 5 cm pallo mahdollistaa syvempää hieromiseen.

2) Itse pehmusteen paksuuden mukaan rullat voidaan jakaa vieläpä kahteen luokkaan: niihin, jotka antavat periksi yli 3 mm ja niihin, jotka antavat periksi alle 3 mm. Mikäli pehmuste on yli 3 mm, tuolloin rulla sopii alkulämmittelyihin, palautumiseen ja pintafascian hoitoon. Mikäli taasen haluaa muokata lihaskalvosta elastisemman, avata tukoksia ja fibriinisiltoja, niin tarvitsee rullan, jonka pehmuste on alle 3 mm.

3) Pinnan muotoilusta löytyy kaksi kategoriaa: sileät sekä muotoillut.  Kun kuviot ovat syvyydeltään noin 10 mm ja myös noin 10 mm etäisyydellä toisistaan, voidaan puhua kuvioidusta rullasta ja ne aiheuttavat venytyksiä jo kudokseen.

4) Rullan pituus voi olla 30-40 cm tai 90-100 cm.

5) ”Avustetut rullat” spesiaalitarpeisiin. Markkinoilla löytyy myös rullia, joissa on erilaisia avusteita, kuten telineet tai sisällä oleva patteri, joka värisyttää vieläpä rullaa. Itse verkkokaupasta löytyy seuraavia rullia ja tuotteita: EasyRoller, Fasciapallo, Highballer, Gua-Sha Krapa™, BottleRoller, Miniroller, BubbleRoller™, NoLo ProRoller™, RumbleRoller, Treenikumi­nauhat, Pilatesrulla, Asento- ja liikekontrolli paineilmamittari ja Imukupit

Verkkokaupassa voi maksaa tilauksen verkkopankissa tai laskulla. Lisäksi tuotteet toimitetaan postipakettina lähimpään postiin. Postimaksu on 5,90 € per tilaus. Ilmainen toimitus kaikkiin yli 70 €:n tilauksiin!  Tämän lisäksi yritys tarjoaa myös putkirullailuun liittyviä koulutuksia.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Foamrollerista
Toimiko tämän palvelun putkirullat ja muut hierontaan ja venytykseen tarkoitetut tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain puuttumaan, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.