Fit Cuffs

Kaikki arvostelut

Fit Cuffs

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Foamroller

Foamroller

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lihaskuntoharjoittelu, mutta et ole ollenkaan varma, mistä löytyisi esimerkiksi foamrullereita ja muita venytykseen ja...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo Yoga International

Yoga International

0 arvostelut

Kutkuttaako ajatus joogan harrastamisesta? Ehkä olet jo harrastanut sitä aiemmin ja haluat laajentaa osaamistasi. Tai ehkä sinulla o...

Logo Kunto Plus

Kunto Plus

0 arvostelut

Kunto Plus:san tavoitteena on tarjota tietoa ja työkaluja, jotka lisäävät ihmisten motivaatiota ja helpottavat terveellistä...

Fit Cuffs

Treenaamisesta on tullut viimeisen vuosikymmenen kuluessa modernin elämämme tukipylväs. Vaikka monen toimistotyö ei tuokaan heille luonnossa muutoin saatavaa päivittäistä liikunnan määrää, on tähän tarkoitukseen rakennettu erilaisia urheilupaikkoja esimerkiksi lenkkipolkujen ja kuntosalien muodossa. Kysynnän kasvaessa myös tiede eri liikuntamuotojen ja -tapojen etuihin ja haittapuoliin liittyen on kehittynyt, tuoden mukanaan uusia muoti-ilmiöitä ja apukeinoja, joista jotkin ovat muuttaneet liikkumistapojamme pysyvästi.
Lihastreenin uusista tavoista eräs on ns. BFR-treeni, jossa verenkiertoa tiettyyn raajaan rajoitetaan sopivalle tiukkuudelle säädetyin sitein. Näin maitohappo ja kasvutekijät lisääntyvät treenattavassa lihaksessa voimakkaammin kuin ilman sidettä, ja keho pakottaa happivajeen myötä itsensä ottamaan käyttöön vain nopeat lihassolut. Tuloksena on, että jo vain pienillä painoilla treenaamisen tehokkuus ja näin myös siitä saatavat tulokset kasvavat huomattavasti.
Jos tämä Japanista länsimaihin rantautunut treenitapa kiinnostaa, on yksi lihasharjoituksissa käytettäviä siteitä tarjoava yritys Fit Cuffs. Millaiset ovat yrityksen toimitusajat? Ovatko siteet todella niin laadukkaita, kuin sen verkkokaupassa mainostetaan? Toimivatko nettisivuilla annetut treenivinkit myös oikeassa elämässä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen muiden suomalaisten jättämiä arvosteluja lukemalla.

Tietoa Fit Cuffs -yrityksestä
Fit Cuffs ApS on vuonna 2017 perustettu, tanskalainen lihastreeneissä käytettäviä BFR-siteitä myyvä yritys. Sen rekisteröidyn pääoman ja monet muut tiedot voi löytää Tanskan yritysten keskusrekisteri CVR:stä sarjanumerolla, joka on kirjattu myös yrityksen nettisivujen alaosaan. Samoilta sivuilta löytyy myös laajan tuotevalikoiman lisäksi erilaisia treeniohjeita ja lähteitä BFR:n terveysvaikutuksiin ja muihin tutkimustuloksiin liittyen.
Yritys korostaa, etteivät sen tuotteet ole vain kehonrakentajille tarkoitettuja. BFR-treenistä vaikuttaisi olevan hyötyä myös tilanteissa, joissa jokin lievä vamma estää suurten lihaspainojen nostamisen.
Sivujen Contact-osiosta löytyy puhelinnumero sekä yhteydenottoihin sopivat ajat viikonpäivinä että viikonloppuisin. Fit Cuffsin omistajiksi mainitaan Lars Pårup ja Alex Nielsen, ja asiakaspalvelua saa vuorokauden sisällä myös sähköpostitse. Yrityksen osoite, käyttöehdot ja yksityisyyskäytäntö on listattu osiossa avoimesti, ja tuotteilla kerrotaan olevan 30 päivän palautusoikeus.

Fit Cuffs palvelutarjonta
Yrityksen nettisivuilta voi ostaa BFR-siteiden ja pumppujen lisäksi halutessaan myös Bluetoothilla toimivan LOP-laitteen. Tarvikkeita voi ostaa erikokoisissa ja -hintaisissa paketeissa, ja valuutan voi vaihtaa kätevästi sivuston näkymässä mukana seuraavaan painikkeen kautta. Tuotteiden hinnat alkavat 53 eurosta, ja maksun voi tehdä luottokortin tai PayPalin välityksellä.
Jos BFR-treenaus on uutta ja tutkimustulokset kiinnostavat, löytyy sivuilta laaja lista erilaisiin tutkimuksiin ja käyttötarkoituksiin liittyen. Mikäli pitää sittenkin enemmän ohjausvideoiden katselusta, voi käyttöön liittyen saada tietoa Fit Cuffsin omalta YouTube-kanavalta. Sieltä videoita löytyy jo lähes sata, ja uusia videoita lisätään säännöllisin väliajoin.
Nettisivujen kautta löytyvä Fit Cuffs -sovellus puolestaan auttaa BFR-treeneissä käytettävien painetasojen kustomoinnissa. Käyttäjätilin luonti tapahtuu Google-tunnuksia tai sähköpostiosoitetta hyödyntämällä, ja yhden tilin alle voi lisätä useita eri käyttäjäprofiileja. Näin ollen myös ammattimaiset kuntovalmentajat voivat hyödyntää sovellusta asiakkaidensa BFR-treenien ylöskirjaamiseen - tietenkin Fit Cuffsin laitteita hyödyntämällä.
Profiilit ovat monipuolisia ja niissä otetaan huomioon muun muassa kuntoilijan sukupuoli, ikä, kehon rasvaprosentti sekä kunto. Mikäli tietoihin tahtoo päästä käsiksi jälkikäteen, voi ne löytää sovelluksesta asiakkaan tai käyttäjän nimeen yhdistetyn profiilin kautta koska tahansa. Halutessaan sovellukseen voi tutustua ilman käyttäjätunnusta klikkaamalla rekisteröitymisnäkymän alaosasta löytyvää sormenjäljen kuvaa.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Fit Cuffsin toimintaan liittyen
Oletko hyödyntänyt Fit Cuffsin siteitä omissa lihasharjoituksissasi? Millaista niiden käyttö oli? Olit sitten kokenut BFR-kuntoilija tai et, on arvostelusi tärkeä. Oliko Bluetooth-laitteen yhdistäminen muihin laitteisiin helppoa? Millainen on yrityksen asiakaspalvelu? Saitko tilaamaasi tuotteet sivuilla ilmoitetun toimitusajan sisällä? Minkä tahansa liikkeen toiminnasta saa parhaan käsityksen itse asiakkaiden kuvausten perusteella. Jos siis tahdot osoittaa kiitollisuutesi hyvästä palvelusta, pitää yrityksen vastuussa täyttämättä jääneistä lupauksista tai vain auttaa muita kaltaisiasi kuluttajia, jätä oma arviosi tällä välilehdellä!