Evolution

Kaikki arvostelut

Evolution

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Evolution

On huomionarvoista kuntosaliharjoituksen aloittaessa, että löytyy tarvittavat lisäravinteet tai ainakin tietopohja, miten voisi parantaa omaa suoritustaan siiinä asiassa. Mutta, mistä löytyisi laadukkaita proteiinijauhoja tai vastaavia urheilulisäravinteita moista koitosta ajatellen?

Evolution voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

 

Evolutionista

Evolution on urheiluravinnevalmistaja, joka tekee laktoositonta ja stevialla makeutettuja urheilulisäravinteita. Ne eivät sisällä soijaa, soijalesitiiniä eikä todellakaan kiinalaisia raaka-aineita. Itse Evolution.fi on vuonna 2014 avattu Evolution urheiluravinteisiin keskittyvä verkkokauppa, jonka tuotemerkki - Evolution-  perustettiin jo vuonna 1997. Verkkokauppa tarjoaa näitä urheiluravinteita ilman turhia välikäsiä. Verkkokaupan asiakaspalvelu toimii sähköpostitse osoitteesta info(at)evolution.fi ja sen postitusosoite on Evolution PL 23 02321 Espoo info@evolution.fi

 

Evolutionin tuotteet ja palvelut
Evolutionin tavoitteena on tasokas tuotevalikoima ilman palvelun mukaan toimimattomia tuotteita, kuten proteiinivalmisjuomia ja proteiinipatukoita, sillä niistä ei ole sivuston mukaan hyötyä urheilijalle. Evolutionilla on neljä eri pääkategoriaa: urheiluravinteet, proteiinit, aminohapot ja superfoodit. Evolution on kokonaan laktoositon, gluteeniton, soijaton, soijalesitiinitön ja väriaineeton stevialla makeutettu urheiluravinnesarja, joka ei sisällä myös ollenkaankeinotekoisia makeutusaineita tai keinotekoisia aromeja. Tuotelinja ei sisällä myös yleisesti käytettyjä heraproteiinikonsentraatteja, koska niiden taso on huomattavasti heikompi kuin laadukkailla heraproteiini-isolaateilla sivuston mukaan. Urheiluravinteissa L-Glutamiini ja BCAA-aminohapot lähtevät, noin 25 eurolla. Saatavilla on kaksi erilaista makua ja kaksi eri kokoa Evolution BCAA -tuotteesta sekä kaksi makua kaksi kokoa Evolution Phase1 tuotteesta, missä molemmissa on 10 g näitä haaraketjuisia aminohappoja per annos 2:1:1 suhteessa. Tämän lisäksi Evolution myy myös superruokia, kuten acai, acerola, ashwagandha, camu camu, koppelokääpä, macaa, nokkosta, männynkuorta, villimustikkaa ja pakurikääpää.  Evolution toimittaa asiakkaiden tekemät tilaukset postiin yleensä jo tilauspäivänä. Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät lähes kaikki Suomen verkkopankit, pankki- ja luottokortit sekä Jousto ja Everyday. Visa, Mastercard, Eurocard ja PayPal -maksutavat onnistuvat myös tässä verkkokaupassa. Evolution vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Evolutionista
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.