SuomiArvostelut

  Arvostelut Evolution

  On huomionarvoista kuntosaliharjoituksen aloittaessa, että löytyy tarvittavat lisäravinteet tai ainakin tietopohja, miten voisi parantaa omaa suoritustaan siiinä asiassa. Mutta, mistä löytyisi laadukkaita proteiinijauhoja tai vastaavia urheilulisäravinteita moista koitosta ajatellen?

  Evolution voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Evolutionista

  Evolution on urheiluravinnevalmistaja, joka tekee laktoositonta ja stevialla makeutettuja urheilulisäravinteita. Ne eivät sisällä soijaa, soijalesitiiniä eikä todellakaan kiinalaisia raaka-aineita. Itse Evolution.fi on vuonna 2014 avattu Evolution urheiluravinteisiin keskittyvä verkkokauppa, jonka tuotemerkki - Evolution- perustettiin jo vuonna 1997. Verkkokauppa tarjoaa näitä urheiluravinteita ilman turhia välikäsiä. Verkkokaupan asiakaspalvelu toimii sähköpostitse osoitteesta info(at)evolution.fi ja sen postitusosoite on Evolution PL 23 02321 Espoo info@evolution.fi

  Evolutionin tuotteet ja palvelut
  Evolutionin tavoitteena on tasokas tuotevalikoima ilman palvelun mukaan toimimattomia tuotteita, kuten proteiinivalmisjuomia ja proteiinipatukoita, sillä niistä ei ole sivuston mukaan hyötyä urheilijalle. Evolutionilla on neljä eri pääkategoriaa: urheiluravinteet, proteiinit, aminohapot ja superfoodit. Evolution on kokonaan laktoositon, gluteeniton, soijaton, soijalesitiinitön ja väriaineeton stevialla makeutettu urheiluravinnesarja, joka ei sisällä myös ollenkaankeinotekoisia makeutusaineita tai keinotekoisia aromeja. Tuotelinja ei sisällä myös yleisesti käytettyjä heraproteiinikonsentraatteja, koska niiden taso on huomattavasti heikompi kuin laadukkailla heraproteiini-isolaateilla sivuston mukaan. Urheiluravinteissa L-Glutamiini ja BCAA-aminohapot lähtevät, noin 25 eurolla. Saatavilla on kaksi erilaista makua ja kaksi eri kokoa Evolution BCAA -tuotteesta sekä kaksi makua kaksi kokoa Evolution Phase1 tuotteesta, missä molemmissa on 10 g näitä haaraketjuisia aminohappoja per annos 2:1:1 suhteessa. Tämän lisäksi Evolution myy myös superruokia, kuten acai, acerola, ashwagandha, camu camu, koppelokääpä, macaa, nokkosta, männynkuorta, villimustikkaa ja pakurikääpää. Evolution toimittaa asiakkaiden tekemät tilaukset postiin yleensä jo tilauspäivänä. Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät lähes kaikki Suomen verkkopankit, pankki- ja luottokortit sekä Jousto ja Everyday. Visa, Mastercard, Eurocard ja PayPal -maksutavat onnistuvat myös tässä verkkokaupassa. Evolution vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Evolutionista
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Sydänystävällinen ruokavalio diabetespotilaalle

  Evolution
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Evolution

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Evolution luotettava yritys?

  Evolution on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Evolution tarjoaa?

  Evolution on enimmäkseen aktiivinen Ruokavalio & Terveys-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Evolution-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.