Brain Actives

Kaikki arvostelut

Brain Actives

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Brain Actives

Nykymaailmassa joudumme tekemään paljon aivoja rasittavaa työtä, kuten työskentelemään tietokoneella, ratkaisemaan ongelmia ja ehkä jopa koodaamaan. Lisäksi urheilu tai hankalien ongelmien ratkaisu voi olla aivoille raskasta. Nykyään myydäänkin ravintolisiä, joiden sanotaan parantavan aivojen terveyttä ja suorituskykyä. Nämä perustuvat usein erilaisiin vitamiineihin ja hivenaineisiin. Yksi tällainen ravintolisä on Brain Actives. Haluatko tietää, onko Brain Activesia myyvä yritys luotettava? Onko Brain Actives verkkokaupasta tilaaminen turvallista? Onnistuuko maksu, toimitus ja palautus vaivatta? Lue Suomiarvostelut -sivulta arvosteluja Brain Actives -yrityksestä, sen verkkokapasta ja Brain Actives ravintolisästä niin voit miettiä olisiko tällainen ravintolisä sopiva sinulle.
 
Brain Actives yrityksestä
Brain Actives on ravintolisä, joka on suunniteltu antamaan aivoille tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja, jotta aivojen suorituskyky olisi mahdollisimman hyvä. Brain Actives ravintolisän takana on Key Players Limited niminen yritys, jonka pääkonttori on Dubaissa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Brain Actives ravintolisän sanotaan tukevan keskittymistä, kognitiivisia prosesseja ja parantavan energiatasoja.
 
Miten Brain Actives ravintolisä toimii?
Brain Actives ravintolisää käytetään päivittäin ottamalla kaksi kapselia ravintolisää veden kanssa. Ravintolisä alkaa vaikuttamaan 30 minuutin kuluttua kapseleiden ottamisesta. Ravintolisä on tarkoitettu ihmisille, jotka kaipaavat lisäapua päivittäisiin älyllisiin ja fyysisiin tehtäviin. Yritys nimeää, että ravintolisä sopii esimerkiksi kilpaurheilijoille, ammattikuskeille, kehonrakentajille, pelaajille, poliiseille ja keskittymistä vaativiin ammatteihin.
 
Brain Actives ravintolisä koostuu kolmenlaisista ainesosista: piristävistä, kognitiivista kyvykkyyttä parantavista ja aivojen toimintaa hyödyttävistä vitamiineista. Piristävinä aineina ravintolisässä on teakriini ja kofeiini. Kognitiivisuutta parantavia ainesosia ovat muun muassa Ashwagandhan juuruute, Brahmin yrttiuute, Rohtosammakonputken lehtiuute ja mustapippurin hedelmäuute. Lisäksi ravintolisässä on B-vitamiineja, pantoteenihappoa ja magnesiumia. Esimerkiksi B-vitamiini on tärkeä aivojen ja hermoston toimintaan, kun taas magnesium vaikuttaa lihasten ja luuston kuntoon. Yhdessä purkisa Brain Actives ravintolisää on 60 kapselia, joka siis riittää 30 päiväksi kun päiväannoksena on kaksi kapselia.
 
Brain Actives ravintolisän tilaus ja palautus
 Brain Actives ravintolisää voi tilata heidän verkkosivuiltaan. Voit tilatessa valita haluatko yhden purkin ravintolisää vai kenties kuusi purkkia ravintolisää. Yhden purkin hinta tulee sitä edullisemmaksi mitä useamman ostat kerralla. Yhden purkin hinta on noin 50€, kun taas jos otat isoimman paketin se maksaa noin 150€, mistä yhden purkin hinnaksi jää puolet yksittäisen purkin hinnasta.
 
Tilatessasi sinun tulee täyttää sivuille tietosi, toimitusosoitteesi ja valita toimitustapa. Tarvitset sähköpostiosoitteen tilausta varten. Maksutapoina käy maksukortti tai maksu noudon yhteydessä. Valitsemastasi maksutavasta tulee lisämaksu, joka kerrotaan valinnan yhteydessä. Tilaukset käsitellään arkipäivisin ja verkkosivujen mukaan tilauksen toimitus kestää noin 7 arkipäivää. Mikäli haluaisit palauttaa tuotteen, Brain Actives tuotetta myyvä Key Players Limited kertoo sillä olevan 10 päivän palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa yrityksellä kirjallisesti ja tuotteen tulee olla avaamaton. Rahahyvityksen saa, kun tuote on palautunut takaisin yritykselle.
 
 
Brain Actives kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia
Oletko ostanut Brain Actives ravintolisää heidän verkkosivuiltaan tai kokeillut sitä? Haluaisimme kuulla kokemuksestasi! Onko Brain Actives luotettava? Toimiiko se niin kuin verkkosivuilla luvataan? Sujuiko maksu vaivatta ja tuliko tuote ajallaan perille? Entä pitikö sinun palauttaa se, saitko rahasi takaisin? Suomiarvostelut sivuilla jaetaan kuluttajien kokemuksia, ajatuksia ja arvioita yrityksistä. Tämä auttaa muita kuluttajia ymmärtämään, onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa. Se voi parhaimmillaan auttaa välttämään hutiostoksen tai kannustaa kokeilemaan yritystä, jota ei ole ennen käyttänyt.
 
Mietitkö Brain Actives ravintolisän ostoa? Lue muiden kuluttajien kokemuksia yrityksen toiminnasta ja Brain Actives ravintolisästä. Näin pystyt päättämään, olisiko ostos sinulle, onko yritys luotettava ja sinun tarpeisiisi sopiva.