8Hours

Kaikki arvostelut

8Hours

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

8Hours

Onko sinulla vaikutuksia nukahtaa? Monesti voi nukkumaan mennessä olla vaikeaa saada unen päästä kiinni. Voi olla, että työasiat tai muut stressaavat asiat pyörivät mielessä ja emme pysty nukahtamaan. Nukahtamiseen on tarjolla myös lääkitystä ja apua voi saada monista eri aineista. Haasteeksi tulee kuitenkin se, että toimittajia ja tuotteita on tarjolla valtava määrä. Voit helposti selvittää, kuka on turvallinen toimittaja, lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen kirjoittama arvostelu voi nopeasti kertoa, onko tuote ollut toimiva ja oliko toimittaja luotettava. Lisäksi voit Suomiarvostelut sivuilla tutustua erilaisiin yrityksiin ja tuotteisiin ja saada niistä lisätietoa. Tällä sivulla tutustumme 8Hours tuotteeseen ja mikä se on. Kerromme, miten tuotetta voi tilata ja jos tuotteen kanssa tulee ongelmia, mihin olla yhteydessä. Tämän jälkeen voit itse päättää haluatko ostaa 8Hours tuotetta itsellesi.

Tietoa 8Hours
8Hours on luonnollinen reseptivapaa ravintolisä Vitamail yrityksen kehittämä tuote. 8Hours on erityisesti suunniteltu helpottamaan nukahtamista ja saamaan paremman unen. Vitamail AS on Norjalainen yritys, joka on rekisteröity myös Suomeen. Yrityksellä on yli 250 000 asiakasta Pohjoismaissa. 

Tuotteet ja palvelut 8Hours
8Hours sisältää erilaisia ainesosia, joilla on vaikutusta siihen, miten nukahdamme. Neljän ainesosan Melatoniini, Teaniini, Kamomilla ja B6-vitamiini, avulla 8Hours toimii ja helpottaa nukahtamista. Melatoniini on unihormoni, jota oma kehomme myös tuottaa ja sen tarkoitus on väsyttää. Teaniinia löytyy vihreästä teestä ja sen tarkoitus on rauhoittaa ja vähentää stressiä. Kamomilla on myös ainesosa, joka rahoittaa ja B6-vitamiini auttaa säätelemään hormonaalista toimintaa ja normaalia psykologista toimintaa.

8Hours tuotteen tilaaminen onnistuu verkkosivuilta täydentämällä puhelinnumero sille varattuun kenttään ja puhelinnumeron perusteella tilauslomake esitäytetään valmiiksi sinun tiedoillasi.. Tämän jälkeen pääsee tilauslomakkeelle, jossa voi täydentää henkilökohtaiset tiedot. 8Hours tuotetta on mahdollista testata ennen ostamista 60 päivää 50% alennuksella. Tuote toimitetaan kotiin paketissa noin 3-7 arkipäivän kuluessa. Toimitetun paketin mukana tulee lasku maksettavaksi testausjaksosta. Kokeilujakson jälkeen saat uuden lähetyksen, joka on neljälle kuukaudelle. Jos ei halua enää tilata tuotetta, pitää siitä ilmoittaa neljä viikkoa ennen seuraavaa lähetystä asiakaspalveluun.

Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimella tai sähköpostilla. Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 10-16 ja sähköpostia voi lähettää milloin vain. Verkkosivuillaan mainitaan, että Vitamail asiakaspalvelu on palkittu monikertaisesti Best in Test verkkokauppojen asiakaspalvelu palkinnolla. Verkkosivuilla voit myös tutustua erilaisiin artikkeleihin hyvinvoinnista ja lisäravinteista. Verkkosivuilta löytyy myös usein kysyttyjen kysymysten osio. Täältä löytyy vastaukset kysymyksiin kuten mitä tuote sisältää, kenelle se sopii ja muuta tuotteeseen ja tilaamiseen liittyvää. Tuotteen luotettavuutta varten sivuilla on myös tietoa ja linkkejä tutkimuksiin, jotka vahvistavat tuotteen hyviä ominaisuuksia ja sen turvallisuutta.

Suositukset, valitukset ja vinkit 8Hours 

Nukahtamiseen on saatavillä reseptilääkitystä sekä monia erilaisia tuotteita. Monesti emme voi itse tietää, onko tuote hyvä, jos emme ole testannut sitä. Oletko sinä koettanut nukahtamiseen tarkoitettuja lääkkeitä? Oletko ehkä testannut 8Hours lisäravinnetta? Jos olet niin siinä tapauksessa kuulisimme SuomiArvostelut sivuilla sinun kokemuksista. Kaikki palaute on tärkeää ja niiden avulla jokainen voi itse tehdä oikean päätöksen tai saada selville onko tuote ollut toimiva ja kannattaako sitä tilata. Suosittelemme vahvasti myös, että vertailet erilaisia yrityksiä ja tuotteita sivuillamme. Vertailemalla voit löytää itsellesi oikean tuotteen ja parhaat tarjoukset. On myös tärkeää, että käyt verkkosivuilla lukemassa tarkasti toimitus- ja käyttöehdot. Niistä selviää, mitä ehtoja tuotteiden tilaaminen sisältää ja miten pitkäksi aikaa esimerkiksi tulee sitoutua kauppaan.