RedRickshaw

Kaikki arvostelut

RedRickshaw

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Kahvikaveri

Kahvikaveri

2 arvostelut

Kiinnostaako kahvi erityisesti, mutta haluaisit tutustua kyseiseen aihealueeseen entistä paremmin? Kahvia juodaan eniten Suomessa ja siksi oli...

Logo Pizza-online

Pizza-online

0 arvostelut

Arvostelut Pizza-OnlinestaHaluttaako tilata ruokaa, mutta et oikein tiedä, mistä sitä tilaisi? Oletko ruuan hyvä ystäv&aum...

Logo Kokkiman

Kokkiman

0 arvostelut

Oletko muuttanut uuteen kotiin ja haluaisit päivittää keittiön viimeisimpine herkkuineen? Kiinnostaako sinua ruuanlaito delituo...

Logo Chaya

Chaya

0 arvostelut

Suomessa on perinteisesti paljon kahvin kuluttajia ja emme ole vielä päässeet muun maailman makuun esimerkiksi teen osalta. Teet&aum...

RedRickshaw

Rakastatko ruoanlaittoa ja olet oman keittiösi master chef? Monille ruoanlaitto on enemmän kuin pelkkä arkinen pakkorutiini ja siitä nauttii joka kerta kun pääsee näyttämään omaa luovuuttaan keittiössä. Ruoanlaitossa yksi tärkeä elementti on mausteet ja niitä yhdistelemällä voi ruoasta loihtia mestariteoksia, jotka maistuvat todella hyviltä. Ruoan verkkokauppa on kehittynyt paljon tänä päivänä ja eksoottisia tuotteita saa tilattua kotiin joka puolelta maailmaa. Varsinkin Aasialainen ruoka on tehnyt tuloaan Eurooppalaiseen kotikeittiöön jo hetken aikaan. Nyt näitä tuotteita saa tilattua myös suoraan kotiin mutta mistä tuotteita voi tilata turvallisesti ja luotettavasti. Se selviää lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Tuotteita tilanneen henkilön arvostelu kertoo nopeasti, onko kyseessä luotettava kauppa. Kaikki tieto ei kuitenkaan löydy arvostelusta, joten me tarjoamme myös sivuillamme sinulle tietoa erilaisista yrityksistä. Tällä sivulla tutustumme RedRickShaw verkkokauppaan ja siihen, mitä tuotteita kyseisestä kaupasta voi ostaa. Kerromme myös, miten tilaat tuotteita ja olet yhteydessä RedRickshaw asiakaspalveluun, jos sinulle tulee kysyttävää. Voit sen jälkeen tehdä oman päätöksen haluatko tilata kyseisestä kaupasta tuotteita.

Tietoa RedRickshaw
RedRickshaw on Iso-Britannian suurin aasialaisen ruoan verkkokauppa, jonka tuotteita hankitaan kaikkialta maailmalta. Yritys tarjoaa palveluita niin kotikokeille kuin myös Michelin tähti ravintoloille sekä ruoan tukkukaupoille. RED RICKSHAW LIMITED on perustettu vuonna 2007 ja se on rekisteröity Iso-Britanniaan.

Tuotteet ja palvelut RedRickshaw
Verkkokaupan valikoimassa on ruokatuotteita ympäri maailman. Voit ostaa hedelmiä, vihanneksia ja lihaa sekä tuoreita yrttejä. Vihanneksia ja hedelmiä sekä lihaa ja kalaa saa tuoreena sekä pakastettuna. Kaupasta löytyy myös tofua ja maitotuotteita. Muita tuotekategorioita ovat ainesosat, mausteet sekä herkut ja juomat. Ainesosissa on muun muassa jauhoja, riisiä ja nuudeleita, siemeniä, pähkinöitä, öljyjä sekä myös tuoretta ja pakastettua leipää ja taikinoita. Mausteita löytyy niin kokonaisina kuin myös jauhettuna. Lisäksi katgoriassa on mausteyrttejä, sokeria, makeutusaineita, kastikkeita ja pastoja sekä maustesekoituksia. Verkkokaupasta saa myös herkkuja ja valmistuotteita kuten juomat, jälkiruoat, pakastetut herkut ja alkoholijuomat. Valmisruokia on saatavilla erilaisia intialaisia ruokia kuten tikka masala, thai yellow red curry ja andrha chicken.

Verkkokauppa toimii normaalin verkkokaupan tavoin. Tuotteiden maksaminen kassalla onnistuu luottokorttien ja PayPal palvelun avulla. Toimitusmaksut tulevat toimituksiin kohdemaan mukaisesti. Toimitukset Suomeen maksaa 14 - 32 punnan välillä, riippuen tilauksen koosta. Eurooppaan kohdistuvien toimitusten toimitusaika on noin 3-7 arkipäivää. Tilauksen jälkeen asiakas saa lähetysnumeron kun lähetys on lähetysvalmis. Lähetysnumerolla voi tehdä kyselyitä asiakaspalveluun tarvittaessa sähköpostin välityksellä. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä myös verkkolomakkeen avulla sekä puhelimitse. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin 9-18 ja lisäksi muita tapoja olla yhteydessä on useat sosiaalisen medina alustat. Verkkokaupan blogi sivuilla voi myös käydä lukemassa erilaisia artikkeleita ja ruokaohjeita.

Suositukset, valitukset ja vinkit RedRickshaw
Oletko tilannut ruokaa verkkokaupasta ja lisäksi ulkomaisesta verkkokaupasta? Voisitko kertoa kokemuksistasi meille? SuomiArvostelut sivuilla on käyttäjien rehellisiä kommentteja verkkokaupoista ja palveluntarjoajista. Tällaiset palauteet ovat tärkeitä ja niiden avulla kaikki käyttäjämme saavat tietoa, millaisesta toimijasta on kyse. Voit myös vertailla sivuillamme vastaavia toimittajia ja verkkokauppoja. Vertailemalla yrityksiä voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat tarjoukset ja palvelut helposti ja nopeasti. On myös tärkeää tutustua yrityksen toimintaan kotisivuilla ja varmistaa kaikki toimitus- ja käyttöehdot ennen tilaamista. Tällä tavalla vältät pettymykset ja varmistat, että saat sitä mitä tilaat. Käy siis jättämässä omat kommenttisi sivuillamme tai lue toisten käyttäjien arvostelut erilaisista yritysksistä ja verkkokaupoista.