Pizza-online

Kaikki arvostelut

Pizza-online

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Kahvikaveri

Kahvikaveri

2 arvostelut

Kiinnostaako kahvi erityisesti, mutta haluaisit tutustua kyseiseen aihealueeseen entistä paremmin? Kahvia juodaan eniten Suomessa ja siksi oli...

Logo Kokkiman

Kokkiman

0 arvostelut

Oletko muuttanut uuteen kotiin ja haluaisit päivittää keittiön viimeisimpine herkkuineen? Kiinnostaako sinua ruuanlaito delituo...

Logo Chaya

Chaya

0 arvostelut

Suomessa on perinteisesti paljon kahvin kuluttajia ja emme ole vielä päässeet muun maailman makuun esimerkiksi teen osalta. Teet&aum...

Logo Ruokaboksi

Ruokaboksi

0 arvostelut

Kukapa meistä ei olisi joskus pähkäillyt vanhan kysymyksen parissa: Mitä tänään syödään? Arjen ki...

Pizza-online

Arvostelut Pizza-Onlinesta

Haluttaako tilata ruokaa, mutta et oikein tiedä, mistä sitä tilaisi? Oletko ruuan hyvä ystävä ja haluaisit siksi tilata maukasta ruokaa kotiin kuljetuksella? Kiinnostaako sinua italialainen tai israelilainen ruoka?  Pizza-Online tarjoaisi vastauksen näihin kysymyksiin.  Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkopalvelu kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Pizza-onlinesta
Pizza-Online.fi on Suomessa tomiva ruuanhakusivusto, jonka kautta pystyy tilaamaan ravintolaruokaa. Pizza-online pyörittää vain itse tilaussivustoa. Ruokaa valmistavat ravintolayrittäjät. Myös kotiinkuljetuksen hoitavat itse pizzeriat. Pizza-onlinessä on mukana 1 060 ravintolaa ja rekisteröityneitä asiakkaita yli 400 000. Toni Toijanaho ja Henrik Bamford perustivat Pizza-Online.fi:n jo vuonna 2007 Keravalla. Aluksi se toimi  Keski-Uudellamaalla eli Keravan, Järvenpään ja Tuusulan alueella, ja laajeni siitä muualle. Vuonna 2012 Pizza-online myytiin saksalaiselle Delivery Herolle, joka omistaa myös Foodoran. Vuoden 2020 alussa Pizza-online sulautuu Foodoraan, jolloin kyseiset brändit yhdistyvät tammikuun lopulla. Nykyään siis Pizza-online toimii Foodorana.

 

Pizza-Onlinen tuotteet ja palvelut

Foodora, johon siis Pizza-Online on sulautunut, on ruuanvälityspalvelu, joka siis välittää ruokaa ja mainostaa sitä verkossa. Sieltä löytyy edustettuna kaikki Suomen suurimmat kaupungit, kuten Turku, Tampere, Helsinki, Vantaa, Oulu, ja voi myös etsiä ruokaravintoloita katuosoitteen perusteella, jolloin todennäköisesti löytyy joitakin sen palvelua käyttäviä ravintoloita. Suomesta löytyy ainakin 100:lta paikkakunnalta ravintoloita palvelusta. Lisäksi pystyy valitsemaan kotiinkuljetuksen tai noudun väliltä ruokaa tilattaessa. Palvelu tarjoaa ravintolaruokia ja monia eri ruokalajeja, muun muassa, sushi, kebab, pizza, hampurilaiset ja falafelit, lisäksi löytyy varmasti eksoottisia ruokia, kuten israelilaista, intialaista, italialaista tai periaatteessa sitä ruokaa, mitä ravintolat tuottavat myyntiin eli ruuan suhteen ei pitäisi ilmaantua ongelmia. Foodorassa monet ravintolat tarjoavat myös bonuspisteitä. Tämä tarkoittaa, että, kun heiltä tilaa ruokaa, niin saa takaisin tietyn prosenttiosuuden hinnasta itse bonuspisteinä. Näitä bonuksia voidaan sitten käyttää maksamaan myöhemmistä tilauksista kyseisessä ravintolassa. Pisteitä voi kerätä niin paljon, että voi saada jopa ilmaisen aterian kotiinkuljetuksella. Voi myös käyttää bonuspisteitä tilauksen maksun yhteydessä. Foodora tukee ruuan tilaamisen yhteydessä useimpia maksutapoja sekä suomalaisia verkkopankkeja sekä pankki- ja luottokortteja. Palvelu tarjoaa myös oman mobiilisovelluksen, jonka voi ladata Androidille ja Applelle.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Pizza-Onlinesta

Saitko tilattua tarvittavat ruuat helposti ja vaivattomasti? Tuliko vatsasi tyytyväiseksi syömästäsi ruuasta? Pitääkö sinun tilata jotakin muuta maukasta ja makeaa? Toimiko palvelu, kuten voi odottaa? Oliko lähettipalvelu riittävän tasokas? Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.