SuomiArvostelut

  Arvostelut Chaya

  Suomessa on perinteisesti paljon kahvin kuluttajia ja emme ole vielä päässeet muun maailman makuun esimerkiksi teen osalta. Teetä juodaan muualla maailmassa todella paljon myös sen terveysvaikutusten takia. Kiinnostaako sinua tietää, mitä vaikutuksia teellä on? Perinteisistä päivittäistavarakaupoista löytyy perinteiset tee valikoimat ja joistain suuremmista marketeista löytyy erikoisempia lajikkeitakin. Internetin aikakaudella myös teen saatavuus on parantunut ja voimme tilata erilaisia teelajeja helposti netistä suoraan kotiin. Chaya on yksi verkkokauppa, joka on erikoistunut tähän tuotteeseen. Millainen yritys on Chaya? Mitä tee lajeja sieltä voi ostaa? Miten ne toimitetaan kotiin? Tutustumme tällä sivulla yritykseen. Samalla voit lukea toisten kommentteja ja arvioita Chaya verkkokaupan toiminnasta. Kannattaako lähteä tilaamaan kyseisestä kaupasta? Sen päätät sinä!

  Tietoa Chaya

  Chaya verkkokauppa on perustettu tee harrastuksen pohjalta ja se on osa Got Cha Import Oy:tä. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja sen kotipaikka on Vantaa. Teekauppa toimii verkossa ja myy teetä kuluttajille. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on myymälä Tripla kauppakeskuksessa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 284 tuhatta euroa ja henkilöstöä yrityksessä oli 2.

  Chaya tuotteet ja palvelut

  Chaya myy verkkokaupassa erilaisia teelajikkeita, haudutusvälineitä sekä kirjoja. Teelajikkeiden valikoimaan kuuluu muun muassa Pu'er-teet, Oolong-tee, valkoinen tee, keltainen tee, musta tee, chai, jasmiinitee, rooibos, yerba mate ja yrttihaudukkeet. Lajikkeita löytyy myös eri alueilta, kuten Kiina, Vietnam, Taiwan, Intia sekä Korea. Teelajikkeiden lisäksi haudutusvälineet tarjoavat teen valmistajille erilaisa teelusikoita, teepihtejä, siivilöitä ja haudutuspusseja, teekannuja ja kuppeja sekä teepurkkeja ja muita välineitä. Sivustolta löytyy myös lisäinfoa teen valmistuksesta, teen terveysvaikutuksista ja muusta teehen liittyvästä. Kaupasta voi myös hankkia lahjakortteja sekä teehen liittyvää kirjallisuutta.

  Tilaaminen onnistuu

  normaalin verkkokauppa prosessin tapaan lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassalle. Yhteystietojen lisäämisen jälkeen voi halutessaan luoda tilin teekauppaan. Toimitustapoja kaupassa ovat Matkahuollon Lähellä-paketti, DB Schenkerin Noutopistepaketti, Postipaketti ja Kotipaketti tai nouto Triplan myymälästä. Toimitusten hinnat vaihtelevat 0-10 euron välillä ja tuotteiden määrä voi vaikuttaa toimitusmaksuun. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua ja toimituksia lähetetään ainoastaan Suomeen. Toimitusaika vaihtelee 2 ja 5 päivän välillä, joillakin tuotteilla voi olla pidemmät toimitusajat, jotka ovat mainittu tuotteen yhteydessä. Maksutapoina verkkokaupassa on käytössä Checkout Finland maksutavat, josta löytyy verkkopankit, luottokortit, Collector maksuvaihtoehdot sekä mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto. Tilaaja voi liittyä kanta-asiakasohjelmaan, joka tarjoaa bonuspisteitä jokaisesta ostoksesta. Pisteiden määrä riippuu tuotteiden hinnasta ja bonuspisteet voi lunastaa kaupassa. Pisteillä voi maksaa tilauksia, kun niitä on kertynyt riittävä määrä. Oma pistesaldo näkyy omalla asiakastilillä ja muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla.

  Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä

  verkkokaupasta löytyvällä verkkolomakkeella, puhelimella, sähköpostilla tai vierailemalla myymälässä. Puhelinpalvelu toimii myymälän aukioloaikoina numerossa 044 5533 063 ja sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@chaya.fi. Myymälä sijaitsee Pasilan Tripla kauppakeskuksesta osoitteessa Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki ja myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin klo 9-21 sekä sunnuntaina klo 11-19. Tuotteiden palautuksesta on sovittava asiakaspalvelun kanssa ja palauttaminen maksaa yhteensä 10 euroa.

  Suositukset, valitukset ja vinkit Chaya

  Mikä on sinun kokemuksesi Chaya verkkokaupasta tai myymälästä? Kerro siitä meille täällä Suomiarvostelut sivuilla. Tuliko tilaamasi tuote perille? Vastasiko se sivuilla olevaa kuvausta tuotteesta? Oletko asioinut myymälässä? Millaista palvelua olet saanut Chayan kaupassa? Kaikki kommentit ja palautteet auttavat myös muita käyttäjiä. Rehellisellä palautteella on iso vaikutus myös toisen ostopäätökseen. Jätä siis oma kommenttisi ja autat itseäsi ja muita tekemään turvallisia kauppoja.

  Chaya
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Chaya

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Chaya luotettava yritys?

  Chaya on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Chaya tarjoaa?

  Chaya on enimmäkseen aktiivinen Ruoka & Juoma-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Nettitilaaminen.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Chaya-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.