Chaya

Kaikki arvostelut

Chaya

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Kahvikaveri

Kahvikaveri

2 arvostelut

Kiinnostaako kahvi erityisesti, mutta haluaisit tutustua kyseiseen aihealueeseen entistä paremmin? Kahvia juodaan eniten Suomessa ja siksi oli...

Logo Pizza-online

Pizza-online

0 arvostelut

Arvostelut Pizza-OnlinestaHaluttaako tilata ruokaa, mutta et oikein tiedä, mistä sitä tilaisi? Oletko ruuan hyvä ystäv&aum...

Logo Kokkiman

Kokkiman

0 arvostelut

Oletko muuttanut uuteen kotiin ja haluaisit päivittää keittiön viimeisimpine herkkuineen? Kiinnostaako sinua ruuanlaito delituo...

Logo Ruokaboksi

Ruokaboksi

0 arvostelut

Kukapa meistä ei olisi joskus pähkäillyt vanhan kysymyksen parissa: Mitä tänään syödään? Arjen ki...

Chaya

Suomessa on perinteisesti paljon kahvin kuluttajia ja emme ole vielä päässeet muun maailman makuun esimerkiksi teen osalta. Teetä juodaan muualla maailmassa todella paljon myös sen terveysvaikutusten takia. Kiinnostaako sinua tietää, mitä vaikutuksia teellä on? Perinteisistä päivittäistavarakaupoista löytyy perinteiset tee valikoimat ja joistain suuremmista marketeista löytyy erikoisempia lajikkeitakin. Internetin aikakaudella myös teen saatavuus on parantunut ja voimme tilata erilaisia teelajeja helposti netistä suoraan kotiin. Chaya on yksi verkkokauppa, joka on erikoistunut tähän tuotteeseen. Millainen yritys on Chaya? Mitä tee lajeja sieltä voi ostaa? Miten ne toimitetaan kotiin? Tutustumme tällä sivulla yritykseen. Samalla voit lukea toisten kommentteja ja arvioita Chaya verkkokaupan toiminnasta. Kannattaako lähteä tilaamaan kyseisestä kaupasta? Sen päätät sinä!

Tietoa Chaya
Chaya verkkokauppa on perustettu tee harrastuksen pohjalta ja se on osa Got Cha Import Oy:tä. Yritys on perustettu vuonna 2011 ja sen kotipaikka on Vantaa. Teekauppa toimii verkossa ja myy teetä kuluttajille. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on myymälä Tripla kauppakeskuksessa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 284 tuhatta euroa ja henkilöstöä yrityksessä oli 2.

Chaya tuotteet ja palvelut
Chaya myy verkkokaupassa erilaisia teelajikkeita, haudutusvälineitä sekä kirjoja. Teelajikkeiden valikoimaan kuuluu muun muassa Pu'er-teet, Oolong-tee, valkoinen tee, keltainen tee, musta tee, chai, jasmiinitee, rooibos, yerba mate ja yrttihaudukkeet. Lajikkeita löytyy myös eri alueilta, kuten Kiina, Vietnam, Taiwan, Intia sekä Korea. Teelajikkeiden lisäksi haudutusvälineet tarjoavat teen valmistajille erilaisa teelusikoita, teepihtejä, siivilöitä ja haudutuspusseja, teekannuja ja kuppeja sekä teepurkkeja ja muita välineitä. Sivustolta löytyy myös lisäinfoa teen valmistuksesta, teen terveysvaikutuksista ja muusta teehen liittyvästä. Kaupasta voi myös hankkia lahjakortteja sekä teehen liittyvää kirjallisuutta.

Tilaaminen onnistuu normaalin verkkokauppa prosessin tapaan lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassalle. Yhteystietojen lisäämisen jälkeen voi halutessaan luoda tilin teekauppaan. Toimitustapoja kaupassa ovat Matkahuollon Lähellä-paketti, DB Schenkerin Noutopistepaketti, Postipaketti ja Kotipaketti tai nouto Triplan myymälästä. Toimitusten hinnat vaihtelevat 0-10 euron välillä ja tuotteiden määrä voi vaikuttaa toimitusmaksuun. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua ja toimituksia lähetetään ainoastaan Suomeen. Toimitusaika vaihtelee 2 ja 5 päivän välillä, joillakin tuotteilla voi olla pidemmät toimitusajat, jotka ovat mainittu tuotteen yhteydessä. Maksutapoina verkkokaupassa on käytössä Checkout Finland maksutavat, josta löytyy verkkopankit, luottokortit, Collector maksuvaihtoehdot sekä mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto. Tilaaja voi liittyä kanta-asiakasohjelmaan, joka tarjoaa bonuspisteitä jokaisesta ostoksesta. Pisteiden määrä riippuu tuotteiden hinnasta ja bonuspisteet voi lunastaa kaupassa. Pisteillä voi maksaa tilauksia, kun niitä on kertynyt riittävä määrä. Oma pistesaldo näkyy omalla asiakastilillä ja muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla.

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkokaupasta löytyvällä verkkolomakkeella, puhelimella, sähköpostilla tai vierailemalla myymälässä. Puhelinpalvelu toimii myymälän aukioloaikoina numerossa 044 5533 063 ja sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@chaya.fi. Myymälä sijaitsee Pasilan Tripla kauppakeskuksesta osoitteessa Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki ja myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin klo 9-21 sekä sunnuntaina klo 11-19. Tuotteiden palautuksesta on sovittava asiakaspalvelun kanssa ja palauttaminen maksaa yhteensä 10 euroa.

Suositukset, valitukset ja vinkit Chaya
Mikä on sinun kokemuksesi Chaya verkkokaupasta tai myymälästä? Kerro siitä meille täällä Suomiarvostelut sivuilla. Tuliko tilaamasi tuote perille? Vastasiko se sivuilla olevaa kuvausta tuotteesta? Oletko asioinut myymälässä? Millaista palvelua olet saanut Chayan kaupassa? Kaikki kommentit ja palautteet auttavat myös muita käyttäjiä. Rehellisellä palautteella on iso vaikutus myös toisen ostopäätökseen. Jätä siis oma kommenttisi ja autat itseäsi ja muita tekemään turvallisia kauppoja.