Swaper

Kaikki arvostelut

Swaper

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Swaper

Pankit eivät ole enää ainoa paikka, missä voi hoitaa raha-asioita tai sijoittaa rahojaan. Rahoitusmahdollisuuksia on monia ja yhä enenevin määrin myös netissä. Yksi sijoitustapa on sijoittaa muiden lainoihin, jolloin sijoituksen tuotto on lainojen korkoprosentti. Swaper tarjoaa verkkoalustan tällaiseen sijoittamiseen. Onko Swaper luotettava? Saako Swaper sijoituksille tuottoa? Pystyykö rahat siirtämään Swaperista takaisin omalle tilille? Lue Suomiarvostelut -sivuilta muiden kuluttajien ja Swaper -palvelua käyttäneiden kokemuksia sijoittamisesta Swaperin kautta. Näin voit selvittää, onko se luotettava sijoituspalvelu vai ei.
 
Mikä Swaper on?
Swaper on lainojen markkinapaikka. Swaper on virolainen yritys, jonka pääkonttori on Tallinnassa. Yritys perustettiin vuonna 2016. Kauppapaikka toimii Euroopan ekonomisella alueella, eli myös Suomessa. Swaperin ideana on, että sen kautta voit epäsuorasti lainata rahaa muille kuluttajille. Jos lainaat rahaa Swaperin kautta muille kuluttajille, voit saada lyhyellä aikavälillä tuottoa rahallesi. Swaperin perusti Wandoo Finance Group ja Swaper toimiikin siis sen alla.
 
Miten Swaper toimii?
Swaper yhdistää lainan hakijat ja lainaajat, jotka kaikki ovat pääosin kuluttajia. Lainaa hakevat voivat hakea lainaa Swaperin kautta, jonka jälkeen Swaper lisää lainan heidän verkkosivuilleen avoimeksi. Kun laina on lisätty Swaperin sivuille, kuka tahansa Swaperin käyttäjä voi sijoittaa siihen lainaan. Swaper on alun perin suunnattu yksityiskäyttäjille, mutta myös yritykset voivat sijoittaa lainoihin Swaperin kautta. Tällöin kuitenkin Swaper vaatii lisää tietoja, jotta sijoitukset menevät säännösten mukaiseksi.
 
Lainoihin sijoittaminen on maksutonta eli Swaper ei ainakaan tällä hetkellä ota välistä mitään summaa. Kun laina näkyy Swaperin sivulla, näet sen ohessa korkoprosentin sekä lainan oletetun tuoton. Korkoprosentti tarkoittaa lainan bruttomääräistä vuosikorkoa. Lainan korkoa maksetaan kuukausittain lainan sovitun aikataulun mukaisesti. Puolestaan odotettu tuotto tarkoittaa vuosittaista odotettua tuottoa, joka lainaan sijoittamisesta tulisi. Saat sijoittamasi lainamäärän sekä sen tuotot takaisin, kun lainan ottaja maksaa lainaa takaisin. Rahat tulee automaattisesti Swaper tilillesi, mistä voit halutessasi siirtää ne takaisin pankkiisi.
 
Swaperiin liittyminen
Swaperiin voi liittyä 18-vuotiaat Euroopan ekonomisen alueen asukkaat, joilla on pankkitili jossain Euroopan ekonomisen alueen maan pankissa. Eli esimerkiksi, voit luoda Swaperiin tilin, jos olet Suomessa asuva yli 18-vuotias henkilö ja sinulla on pankkitili Suomessa. Poikkeuksena on kuitenkin Puolan asukkaat sekä Viron yksityishenkilöt. Swaper tilin tekemistä varten sinun tulee täyttää tietosi heidän verkkosivuillaan. Lisäksi sinun täytyy todistaa identiteettisi esimerkiksi passin tai ajokortin avulla.
 
Verojen maksu Swaperin tuotoista
Sinun tulee maksaa veroja tuotoista, jotka saat Swaperin kautta. Swaper ei itse poista veroja erikseen tuotoista. Jokaisessa Euroopan maassa on eri verokäytännöt ja esimerkiksi Suomessa sinun tulee noudattaa Suomen sijoittamisen verolakeja. Voit siis esimerkiksi täyttää veroilmoituksessa Swaperin tuotot, ja sitä kautta näet, kuinka paljon sinun tulee maksaa tuotoista veroa. Kun olet saanut tehtyä tilin, voit siirtää rahojasi Swaper käyttäjällesi. Näin voit sijoittaa siirtämäsi summat haluamiisin lainoihin ja toivoa, että saat niille tuottoa.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Swaper palvelusta
Oletko sijoittanut lainoihin Swaperin kautta? Kerro meille kokemuksestasi, kehuista ja kritiikistä! Oliko käyttäjän tekeminen Swaperiin helppoa? Koetko, että Swaper on luotettava? Entä onko heidän sijoituspalveluaan ollut helppo käyttää ja oletko saanut siirrettyä varat halutessasi takaisin omalle pankkitilillesi? Jaa ajatuksesi Swaperista, jotta muut palvelun käyttöä harkitsevat voivat saada lisätietoa kannattaako Swaperin käyttö.
 
Harkitsetko puolestaan Swaperin kautta sijoittamista lainoihin? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla ja yrityksillä on ollut heidän sijoittamispalvelustaan! Näin saat tietää, onko Swaper yrityksenä luotettava ja kannattaako rahoja sijoittaa heidän verkkosivuillaan.