Robocash

Kaikki arvostelut

Robocash

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Robocash

Robocash on helmikuussa 2017 lanseerattu täysin automatisoitu sijoitusalusta. Sivusto on avoinna kaikile sijoittajille kaikkialla Euroopan unionissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä. Alusta on osa rahoitusalan holdingyhtiötä Robocash Groupia, joka sai alkunsa vuonna 2013 Venäjällä. Robocashin lisäksi holdingyhtiöön kuuluu lainanantajia Euroopassa ja Aasiassa. Robocash Groupin sisällä toimiva alusta tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa lainanantajien myöntämiin lyhytaikaisiin lainoihin, joilla on täysi takaisinostotakuu. Kuka tahansa 18-vuotias EU:n, Yhdistyneen kuningaskunnan tai Sveitsin asukas, jolla on henkilökohtainen pankkitili EU:ssa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä euromääräisenä, voi ryhtyä Robocashin sijoittajaksi. Asiakkaan tarvitsee rekisteröityä sivustolle ja toimittaa henkilökohtainen asiakirja todentamista varten. Jos olet joskus sijoittanut Robocashin avulla, haluaisimme kuulla sinusta. Millaisia kokemuksia sinulla oli yrityksestä? Täyttikö yhtiö palvelua koskevat ehtonsa? Saitko sijoituksesi takaisin mainittuna ajankohtana? Mitä haluat kertoa muille asiakkaille Robocashin asiakaspalvelusta? Aiotko jatkaa sijoittamista yritykseen? Jaa kanssamme sijoituskokemuksesi. Arvostelusi on erittäin tärkeä, koska se antaa muille asiakkaille tietoa Robocashista. Sivustollamme pudottamaasi palautetta käyttävät muut asiakkaat tehdäkseen oikean päätöksen harkitessaan Robocashin sijoittamista. Anna arvostelusi ennen kuin poistut sivustoltamme.

Robocashin tuotteet ja palvelut
Jos haluat aloittaa sijoittamisen ja ansaita tuloja Robocashin avulla, täytä rekisteröintilomake verkkosivustolla. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi lähettämällä kuva henkilötodistuksestasi tai muu asiakirja, josta käy ilmi henkilöllisyytesi ja asuinpaikkasi. Kun henkilöllisyytesi on tarkistettu, sinun tulee lisätä tilillesi summa, jonka olet valmis sijoittamaan. Tämän jälkeen tulee luoda salkku, jossa on toivotut elementit. Tällä hetkellä yritys tekee yhteistyötä Sveitsin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja seuraavien EU-maiden kanssa: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Iso-Britannia, Unkari, Saksa, Kreikka, Tanska, Irlanti, Espanja, Italia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Suomi, Ranska, Kroatia, Tšekki, Ruotsi ja Viro. Yritys kertoo olevansa kiinnostunut aloittamaan yhteistyön EU:n ulkopuolisten maiden kanssa. Kaikille mahdollisille sijoittajille ilmoitetaan, kun tällainen mahdollisuus tulee mahdolliseksi. Yritys kertoo, että voit ladata saldoa niin usein kuin tarvitset. Talletusten yhteissumma ei voi olla yli 15 000 euroa kalenterikuukaudessa. Jotta voit tallettaa ja nostaa varoja, sinulla on oltava henkilökohtainen pankkitili EU:ssa, Sveitsissä tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa euromääräisenä. Voit käyttää myös sellaisia maksujärjestelmiä kuin Revolut tai Transferwise, jos nämä järjestelmät pystyvät suorittamaan suoria maksuja henkilökohtaisesta IBAN-tilinumerostasi alustalla ja jos nimesi on määritetty lähettäjäksi. Kuka tahansa 18-vuotias EU:n kansalainen voi ryhtyä Robocashin sijoittajaksi. Asiakkaan tarvitsee vain rekisteröityä sivustolle ja toimittaa henkilökohtainen asiakirja todentamista varten. Robocash ei veloita sijoittajilta ylimääräisiä maksuja. He kattavat kaikki toimintakulut itse, joten sijoittajat voivat ansaita rahaa, eivät kuluttaa sitä. Minimitalletussummaa ei ole. Sinun on kuitenkin lisättävä salkkuun vähintään 10 euroa, jotta voit aloittaa sijoittamisen.

Kokemuksia Robocash -sivustosta
Onko sinulla kokemuksia Robocashin verkkosivustosta? Kokeilitko tehdä hakemuksen hakukoneen kautta yrityksen kotisivuilla? Ovatko mielestäsi yrityksen ehdot ja korot kohtuullisia? Onko sijoitusten voittomahdollisuudet realistiset? Saitko tarjouksen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kerro ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta. Näin, autat muita asiakkaita lainapäätöksen hakemisessa. Mikäli lainan hakemisessa tai saamisessa tuli mutkia matkaan, kokeilitko uudelleen? Millainen laina sinulla on suunnitteilla? Milloin aiot toteuttaa sen? Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin. Ehkä niistä on apua myös oman loman suunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä. Mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen palvelu Robocashin -sivustolla, suosittele sitä myös muille asiakkaille. Anna arvostelu nyt ja kommentoi palvelua.