Rendity

Kaikki arvostelut

Rendity

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Rendity

Kiinteistöt ovat nykymaailmassa yksi parhaista sijoituskohteista ja kestävä tulonlähde, jonka arvo ei heikkene. Jos harkitset pitkäaikaista sijoitusta, kiinteistö on yksi parhaista sijoituksista, joita voit koskaan tehdä. Mitä teet, jos et tiedä, mihin yhtiöön sijoituksesi voi luottaa? Rendity on yksi niistä yrityksistä, jotka käsittelevät kiinteistösijoituksia verkossa, mutta aivan kuten kaikki yritykset, jotka tekevät samaa; et luultavasti tiedä yrityksestä mitään. On tärkeää tehdä havaintoja yrityksestä ennen sijoittamista. Sinun kannattaa lukea nykyisten asiakkaiden arvosteluja, jotta tiedät, mitä mieltä he ovat Renditystä. Arvostelujen lukeminen antaa sinulle riittävästi tietoa yrityksestä ja siitä, mitä sinun pitäisi odottaa heiltä.

Tietoja Renditystä
Rendity on verkossa toimiva kiinteistösijoitusyritys. Yritys väittää, että sillä on yli 23 000 asiakasta. Yritys väittää auttavansa kiinteistösijoituksia, jotka alkavat 500 eurosta, ja se väittää, että kiinteistöt sijaitsevat kaupunkialueilla, jotka ovat tunnettujen hankekumppaneiden hankkimia. Yritys väittää tarjoavansa jopa 7 % vuotuista tuottoa jokaiselle sijoitukselle.

Miten sijoittaa
Aloittaakseen sijoittamisen yritys väittää, että asiakkaiden tulisi luoda verkkoprofiili sen verkkosivustolla ja noudattaa rekisteröitymisprosessissa vaadittavia vaiheita. Rendity väittää, että sen sijoitussuunnitelma on joustava ja asiakkaat voivat sijoittaa verkossa. Joitakin yrityksen käynnissä olevia hankkeita ovat Naturnahes Wohnen (Gerasdorf bei Wien, AUT), jossa yritys väittää, että asiakkaat voivat saada 6,75 % vuosituottoa 36 kuukauden kuluessa; CharlottenstraBe 47 (Berliini, DEU), jossa yritys väittää, että 97 % tästä hankkeesta on jo rahoitettu ja asiakkaat voivat saada 6,50 % vuosituottoa 30 kuukauden kuluessa. Rendity Income ja Rendity Growth ovat joitakin Rendityn tarjoamia sijoitussuunnitelmia. Yhtiö väittää antavansa suuria tuottoja lyhyessä ajassa. Rendity väittää myös, että yrityksessä työskentelee kokeneita kehittäjiä. Rendityn mukaan se on rahoittanut 114 hanketta, maksanut onnistuneesti takaisin 28 hanketta 28 kuukauden aikana ja saanut vuosittain 6,20 prosentin tuoton. On tärkeää lukea muiden asiakkaiden arvosteluja, jos haluat tietää lisää siitä, miten Rendityn kanssa voi sijoittaa. Yrityksen arvioidessa kiinteistökehittäjää he tarkastelevat tarkkaan kokemusta, ammatillista koulutusta ja referenssihankkeita. Yritys ottaa huomioon myös menestyksekkäästi toteutettujen hankkeiden määrän sekä kauppojen koon. Vakiomenettelynä yritys vaatii jokaiselta rakennuttajalta luottoluokituksen. Hankkeen arvioinnin keskeinen osa on liiketoimintasuunnitelma ja sen perustana olevat tiedot. Yritys arvioi ovatko hankelaskelman panosmuuttujat toteuttamiskelpoisia ja ovatko oletetut myyntihinnat realistisia. Rendity Growthin avulla sijoitat kokeneiden kiinteistökehittäjien rakennushankkeisiin. Rakennushankkeet voidaan jakaa uudisrakennushankkeisiin ja peruskorjaushankkeisiin. Uudisrakennushankkeet ovat rakennuksia, jotka rakennetaan tyhjästä ja joissa on tärkeitä avaintekijöitä, kuten nykyaikaiset rakennustekniikat, tehokkaat pohjaratkaisut ja paras mahdollinen energiatehokkuus. Yleisissä peruskorjaushankkeissa olemassa olevat rakennukset peruskorjataan kattavasti. Tähän sisältyy yleensä olemassa olevien yksiköiden kunnostaminen, ullakkokerrosten laajentaminen, hissien rakentaminen sekä julkisivujen ja porraskäytävien laajamittainen kunnostaminen. Rakennushankkeita kehittävät ja rakentavat rakennuttajat. Yritys tekee yhteistyötä kokeneiden rakennuttajien kanssa, jotka rahoittavat osan rakennushankkeestaan alustan kautta. Rendity on pelkkä näiden kiinteistöhankkeiden sijoitusten välittäjä. Due diligence -analyysin perusteella yritys päättelee, tarjoavatko hanketta sijoitusalustalla sijoittajille. Ennen kaikkea yritys huomioi tärkeät tekijät, kuten hankkeen laskennan ja sijainnin. Hankkeiden arviointia varten yrityksellä on 20-kohtainen kriteeriluettelo.

Mitä mieltä olet Renditystä
Jos olet joskus sijoittanut Rendityn avulla, haluaisimme kuulla sinusta. Millaisia kokemuksia sinulla oli yrityksestä? Täyttikö yhtiö palvelua koskevat ehtonsa? Saitko sijoituksesi takaisin mainittuna ajankohtana? Mitä haluat kertoa muille asiakkaille Rendityn asiakaspalvelusta? Aiotko jatkaa sijoittamista yritykseen? Jaa kanssamme sijoituskokemuksesi. Arvostelusi on erittäin tärkeä, koska se antaa muille asiakkaille tietoa Renditystä. Sivustollamme pudottamaasi palautetta käyttävät muut asiakkaat tehdäkseen oikean päätöksen harkitessaan Rendityn sijoittamista. Pudota arvostelusi ennen kuin poistut sivustoltamme.