Reinvest24

Kaikki arvostelut

Reinvest24

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Reinvest24

Sijoittaminen kannattaa, sillä rahoja ei kannata jättää makaamaan pankkitilille. Pankkitilillä rahat eivät kasva korkoa, jolloin niiden arvo pienenee kokoajan. Sijoitusmuotoja ja mahdollisuuksia on nykypäivänä todella paljon ja moni sijoittaakin melko aktiivisesti. Yksi sijoitustapa on sijoittaa kiinteistöalan projekteihin Reinvest24 palvelun kautta. Sinua ehkä kiinnostaa kuitenkin onko Reinvest24 luotettava? Onko heidän palveluaan helppo käyttää? Löytyykö sieltä hyviä projekteja sijoituskohteeksi? Lue muiden käyttäjien arvosteluja Suomiarvostelut -sivulta Reinvest24 verkkopalvelusta, niin selvität kannattaako heidän kauttaan sijoittaa rahaa.
 
Mikä on Reinvest24?
Reinvest24 on vuonna 2017 perustettu yritys, joka toimii kiinteistömarkkinoilla. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Tanel Orro. Yritys keskittyy kiinteistöalaan liittyvien investointien ja sijoitusten hallintaan. Reinvest24 kertookin verkkosivuillaan, että he ovat hoitaneet yli 10 miljoonan euron edestä sijoituksia vuosien varrella. Reinvest24 pääkonttori on Tallinnassa, mutta heillä on toimistot myös Saksassa, Espanjassa ja Meksikossa.
 
Miten Reinvest24 palvelu toimii?
Reinvest24 on sijoituspalvelu, jonka kautta voit sijoittaa rahaa kiinteistöalan sijoituksiin. Palvelun käyttöä varten sinun tulee rekisteröidä tili, jonka jälkeen voit siirtää rahaa Reinvest24 tilille, jonka voit sitten sijoittaa. Kun projektit saadaan rahoitettua, rahoitus annetaan projektille. Tämän jälkeen rahoituksen ottanut taho, eli projektin vetäjä, maksaa korkoa sijoitetulle pääomalle. Tämä korko sitten jaetaan sijoittaneiden kesken. Korkoa siis maksetaan sinulle ajan kuluessa, kun projekti on käynnistynyt. Kun projektin rahoituksen määräpäivä päättyy, maksetaan sijoitettu summa takaisin sekä viimeiset korot. Nämä siirretään sinun Reinvest24 tilillesi.
 
Reinvest24 sivuilla on esimerkiksi kehitysprojekteja, asuntolainoja sekä vuokratalojen ja vuokra-asuntojen rakennusprojekteja. Reinvest24 tai heidän yhteistyökumppanit etsivät nämä työt ja pyytävät tarvittavat vakuudet rahoitusta hakevilta tahoilta. Reinvest24 kertoo sivuillaan, että he pyrkivät toimimaan muutamien kokeneiden toimijoiden kanssa, jotta sijoitusten riskit pienenisivät.
 
Tilin teko Reinvest24 palveluun ja palvelun käyttö
Jos olet kiinnostunut sijoittamaan rahojasi Reinvest24 palvelun kautta, sinun tulee rekisteröidä sinne käyttäjä. Sivustolle voi rekisteröityä kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt henkilö. Tilin tehtyä, sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi. Tämä tehdään esimerkiksi passikuvan kautta. Kun tilisi on varmistettu ja henkilöllisyytesi todistettu, voit siirtää rahaa Reinvest24 tilille ja aloittaa sijoittamisen.

Löydät Reinvest24 sivuilta erilaisia projekteja, joihin voit sijoittaa. Voit myös tehdä testin ja laskea kuinka paljon mahdollisesti voisit ansaita sijoittamalla kyseisiin projekteihin. Projektien kestot, riskit ja tuotot vaihtelevat ja ovat eri jokaisessa projektissa. Projektin tuotto voi siis olla esimerkiksi lainan korkoa tai jos kyseessä on vuokraprojekti, niin projektin tuotto tulee vuokralaisten maksamista vuokrista ja sen tuotosta. Huomaa kuitenkin, että myös tässä palvelussa, niin kuin kaikessa sijoittamisessa, on myös riski. Suositellaankin, että et koskaan sijoita liikaa, koska pahimmassa tapauksessa kaiken sijoittaman voi menettää.

Sijoitusten tuotot voi siirtää myöhemmin takaisin tilillesi. Muista kuitenkin, että sijoitusten tuotosta tulee aina maksaa veroa. Sinun kannattaakin selvittää tarkkaan, miten sijoituksista maksetaan veroa, jotta seuraat varmasti Suomen verolakia.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Reinvest24 sijoittamisesta
Oletko sijoittanut rahojasi kiinteistöalan toimintaan Reinvest24 palvelun kautta? Kerro meille mielipiteesi ja kokemuksesi Reinvest24 kautta sijoittamisesta! Onko mielestäsi Reinvest24 luotettava? Suosittelisitko sijoittamista Reinvest24 kautta? Oliko profiilin teko helppoa ja saitko tilisi vahvistettua ilman suurempaa vaivaa? Kerro meille vapaa sana, ajatuksesi, kritiikkisi tai kehusi. Näin muut sijoittamista miettivät voivat saada lisätietoa Reinvest24 yrityksestä ja selvittää, kannattaako heidän tehdä tili sivulle.
 
Jos puolestaan harkitset Reinvest24 palvelun kautta sijoittamista, lue ensin muiden käyttäjien kokemuksia sivustosta. Lukemalla arvosteluja ja ajatuksia Reinvest24 -palvelusta, saat lisätietoa yrityksen luotettavuudesta ja toimivuudesta.