OFX

Kaikki arvostelut

OFX

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Bunq

Bunq

0 arvostelut

Bunqin avulla voit avata täysin toimivan pankkitilin ilman komissioita rahansiirrosta. Jos tarvitset useita tilejä, sinulla voi olla jopa...

Logo TransferWise

TransferWise

0 arvostelut

Nykypäivän maailmassa, jossa raha hallitsee jokapäiväistä elämäämme, sen siirtäminen eri paikkoihin, j...

Logo Azimo

Azimo

0 arvostelut

Arvostelut AzimostaPitääkö sinun lähettää rahaa rahan siirrolla kaverillesi tai perheellesi ulkomaille? Pitä&aum...

Logo Revolut

Revolut

0 arvostelut

Nykypäivän kuluttajan voi olla vaikeaa edes kuvitella elämää ilman pankkikortteja. Maksamistavat ovat muuttuneet pelkä...

OFX

Oletko etsimässä tapaa siirtää rahaa maiden ja mannerten rajojen yli? Rahan lähettämiseen sisältyy riskejä, sillä monet yritykset esimerkiksi lunastavat suuria summia voitoksi itselleen rahan siirtämisestä tai eivät anna parasta valuuttakurssia. Eri rahansiirtoon erikoistuneiden yritysten löytäminen on aikaa vievää puhumatta siitä, kuinka haastavaa voi olla tutkia yrityksen luotettavuus tai helppokäyttöisyys. Lukemalla muiden asiakkaiden arvosteluja ja kokemuksia saat tästä valintavaiheesta helpomman ja nopeamman itsellesi! Joten älä odota enää, vaan lue tämä tietopaketti OFX:stä, ja sen jälkeen siirry entisten ja nykyisten asiakkaiden rehellisten arvosteluiden pariin, jotta voit nähdä, mitä muilla on sanottavaa OFX:n helppokäyttöisyydestä, rahan arvosta ja asiakaspalvelun laadusta!

Tietoa OFX:stä
OFX, alkuperäinen nimi OzForex, perustettiin 1998 ja se tarjoaa asiakkailleen, yksityisille henkilöille ja yrityksille, kansainvälisiä rahansiirto- ja maksupalveluja. OFX:llä on konttoreita ympäri maailmaa mukaan lukien Lontoo, San Fransisco, Hong Kong ja Sydney, onhan yritys alkuperältään australialainen. OFX on tehnyt rahansiirtoja kaikenkaikkiaan yli 70 miljardin punnan arvosta ja sen tarve on kasvanut 19 vuodessa kahdesta työntekijästä kahteensataan. Lisäksi OFX toimii 197 maassa, kuten Suomessa, ja tarjoaa asiakkailleen turvallisen online-sivuston, jossa on mahdollista säilyttää, lähettää ja myydä kansainvälisiä rahamaksuja käyttämällä OFX:n innovatiivista ja upouutta teknologiaa. Yksi kyseisen yrityksen ominaisuuksista, joka erottaa sen muista finanssipalveluntarjoajista on sen henkilökohtainen ja ennakoiva lähestymistapa auttaessa asiakkaita pääsemään käsiksi kilpailukykyisiin valuuttakursseihin. Lopuksi, OFX:llä on toimilupa ja sitä valvoo Financial Conduct Authority

OFX:n palvelut
OFX:n palveluvaihtoehdot ovat jaettu yrityksen nettisivuilla kolmeen osaan: Business (Yritys), Online Sellers (Online-myyjät) ja Partner with us (Yhteistyö kansamme). Yritysosiossa palvelut jakautuvat entisestään pieniin yrityksiin, tarkoittaen yrityksiä, jotka ostavat tai myyvät ulkomaille/ulkomailta ja tekevät toistuvia rahansiirtoja vuosittain yhteen miljoonaan puntaan asti ja keskikokoisiin yrityksiin, jotka käyvät kauppa tavaroista tai palveluista, joiden arvo ylittää vuosittain yhden miljoonan punnan. Online-myyjät voivat hyötyä OFX:stä monella tapaa, kuten ympäri vuorokauden auki olevasta asiakaspalvelusta, mahdollisuudesta maksaa suoraan tavaran- tai palvelutarjoajalle, erinomaisista valuuttakursseista ja nopeasta toimitusajasta.OFX tarjoaa palveluja yli 55 eri valuutalle. 

Näiden vakinaisten palvelujen lisäksi OFX tarjoaa asiakaspalvelua 24/7 ja rahansiirron ilman ylimääräisiä maksuja! Yrityksellä on myös sovellus, OFX Money Transfer, jonka avulla kaikki yllämainitut palvelut voi suorittaa helposti kännykän välityksellä. Jotta voit siirtää rahaa, tulee sinun ensin rekisteröityä OFX:n nettisivuilla ilmoittamalla nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi; tämä on ilmaista eikä velvoita rahansiirtoon. Tämän jälkeen asiakaspalvelusta luvataan soittaa rekisteröinnin varmistamiseksi. 


Valitukset, kehut ja vinkit
Oletko koskaan siirtänyt rahaa käyttämällä OFX -verkkosivua? Jos olet, sinun kokemuksesi olisi todella hyödyllinen neuvoksi toisille, jotka miettivät, onko OFX kannattava valinta. Huomasitko esimerkiksi, että kyseisen yrityksen palvelujen käyttö oli monimutkaista tai vaikeasti ymmärrettävää? Vai olivatko OFX:n diilit ekonomisesti erityisen hyödyttäviä? Entäpä, saitko nopeaa ja ystävällistä apua asiakaspalvelusta? Olipa sinulla niin kehuja tai tärkeitä varoituksien sanoja tuleville asiakkaille, kaikki palaute ja kommentit ovat tervetulleita ja voivat auttaa suuntaamaan oikealle sivustolle tai välttää tekemästä kalliin virheen! Kirjoita oma persoonallinen arvostelusi, jossa kerrot kaiken, mitä sinulla on sanottavaa OFX:stä! 

Kirjoita arvostelu!
Kiinnostuitko kokeilemaan tätä finanssipalveluntarjoajaa? Jäitkö vielä pohtimaan, onko OFX todella luotettava ja yhtä nopea kun väitetään? Lue muiden asiakkaiden arvosteluja OFX:stä tai auta muita jakamalla omat kokemuksesi!