SuomiArvostelut

  Arvostelut Nordea

  Lähes jokaisella on omat rahat, asuntolainat, säästöt ja sijoitukset jossain pankissa. Harvemmin enää laitetaan rahaa kirjaimellisesti sukan varteen ja sähköisten maksutapojen lisääntyessä myös pankkien palvelut ja toiminnot ovat monipuolistuneet. Mikä pankki kannattaisi valita nykyään omaksi pankiksi? Millaista palvelua pankilta voi odottaa, kun pankkien kivijalkakonttorit ovat häviämässä katukuvasta? Toimiiko verkkopalvelut moitteettomasti ja onko verkossa maksaminen pankin palveluilla kätevää? Näistä asioista voi ottaa selvää myös ennakkoon lukemalla muiden asiakkaiden palautteita ja arvioita pankista ja sen palveluista. Toisen asiakkaan kokemus ja tekemä arvostelu on myös paras tapa saada rehellistä tietoa siitä, onko järkevää esimerkiksi siirtää omat pankkipalvelut toiseen pankkiin. Näillä sivuilla voit tutustua Nordea pankkiin, sen palveluihin ja asiakkaiden antamiin palautteisiin ja arvioihin Nordea pankin toiminnasta.

  Tietoa Nordea

  Nordea on johtava pohjoismainen yleispankki ja se on ollut toiminnassa jo 200 vuoden ajan. Yrityksen sukupuuhun kuuluu yli 300 pankkia, joista osa on vanhimpia pankkeja pohjoimaiden alueen historiassa. Pankin liiketoiminnan tuotot olivat vuonna 2020 8,5 miljardia euroa. Nordealla on konttoriverkostoa ympäri pohjoismaita sekä edustoja Euroopassa sekä muualla maailmassa. Pohjoismaat ovat yrityksen kotimarkkina-alue ja se on maailmassa kymmenen suurimman finanssipalveluyrityksen joukossa. Pankki haluaa olla vahva kumppani ja tarjota merkityksellisiä palveluita asiakkaille ja yhteiskunnille, joissa sillä on toimintaa. Nordean organisaatiot on jaettu neljään eri osa-alueeseen: henkilökohtaiset pankkipalvelut, Business pankkipalvelut, Suuret yritykset ja instituutiot ja kiinteistön ja varojen hallinta. Näiden osa-aluieden avulla on tarkoitus tuottaa palveluita niin henkilöille kuin yrityksille yhteiskunnassa.

  Tuotteet ja palvelut Nordea

  Henkilöasiakkailleen Nordea tarjoaa perinteisiä pankkipalveluita. Palveluista löytyy muun muassa verkko- ja mobiilipalvelut, tili- ja maksupalvelut, lainat ja luotot, ssätämisen palvelut ja vakuutukset. Verkko- ja mobiilimaksujen osalta on käytössä mobiilipankki, jossa voi hoitaa päivittäisi maksuasioita ja omia tiliasioita. Mobiilimaksamisessa Nordealla on käytössä Apple Pay, Google Pay, Nordea wallet, Siirto ja älymaksaminen. Älymaksaminen on maksamista maksamiseen soveltuvalla puhelimella, älykellolla, sormuksilla, ranneketjuilla ja avaimenperillä. Nordea tarjoaa näihin kaikkiin uusiin maksutapoihin mahdollisuutta ja tulevaisuuden maksutapoja lisätään palveluihin sitä mukaa kun niitä tulee.

  Tilit

  Kuten muissakin pankeissa myös Nordeassa on mahdollisuus avata erilaisia tilejä omille varoille. Käyttötili päivittäiseen käyttöön, valuuttatili ja vuokravakuustili, jos esimerkiksi vuokraa omaa asuntoa toiselle henkilölle. Tilejä löytyy myös säästämiseen vaikka lapselle tai itselle kuukausittain. Tilien yhteydessä on mahdolisuus perustaa sijoitustilejä joko osakkeille tai rahastoille, aivan oman tarpeen ja mieltymyksen mukaan.

  Lainat ja luotot

  Nordea tarjoaa myös erilaisia lainoja ja luottoja arjen erilaisiin tarpeisiin. Asuntolaina ja siihen liittyvät lainalupaus, ASP-Laina sekä Kotijousto. Muihin pienempiin hankintoihin tai tarpeisiin on tarjolla Lainansiirtopalvelua, Joustoluottoa, Autolainaa, Matkaluottoa tai vakuudellista kulutusluottoa. Opiskelijoille on myös erikseen tarjolla opintolaina, jota voi kätevästi hakea valtiontakauksen avulla ilman muita takaajia.

  Vakuutukset

  Pankista on saatavilla vakuutuksia henkilölle, henkivakuutus, vakavan sairauden vakuutus, pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus, sairausloma- ja työttömyysvakuutus. Näiden pankin tarjoamien vakuutusten lisäksi Nordean kautta voi hankkia IF vakuutuksia kotiin, ajoneuvoon, matkalle ja lapsille.

  Asiakaspalvelu

  Kotisivujen kautta voi pyytää Nordean asiakaspalvelua muu muassa chatin välityksellä. Asiakaspalvelua saa myös puhelimitse sekä oman verkkopankin oma viestipalvelun kautta. Jos näistä vaihtoehdoista ei mikään ole sopiva niin palvelua voi myös hakea Nordean konttoreilta.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Nordea

  Oletko ollut tyytyväinen omiin pankkipalveluihisi? Käytät ehkä Nordean palveluita ja sinulla on oma mielipiteesi kerrottavana. Ole hyvä ja jätä omat kommenttisi, palautteesi tai valituksesi Suomiarvostelut sivuillamme. Käyttäjien mielipiteet ovat tärkeitä ja ne auttavat myös muita tekemään oikean valinnan pankin suhteen. Sinäkin voit vaikuttaa omalla palautteellasi positiivisesti jonkun toisen päätökseen sekä saada itse apua muiden kommenteista!

  Nordea
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  5.8
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  7
  Palvelu
  rating
  6
  Hinnoittelu
  rating
  5
  Toimitus
  rating
  5

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Ylihintaista

  Ihan hyvää palvelua, nyt lähtee vaihtoon, kun oli aivan jäätäbän kallista verrattuna Kilpailijoihin.

  : Hujanenko22-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Mahtava palvelu

  Yksi parhaista palveluista, joita olen koskaan saanut vakuutusyhtiöltä.

  : Onni07-05-2019
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  8
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Nordea

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Nordea luotettava yritys?

  Nordea on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 5.8/10 tähteä, ja asiakkaista 50% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Nordea tarjoaa?

  Nordea on enimmäkseen aktiivinen Raha-asiat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Säästäminen, Sijoittaminen, Rahansiirto.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Nordea-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.