Nibble

Kaikki arvostelut

Nibble

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Nibble

Sijoitusalustoja, sijoitustapoja ja rahankäyttömahdollisuuksia on nykyään todella monia. Tyypillisesti suomalaiset sijoittavat esimerkiksi pankkien kautta, mutta nykyään sijoitustapoja on myös sijoittaa erilaisten verkkosivujen ja verkkopalveluiden kautta. Yksi sijoituspalvelu on Nibble, jonka kautta voit sijoittaa lainoihin. Lainoihin sijoittaessa sijoituksen tuotto on lainan korko. Saatat kuitenkin miettiä, onko Nibble luotettava. Saako Nibblen sijoituksille oikeasti tuottoa? Voiko sijoituksen keskeyttää ennenaikaisesti? Onko Nibblen kautta sijoittaminen helppoa? Lue muiden kuluttajien, yritysten ja Nibble -palvelua käyttäneiden kokemuksia sijoittamisesta heidän kauttaan. Näin selvität, kannattaako sinun harkita tällaista sijoitusmenetelmää. Voit myös lukea Suomiarvostelut -sivuilta arvosteluja muista raha- ja sijoitusyrityksistä.
 
Mikä on Nibble?
Nibble on IT Smart Finance ryhmän perustama verkkosivu, jonka kautta voit sijoittaa rahaa lainoihin. IT Smart Finance on perustanut Nibblen sekä Joymoneyn, joka toimii Venäjällä, Espanjassa ja Meksikossa. Nibblen on perustanut Maxim Pashchenko. Nibble ei ole kuitenkaan lainojen markkinapaikka, vaan se on investointialusta. Se toimii alustana sijoittajien ja lainanantajien välillä. Se on tarkoitettu sekä aloittaville sijoittajille että ammattilaisille. Nibblen pääkonttori on Tallinnassa, mutta sillä on myös haarakonttori Barcelonassa.
 
Miten Nibble toimii?
Nibble on rahoituslausta, joka tarjoaa pääsyn IT Smart Finance yhtiön sijoituksiin ja lainoihin, joihin he sijoittavat. IT Smart Finance sijoittaa pääasiassa yksilöiden sekä yritysten lainoihin eli Nibblen kautta voit sijoittaa näihin samoihin. Nibblen verkkosivuilla voit selata erilaisia sijoitusstrategioita ja valita niistä sinulle parhaimman. Sijoitusstrategiat eroavat toisistaan niiden riskiprofiileiltaan. Tyypillisesti mitä korkeampi riski, sitä suuremmat ovat myös odotetut tuotot. Voit halutessasi myös kysyä Nibblen tukitiimiltä apua sijoitusstrategian valitsemisessa.

Sijoitusstrategian valittuasi luot portfolion, jossa määrität, kuinka paljon sijoitat, kuinka pitkäksi aikaa ja kuukausierän. Nibble maksaa sinulle viikoittaista tuloa sijoitustesi perusteella. Tyypillisesti portfolioon sijoitetaan varat ennalta määritellyksi ajaksi, mutta jos haluat, voit myös nostaa rahat etukäteen pienestä lisämaksusta. Voit myös halutessasi lisätä sijoituksiisi rahaa kuukausittain 10 000€ asti.
 
Nibblessä on tällä hetkellä noin 6000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja sen kautta on sijoitettu yli 820 000 euroa. Keskimääräiseksi tuotoksi he ilmoittavat 14,5%. Sijoituksissa sinun tulee kuitenkin aina huomioida, että kaiken mitä sijoitat voi myös pahimmassa tapauksessa hävitä. Siis myös Nibblen kautta sijoittaessa kannattaa pitää sijoittamisen kultaiset säännöt mielessä.
 
Nibbleen liittyminen
Nibbleen voi liittyä kaikki henkilöt, joilla on pankkitili jossain Euroopan maassa. Myös muiden maiden pankkitileillä voi liittyä Nibbleen, mutta tämä vaatii ylimääräisen tunnistusvaiheen. Nibbleen liitytään luomalla tili. Tiliä varten sinun tulee täyttää tietosi, kuten sukupuoli, nimi ja sähköposti. Voit myös luoda tilin yrityksellesi mikäli haluat liittyä yrityskäyttäjänä Nibbleen. Lisäksi sinun tulee todentaa henkilöllisyytesi. Henkilöllisyyden todistus on osa Euroopan rahanpesua estäviä lakeja. Nibble hoitaa henkilöllisyyden todistamisen Veriff -palveluntarjoajan kautta ja tarvitset siihen joko passin tai ajokortin.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Nibble palvelusta
Oletko tehnyt Nibblen kautta sijoitusportfolion ja sijoittanut lainoihin? Haluamme kuulla kokemuksestasi, ajatuksistasi ja arviostasi Nibblen sijoituspalvelusta. Kerro meille, oliko tilin tekeminen Nibblen sivuille helppoa? Oliko sijoitusstrategian valitseminen vaivatonta ja onnistuiko portfolion teko? Entä saitko todella rahat Nibble käyttäjällesi tai kohtasitko jotain ongelmia? Jaa meille kaikki risut ja ruusut. Me haluamme jakaa ne eteenpäin, jotta muut palvelun käyttöä miettivät voivat niiden perusteella päättää kannattaako Nibblen sijoituspalvelua käyttää.
 
Harkitsetko puolestaan Nibblen kautta sijoittamista lainoihin? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla ja yrityksillä on ollut heidän sijoituksista ja palvelustaan! Näin saat lisää informaatiota siitä, miten Nibble toimii ja voiko siihen luottaa.