NEO finance

Kaikki arvostelut

NEO finance

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

NEO finance

Oletko kuullut yrityksestä Neofinance? Tutki sivua ja kerro, mikäli olet käyttänyt heidän palveluitaan. Näin autat muita asiakkaita raha-asioiden päivittämisessä. Mikäli rekisteröitymisessä tai tunnusten saamisessa tuli mutkia matkaan, kokeilitko uudelleen? Millainen voittoprosentti sinulla on hakusessa? Tarjoaako yritys mielestäsi potentiaalisen sijoituskohteen? Oletko sijoittanut myös muihin vastaaviin yrityksiin? Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin. Ehkä niistä on apua myös oman sijoitussuunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä. Mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen palvelu Neofinance sivustolla, suosittele sitä myös muille asiakkaille. Anna arvostelu nyt ja kommentoi palvelua. Mikäli yrityksen toimintaan haluaa liittyä, asiakkaan tulee täyttää rekisteröintilomake, vahvista henkilöllisyys ja aktivoida sijoittajatili tallettamalla ensimmäiset varat. Asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias.  Jokainen käyttäjätili on liitetty henkilökohtaiseen IBAN-tiliin, joka on maksuton.

Tietoa yrityksestä Neofinance
Ensimmäinen liettualainen P2P-alustaoperaattori, jolla on rajoittamaton EMI-lisenssi, joka mahdollistaa toiminnan koko Euroopan unionissa. Tämä takaa asiakkaiden rahojen turvallisuuden, sillä ne säilytetään yrityksen rahoista erillisellä tilillä. Lisäksi Liettuan keskuspankki valvoo yritystä jatkuvasti. Yksityishenkilöt ja yritykset voivat tulla sijoittajiksi Neofinanceen. Sijoita lainoihin Provision fund -palvelun avulla. Viivästyksen sattuessa maksut katetaan kertyneistä Provision-rahastomaksuista. Sen vuosimaksu on 0,4-22 %. Palkkio riippuu luotonsaajan luottokelpoisuusluokituksesta ja lainan kestosta. Mikäli yrityksen toimintaan haluaa liittyä, asiakkaan tulee täyttää rekisteröintilomake, vahvista henkilöllisyys ja aktivoida sijoittajatili tallettamalla ensimmäiset varat. Asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias. Jokainen käyttäjätili on liitetty henkilökohtaiseen IBAN-tiliin, joka on maksuton. Myös muihin rahoituslaitoksiin lähetetyt maksut ovat sijoittajille maksuttomia. Lisäksi henkilöllä voi olla useita IBAN-tilejä nimissään Neofinancessa, mikä mahdollistaa erilaisten sijoitusstrategioiden testaamisen ja käyttämisen. Yritys hyväksyy talletuksia vain luotto-, maksu- tai sähköisen rahan laitoksilta Euroopan unionissa tai kolmansissa maissa, joiden rahanpesunvastaisen toiminnan ja terrorismin rahoituksen vastaisen järjestelmän katsotaan tällä hetkellä vastaavan EU:n järjestelmää. Kun lainanottajien kanssa tehdyt sopimukset irtisanotaan, sijoittajat voivat myydä sijoituksensa Neofinance -yhtiölle 50-80 prosentilla niiden nimellisarvosta. Lisäksi Provision Fundin ainutlaatuinen palvelu antaa sijoittajille mahdollisuuden pienentää sijoitusriskiä. Jos laina ei täyty, Neofinance takaa sijoittajille takaisinmaksun yrityksen koko omaisuudella, joka toimii vakuutena. Liettuan kulutusluottojen korot ovat perinteisesti olleet korkeat, sillä markkinoita ei säännelty ennen vuotta 2016. Sääntelyn käyttöönoton jälkeenkin korot pysyivät kuitenkin korkeina. Pankkien kulutusluottojen osalta 16,8 % ja muiden rahoituslaitosten lainojen osalta 78,9 % vuonna 2016. Näin ollen riski/hyötysuhde on yksi Euroopan korkeimmista. Lainausalusta on toiminnoiltaan hyvin samankaltainen kuin pankkijärjestelmä, jossa on IBAN-tilit, maksutapahtumien tuki ja muita vastaavia toimintoja. Se on rakennettu ja sitä kehitetään jatkuvasti talon sisällä erittäin kokeneiden IT- ja pankkialan ammattilaisten toimesta. Kaikki velat hoitaa yksi yritys, joka on ollut Neofinancen pitkäaikainen kumppani. Yrityksellä on yli 8 vuoden kokemus maksuhäiriöisten lainojen perinnästä, mikä takaa palvelun nopeuden ja laadun: 65 prosenttia veloista on peritty kahden vuoden kuluessa.

Anna palautetta yrityksestä Neofinance
Onko sinulla kokemuksia Neofinance -verkkosivustosta? Sijoitatko sinä rahojasi vai säästätkö niitä esimerkiksi säästötilillesi? Neofinancen kautta henkilöllä voi olla useita tilejä nimissään Neofinancessa, mikä mahdollistaa erilaisten sijoitusstrategioiden testaamisen ja käyttämisen. Kokeilitko tehdä hakemuksen hakukoneen kautta yrityksen kotisivuilla? Piditkö sijoituskohteista ja ovatko ne mielestäsi luotettavia? Monelle sijoitusstrategiat voivat olla vaikealukuisia, mutta joillekin niiden tarkasteleminen on arkipäivää. Ovatko mielestäsi yrityksen ehdot ja korot kohtuullisia? Onko voitot ja niiden mahdolliset tuottoprosentit realistisia? Mitä tekisit mahdollisella tuotolla? Sijoittaisitko sen uudelleen? Saitko ostettua tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Jaa kokemuksia nyt.