Moncera

Kaikki arvostelut

Moncera

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Moncera

Nykypäivänä on useita eri sijoitusmahdollisuuksia, sijoitusalustoja ja tapoja laittaa raha kasvamaan. Rahoitusmahdollisuuksia on myös monia ja yhä enenevin määrin myös netissä. Yksi sijoitustapa on sijoittaa muiden kuluttajien tai yritysten lainoihin, jolloin sijoituksen tuotto on lainojen korkoprosentti. Yksi tällaista palvelua tarjoava yritys on Moncera. Onko Moncera luotettava? Saako Monceran sijoituksille tuottoa? Pystyykö rahat siirtämään Monceran takaisin omalle tilille? Onko heidän verkkosivujaan helppo käyttää? Voit Suomiarvostelut -sivuilta lukea muiden kuluttajien ja Moncera -palvelua käyttäneiden kokemuksia sijoittamisesta heidän kauttaan. Näin selvität, kannattaako sinun harkita tällaista sijoitusmenetelmää.
 
Mikä Moncera on?
Moncera on virolainen markkinapaikka, jonka kautta kuluttajat voivat sijoittaa lainoihin tai hakea lainaa. Monceran pääkonttori on Tallinnassa, Virossa. Yrityksen arvoja ovat luotettavuus, asiakkaat ja uteliaisuus. Monceran verkkosivuille on rekisteröitynyt hieman yli 3000 sijoittajaa ja sen kautta sijoittajat on sijoittanut yli 8 miljoonan euron edestä lainoihin. Monceran verkkosivujen mukaan keskimääräinen tuotto lainoille on ollut 10,4%. Yrityksen toimitusjohtaja on Dmitri Maksim. Heillä on asiakaspalvelu, johon voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse maanantaista perjantaihin kello 10 ja kello 19 välillä. Asiakaspalvelu palvelee viroksi tai englanniksi.
 
Miten Moncera toimii?
Monceran palvelua voi käyttää sekä sijoittajana tai lainan hakijana. Sijoittaja siis haluaa sijoittaa lainoihin ja näin saada lainoista tuottoa, kun puolestaan lainan hakija hakee Monceran kautta lainaa tietyllä korolla. Moncera toimii siis lainojen markkinapaikkana, jossa lainan hakijat sekä sijoittajat kohtaavat. Lainan hakija sekä lainaaja voi olla yksityishenkilö tai yritys. Voit siis yksityishenkilönä halutessasi sijoittaa muiden yritysten tai yksityishenkilöiden lainoihin taikka hakea itse omaan tarpeeseesi lainaa verkkosivujen kautta.

Monceran käyttäminen sijoittajana on maksutonta eli he eivät peri maksua esimerkiksi sijoituksista tai palvelusta. Kuitenkin, jos haluat rahasi takaisin ennen lainan erääntymistä, joudut maksamaan pienen prosentin summan arvosta riippuen. Huomaa kuitenkin, että niin kuin mihin tahansa sijoittamiseen, myös Monceran kautta sijoittamiseen liittyy aina riski. Puolestaan lainan hakijoille liittyy maksuja. Esimerkiksi palvelun käytöstä tulee maksaa noin 2–4% palvelumaksu kertamaksuna lainan oton yhteydessä. Tarkemmat hinnat ja maksut löytyvät heidän verkkosivuiltaan

Monceraan liittyminen
Jotta voit käyttää Monceran palvelua, tulee sinun tehdä sinne tili. Voit tehdä tilin joko lainan hakijana tai lainaajana. Sinun tulee täyttää tietosi sekä myös vahvistaa identiteettisi esimerkiksi passin tai ajokortin avulla. Jos liityt Monceran palveluun sijoittajana, voit tilin tekemisen jälkeen siirtää haluamasi määrän rahaa tilillesi. Voit monceran palvelusta etsiä sitten lainoja, joihin haluaisit rahasi sijoittaa. Voit joko valita lainat itse manuaalisesti tai luoda automaattisen portfolion, joka ostaa lainoja ohjeittesi mukaisesti.
 
Verojen maksu Monceran kautta saaduista tuotoista
Mikäli sijoitat varojasi Monceran kautta lainoihin ja saat niistä tuottoa, sinun tulee maksaa tuotoista myös veroa Suomen verolain mukaisesti. Tähän pätee siis samat verokäytännöt kuin muihinkin sijoituksiin kuten rahasto- tai osakesijoituksiin. Veroasiat kannattaakin perehtyä aina tarkkaan, etenkin ulkomaisia sijoituksia tehdessä.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Moncera palvelusta
Oletko sijoittanut lainoihin Monceran kautta tai hakenut itsellesi lainaa Monceran sivuilta? Kerro meille kokemuksestasi! Oliko tilin tekeminen Monceran sivuille helppoa? Koetko, että Moncera on luotettava yritys? Entä onko heidän sijoituspalveluaan tai lainan haku palveluaan ollut helppo käyttää? Saitko siirrettyä varat helposti Monceran tilille tai takaisin omalle pankkitilillesi? Kerro meille risut, ruusut ja vapaa sana Moncerasta, jotta muut voivat päättää kannattaako heidän palveluaan käyttää!
 
Harkitsetko puolestaan Monceran kautta sijoittamista lainoihin tai lainan hakemista itsellesi? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla ja yrityksillä on ollut heidän palvelustaan! Näin saat lisätietoa, miten Moncera toimii ja voiko siihen luottaa.