LendSecured

Kaikki arvostelut

LendSecured

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

LendSecured

Sijoittaminen kannattaa, sillä sijoittamisen avulla voit saada rahallesi korkoa. Pankkitilillä rahat eivät puolestaan kasva korkoa, jolloin niiden arvo pienenee kokoajan. Sijoittaa voi osakkeisiin, rahastoihin tai esimerkiksi lainoihin. Näin voit laittaa säästösi tuottamaan. LendSecured on yksi lainojen joukkorahoitusalusta, jonka kautta voit sijoittaa erilaisiin maatalouden projekteihin. Kiinnostaako sinua onko LendSecured luotettava? Onko heidän palveluaan helppo käyttää? Onko siellä hyviä sijoitusmahdollisuuksia? Onko LendSecured turvallinen? Lue muiden käyttäjien arvosteluja Suomiarvostelut verkkosivuilta LendSecured sijoitusalustasta, niin selvität kannattaako heidän palveluaan käyttää.
 
Mikä on LendSecured?
LendSecured on joukkorahoitusta varten tehty alusta, joka pääosin rahoittaa ja sijoittaa maatalous sektorin projekteihin. LendSecured perustettiin vuonna 2019 Ņikita Gončarsin ja Edgars Tālumin toimesta. He perustivat alustan, sillä he huomasivat, että juuri maatalouden sektorin projekteihin ei ole joukkorahoitus alustaa. LendSecured yrityksen tavoitteena on tarjota kaikille eurooppalaisille sijoittajille mahdollisuus sijoittaa maatalouden projekteihin, joissa on korkeat tuotot. Yritys näkee, että he voivat auttaa maatalouden projekteja kehittymään ja auttaa maatalouden projekteja saamaan heiltä puuttuvaa rahoitusta Euroopassa. LendSecured on latvialainen yritys ja sen pääkonttori sijaitsee Riikassa. Yrityksellä on Facebook, Twitter, LinkedIn ja YouTube tilit. Heihin saa yhteyden myös puhelimitse tai sähköpostitse osoitteesta info@lendsecured.eu.
 
Miten LendSecured palvelu toimii?
LendSecured palvelu toimii keräämällä yhden sivuston alle maatalouden projekteja, joihin voit sijoittaa. Se siis yhdistää eurooppalaiset rahan sijoittajat sekä rahan lainaajat yhden sivun alle. LendSecured yrityksen tiimi valitsee sopivat projektit alustalle, eli sinne tulee vain ne projektit, jotka tiimi on hyväksynyt. Projektit ovat pääosin esimerkiksi kiinteistöprojekteja. Yrityksen yhteistyökumppaneita on BNP Paribas ja LemonWay, jotka varmistavat rahan helpon siirron eri osapuolten välillä. Voit siis tehdä LendSecured sivulle tilin ja sen jälkeen etsiä sieltä sopivia projekteja, joihin haluat sijoittaa.
 
Tilin teko LendSecured palveluun ja palvelun käyttö
LendSecured palveluun voi tehdä tilin kuka tahansa, jolla on SEPA -pankki. Tämä siis tarkoittaa, että sinulla on pankkitili Euroopan alueen pankissa. Tiliä varten sinun tulee täyttää tietosi kuten sähköpostiosoite ja tehdä salasana.
 
Kun sinulla on tili LendSecured sivulle, sinun tulee siirtää rahaa tilillesi. Tämä raha siirretään Lemon Way pankkiin, johon sinulla on oma tili LendSecured sivustolle rekisteröidyttyäsi. Raha tulee siirtää euroissa. Sitten voit etsiä sinulle sopivia projekteja ja sijoittaa niihin. Projekteista kerrotaan esimerkiksi vuosittainen korko, joka kertoo kuinka paljon lainan ottaja maksaa korkoa lainalle.
 
Sijoituksissa on tyypillisesti jokin päättymispäivä, eli esimerkiksi lainaan sijoittaessa se on lainan takaisinmaksupäivä. Jos kuitenkin haluat rahasi lainasta pois jo aiemmin, voit myydä sen LendSecuredin markkinapaikalla. Siellä kaikki lainoihin sijoittaneet voivat myydä osuutensa muille kiinnostuneille. Lainan myyminen markkinapaikalla on maksutonta. Voit myös halutessasi ostaa muiden sijoittajien osuuksia lainojen markkinapaikalta. Kun lopulta haluat siirtää rahat takaisin omalle tilillesi, voit tehdä niin oman käyttäjätilisi tiedoissa. Voit siirtää rahasi koska tahansa ja se on maksutonta. Tilisiirto kestää keskimäärin kolme pankkipäivää.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä LendSecured lainoista
Oletko sijoittanut LendSecuredin kautta maatalousalan lainoihin? Kerro meille kokemuksesi LendSecured palvelusta ja sen kautta sijoittamisesta! Onko mielestäsi LendSecured luotettava? Suosittelisitko sijoittamista LendSecured kautta? Oliko tilin teko helppoa ja pystyitkö siirtämään rahaa sijoitustilillesi helposti? Kerro meille vapaa sana, ajatuksesi, kritiikkisi tai kehusi. Näin muut sijoittamista miettivät voivat saada lisätietoa LendSecured palvelusta ja selvittää, kannattaako heidän tarjoamaansa käyttää.
 
Jos puolestaan harkitset LendSecured palvelun kautta sijoittamista, lue ensin muiden heidän asiakkaiden kokemuksia sivustosta. Lukemalla arvosteluja ja ajatuksia, saat tietää lisää yrityksen luotettavuudesta ja toimivuudesta.