IQ Option

Kaikki arvostelut

IQ Option

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Logo Revolut

Revolut

0 arvostelut

Nykypäivän kuluttajan voi olla vaikeaa edes kuvitella elämää ilman pankkikortteja. Maksamistavat ovat muuttuneet pelkä...

IQ Option

Vuorokaudessa on meille kaikille sama määrä tunteja. Liian usein hylkäämmekin meitä kiinnostavien ideoiden toteuttamisen vain, koska päätoimisen elannon tienaaminen vie päivistämme niin ison osan. Yleisesti tienä vakaaseen talouteen pidetään tiukkaa säästämistä – niin yksilön kuin valtionkin taloudesta puhuttaessa keskiössä ovat budjetointi ja säästöt – mutta entä jos keskityttäisiinkin tulojen lisäämiseen?
Tähän perustuu laajalti passiivinen tulo. Siinä missä perinteisessä palkkatyössä tienatun rahan määrä suurenee suhteessa kasvaneeseen työpanokseen, antavat passiiviset tulolähteet lisätienistejä ilman huomattavaa työtaakan kasvua. Näin henkilön on mahdollista keskittyä enemmän itseä kiinnostaviin vapaa-ajan vietteisiin ja projekteihin.
Passiivisen tulon lähteitä on monia. Sijoittamisesta kiinnostuneita varten nousuaan ovat tehneet erilaiset netissä toimivat sijoitusalustat, joiden kautta voi sijoittaa niin ETF:iin, indekseihin, kryptovaluuttoihin kuin hyödykkeisiinkin. Eräs näistä palvelualustoista on IQ Option. Mutta millaiset ovat sen kautta sijoittamiseen liittyvät maksut? Toimiiko palvelu sujuvasti vai ilmeneekö siinä esimerkiksi palvelinongelmia? Tämän ja paljon muuta saat tietää asiakkaiden kokemuksia lukemalla!


Tietoa IQ Option -yrityksestä
IQ Option on netissä toimiva sijoitusalusta, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat CFD:t, valuutat, ETF:t, hyödykkeet, kryptovaluutat sekä optiot. Yritys perustettiin vuonna 2013, ja nykyisellään se kertoo omaavansa 40 miljoonaa jäsentä, joiden määrä kasvaa päivittäin. Yritys kertoo tavoitteekseen nopean, sujuvan ja tarkan sijoituspalvelun tarjoamisen asiakkailleen. 
Seitsemän vuotensa aikana IQ Option on saanut lukuisia palkintoja, joihin kuuluvat muun muassa Century International Gold Era-, Best Technology Application- ja Best Binary Options Broker Europe 2015 -palkinnot.


IQ Option palvelutarjonta
IQ Optionin valikoimaan kuuluvat muun muassa CFD:t (Contract for Difference), joiden hyödyntämistä voi, muiden palvelun sijoituvaihtoehtojen tavoin, harjoitella ilmaisten opetusvideoiden avulla sekä maksuttomalla virtuaalirahalla sijoittamalla. Erilliseltä IQ Option Wiki -sivustolta myös löytää erilaisia artikkeleja osakesijoittamiseen liittyen, joskin mielessä kannattaa pitää, ettei kyseessä ole yrityksen virallisesti omistama sivusto.
Palvelun käyttö tietokoneella onnistuu iOS- tai Windows-sovelluksen lataamalla tai selainversiota hyödyntämällä. Sijoituksia voi muokata kätevästi myös työmatkoilla IQ Optionin mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storesta sekä Google Play -kaupasta.
News Feed- ja Economic Calendars-toiminnoilla käyttäjän saatavilla ovat 100 yleisintä teknistä indikaattoria ja widgettiä. Näin sijoittaja pysyy vaivattomammin ajan tasalla finanssimarkkinoiden tapahtumista erilaisten yksilöitävien hintailmoitusten avulla. Sijoitusideoita saa myös IQ:n sisäisen keskustelupalstan kautta. Jos palstoilta löytää kiinnostavan henkilön, voi tätä seurata Trader’s Sentiment- ja Community Live Deals -toimintojen kautta.
Stop Loss- ja Take Profit -toiminnoilla palvelun asiakas puolestaan voi varmistaa häviöiden minimoinnin sekä tuottojen varmistamisen juuri oikeaan aikaan. Tilin luonti palveluun on ilmaista, ja sen teko tapahtuu IQ Optionin nettisivujen kautta muutamassa minuutissa. Kun kokee olevansa valmis aloittamaan sijoittamisen oikealla rahalla, saa asiakas jo 10 euron minimitalletuksella käyttöönsä yli 250 eri instrumenttia.
IQ Optionin hyväksymiin maksutapoihin niin talletusta tehdessä kuin tuottojakin lunastettaessa ovat muun muassa tilisiirto, PayPal sekä Visa- ja Mastercard-kortit. Sivuston toiminnasta voi pysyä ajan tasalla tämän Facebook-, Telegram-, Twitter-, Instagram- ja YouTube-kanavien kautta. Yrityksen toiminta on ollut kyproslaisen turvallisuus- ja kaupankäyntikomissio CySECin valvomaa vuodesta 2014 lähtien.


Valitukset, kiitokset ja vinkit IQ Option toimintaan liittyen
Aloititko vastikään sijoittamisen IQ Optionin välityksellä? Millaiseksi koit harjoittelutilin tai opetusvideoiden katsomisen? Ilmeneekö palvelimilla yhteyskatkoja vai toimiiko sijoitusten teko moitteetta? Toisinaan pörssimarkkinoilla menestymisessä jo vain muutamalla sekunnilla voi olla suuri vaikutus, ja siksi hyvä yhteys on välttämättömyys.
Oletko joutunut ottamaan jostakin syystä yhteyttä sivuston asiakaspalveluun? Miten kysymyksiisi vastattiin? Saitko kohtaamaasi ongelmaan ratkaisun? Ystävällisesti asiakkaitaan kohteleva palvelu osoittaa olevansa ammattitaitoinen ja arvostavansa sitä, että sen toiminnasta jää heille hyvä vaikutelma. Tällaisten yritysten menestystä voit edesauttaa omalta osaltasi jättämällä todenmukaisen arvion tällä välilehdellä!