InRento

Kaikki arvostelut

InRento

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

InRento

InRento on alusta, jonka avulla ihmiset voivat investoida joukkorahoitusmallilla kiinteistöihin ja saada tuloja ja pääoman tuottoja. Käytännössä alustalta löytyy kiinteistöprojekteja, jotka tarvitsevat rahoitusta ja ihmisiä, joilla on rahaa investoida ja halua saada investointinsa tuottamaan. Investoijat voivat rakentaa oman vuokratulohin perustuvan kiinteistöprojektiportfiolionsa netissä tai sovelluksessa nopeasti. Projektit käyvät läpi lainmukaisen prosessin, josta InRento on vastuussa. InRenton toimintaa valvoo Bank of Lithuania. Keskimäärin tuotto-odotus on 7%+ luokkaa vuodessa. Kiinteistöprojektit on nähtävillä kuvineen alustan pääsivuilla. 

InRento yrityksenä
Yrityksen perustaja on liettualainen sarjayrittäjä Gustas Germanavicius. Hän on myös perustanut EvoEstate:n vuonna 2020, Vilnaan. Se on työllistänyt 18 henkilöä vuonna 2020. Se on Euroopan suurin kiinteistömaailman joukkorahoituksen mahdollistaja. Näiden kahden alustan välillä ei kuitenkaan ole ristiriitaa, sillä InRentosta löytyvät kiinteistöprojektit löytyvät todennäköisesti myös EvoEstate:lta ja Gustas Germanivicius onkin edelleen myös EvoEstate:n osakkeenomistaja. InRento on start-up yritys, joka on saanut rahoitusta muun muassa Business Angel -verkostolsta. InRento osti marraskuussa 2021 virolaisen vastaavan start-upin BitOfProperty:n, joka muutoin vastaa InRento:n palveluita, mutta siinä ei ole joukkorahoituspalvelua mukana. Tarkoitus on integroida ostettu palvelu InRento:oon.

Tuotteet ja palvelut
InRento alusta toimii selaimessa ja siitä on tehty myös sovellus, joka on ladattavissa Apple- ja Google kaupoista. InRento:on sijoittaminen toimii muuten samalla tavalla kuin perinteinen vuokrausmalli, mutta siitä jää pois jokapäiväinen vuokra-asunnon hallinnointi. Mallissa sijoittajien ei tarvitse tehdä muuta kuin sijoittaa InRenton kautta ja kaikki vuokraamiseen liittyvät prosessit kuten vuokrasopimukset, kiinteistön huolto ja hoito ja muut siihen liittyvät jatkuvat asiat jäävät pois. Aloitusinvestointi on sijoittajille xxx. He saavat kuukausittain tuottoja, jotka on taattu vaikka itse kiinteistö väillä ei tuottaisikaan. InRento:n taustalla oleva kokenus kiinteistömarkkinoihin pitkään sijoittanut tiimi asiantuntijoita, analysoi ja tutkii jokaisen kiinteistön, ennen kuin se hyväksytään InRento:n projektiksi. He myös varmistavat, että kiinteistösijoituksella on pitkällä tähtäimellä hyvä tuotto-odotuksen ja sen arvon odotetaan kasvavan. Kiinteistömarkkinoiden kohdemaita ovat olleet Irlanti, Espanja, Romania ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, 

Muuta
Pandemia on muuttanut kiinteistöliiketoiminta-alaa voimakkaasti digitaaliseen suuntaan. Tällä toimialalla monet toimistot on suljettu ja liiketoiminta on siirtynyt nettiin. On odotettavissa, että kehitys jatkuu samanlaisena myös tulevaisuudessa pandemian hiipumisesta huolimatta. Ihmiset ovat jo tottuneet digitaalisiin palveluihin. Euroopan Union:illa on työnalla uusi lainsäädäntö koskien joukkorahoitusta saadakseen kaikkiin maihin samanlaiset säännöt. Liettua on yksi ensimmäisistä maista, joka on ottanut uuden lainsäädännön käyttöön ja siten InRento:n palvelut ovat jos sen mukaisia.

Vinkit, suositukset, valitukset
Oletko käyttänyt Inrenton alustaa tai sovellusta? Oletko investoinut rahaa sen välityksellä ja saanut tuottoja? Mitä kokemuksia sinulla on InRenton käytöstä? Onko sinulla ollut kiinteistöprojekti joka on rahoitettu InRenton avulla? Kerro meille suomiarvostelut-sivuillamme, mitä kokemuksia sinulla on InRentosta. Autat samalla muita mahdollisia käyttäjiä tekemään omat käyttäjäpäätöksensä oikeisiin kokemuksiin pohjautuen.