Exness

Kaikki arvostelut

Exness

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Exness

Rahoitusinvestoinnit ovat erittäin tärkeä sijoitusmuoto, johon yksilö voi ryhtyä. Voi olla erittäin kannattavaa sijoittaa rahaa omaisuuteen, jonka arvo voi nousta suuremmaksi rahasummaksi. Monet oppineet ihmiset päättävät sijoittaa rahansa osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin, kiinteistöihin ja moniin muihin kohteisiin kasvattaakseen tai lisätäkseen ansiokapasiteettiaan, ja niin voit tehdä sinäkin. Sijoittaminen luo mahdollisuuden kasvattaa rahaa enemmän kuin säästötili, eikä se ole riskitöntä. Mitä enemmän riskiä kuitenkin otat, sitä enemmän mahdollisuuksia ansaita enemmän rahaa. Haluatko siis ottaa riskin ja hyödyntää taloudellisia sijoitusmahdollisuuksia? Jos olet kiinnostunut kaupankäynnistä rahoitusmarkkinoilla, kuten valuuttamarkkinoilla tai kryptovaluutoissa, tarvitset välittäjän, ja siksi voit kokeilla Exnessiä. Lue alla olevat asiakasarviot, jotta saat lisätietoja Exnessistä.

Tietoja Exnessistä
Exness on välitysyritys, jonka perusti vuonna 2008 joukko rahoitusalan ammattilaisia. Yrityksellä on kaksi päätoimistoa Seychelleillä ja Kyproksella. Se on yritys, jonka avulla asiakkaat ympäri maailmaa voivat käydä kauppaa eri rahoitusmarkkinoilla. Palkintojen kautta vähittäismeklarina ja arvostelujen kautta suurimmissa verkkojulkaisuissa ja -luokituksissa on ylistetty, että Exness tarjoaa vakaita ja luotettavia välityspalveluja mukavalla kaupankäyntiympäristöllä. Exness on lisensoitu välittäjä, jolla on lukuisia useiden sääntelyelinten valtuuttamia yksiköitä, kuten Nymstar Limited, Venico Capital Limited, Tortelo Ltd ja Vlerizo (Pty) Ltd. Henkilöt, jotka haluavat esittää kysymyksiä Exnessin tarjoamista palveluista, voivat tavoittaa sen asiakastuen sähköpostitse osoitteessa support@exness.com tai puhelimitse numerossa +23412278876. Exnessillä on myös live-chat-vaihtoehto sivustollaan, ja sillä on sosiaalisen median kanavia esimerkiksi Facebookissa, Twitterissä, Linkedinissä ja Instagramissa.

Exnessin tuotteet ja palvelut
Exness Groupin perusti joukko samanhenkisiä rahoitus- ja tietotekniikka-alan ammattilaisia vuonna 2008. Viime vuosina Exness Group on kehittynyt edistyksellistä vauhtia. Se on nykyään tunnustettu alan johtavaksi toimijaksi. Joulukuuhun 2020 mennessä asiakkaidensa kuukausittainen kaupankäyntivolyymi oli 673,6 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Exnessin aktiivisia kauppiaita ympäri maailmaa oli yli 145 400. Tällä hetkellä Exness Group tarjoaa valikoiman rahoitusvälineitä. Jatkuva kehitys, jota ohjaa ensisijaisesti kaupankäynnin edellytysten järjestelmällinen parantaminen. Se on avain Exness Groupin pitkän aikavälin menestykseen. Toiminta on asiakaskeskeistä. Siksi palveluiden laadun parantaminen on ensisijainen tavoitteensa. Asiakkaat saavat palvelua henkilökohtaisen ja monipuolisesti kansainvälisen lähestymistavan ansiosta. Exnessin kertoo tarjoavansa asiakastukea 15 kielellä. Tähän kuuluu 24/7 avoinna oleva online tuki englanniksi, kiinaksi ja thaiksi. Exness tarjoaa kauppiaille seuraavia palveluita. Jatkuvaa parantamista, uusia mahdollisuuksia tutustua rahoitusmarkkinoihin. Lisäksi mahdollisuuden työskennellä rahoitusalan tunnustetun johtavan yrityksen kanssa. Rahoituspalvelujen tarjoajana Exness tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa erilaisilla rahoitusmarkkinoilla. Näihin kuuluu Forexilla, metalleilla, kryptovaluutoilla, indekseillä ja energialähteillä MetaTrader 4 ja MetaTrader 5 -kaupankäyntialustojen kautta. Molemmat alustat voi ladata Exnessin verkkosivustolta. Lisäksi ne voi ladata Google Play Storesta tai Applen App Storesta Android- ja iOS-laitteisiin. Ne voi ladata myös Windows- ja Mac-tietokoneisiin. Exness tunnustaa, että yksilöillä on erilaiset taloudelliset tai taloudelliset valmiudet. Näin ollen sillä on erilaisia kaupankäyntitilityyppejä, jotka sopivat asiakkaan taloudelliseen valikoimaan ja mukavuuteen hänen kaupankäyntimatkallaan. On olemassa Standard Cent Account -tilityyppi, Standard Account -tilityyppi ja Professional Account -tilityyppi.Näin ollen vähimmäistalletussumma voi vaihdella tilityypin ja maksutavan mukaan. Exness tarjoaa myös mahdollisuuden luoda demotilin, jolla voit hioa taitojasi kauppiaana.

Kehut, valitukset ja vinkit Exnessille
Oletko käynyt kauppaa Exnessin kanssa? Olisimme iloisia, jos jakaisit kokemuksia, joita sinulla on ollut Exnessin kanssa. Ehkä haluat antaa palautetta sen palvelimen reagointikyvystä kaupankäyntialustoilla tai niiden asiakastuen laadusta. Olipa se mitä tahansa, asiakasarvostelusi ovat erittäin tervetulleita. Voisit vielä mennä eteenpäin jakamaan kaikki ehdotukset, joita sinulla saattaa olla Exnessille.