EvoEstate

Kaikki arvostelut

EvoEstate

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

EvoEstate

Sijoittamalla voit saada korkoa ja lisätuloa rahoillasi. Rahojen ei kannatakaan antaa olla vain tilillä, sillä siellä ne eivät kasva korkoa. Sijoituksia suositellaan hajautettavan, jotta riskit pienenee. Yksi tapa hajauttaa on sijoittaa eri alan sijoituksiin ja käyttää eri sijoitusalustoja ja -kohteita. Yksi sijoitusalusta on EvoEstate, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa kiinteistöalan lainoihin ja kohteisiin. Onko EvoEstate luotettava? Lue Suomiarvostelut sivuilta kokemuksia EvoEstate yrityksestä ja muista sijoitusalustoista.
 
Mikä on EvoEstate?
EvoEstate on sijoittamisen verkkoalusta. Sen pääkonttori sijaitsee Tallinnassa. Yrityksen perusti kiinteistöalan sijoittamisessa ja rahoittamisessa toimineet henkilöt, jotka halusivat tehdä alustan jonka kautta kiinteistöalan sijoittaminen olisi helpompaa. EvoEstaten arvoja ovat hajautus, läpinäkyvyys ja sijoittajien omankin rahan sijoitus.
 
EvoEstate sijoituspalvelusta
EvoEstate toimii P2Psijoitusalustana, jonka kautta siis kuluttajat voivat sijoittaa kiinteistöalan projekteihin. EvoEstate on siis ikään kuin sijoitusten markkinapaikka. EvoEstaten kautta voi sijoittaa pieniä tai suuria sijoituksia. Sijoituksen minimisumma onkin 100€. Pienten sijoitusten avulla voi helposti hajauttaa portfoliotaan, vaikka ei olisi paljon varoja käytettävänä.

EvoEstate ei itsessään tarjoa lainoja projekteille vaan se tekee yhteistyötä lainantarjoajien kanssa. Yritys kertoo verkkosivuillaan, että sen perustajat sijoittavat myös samoihin projekteihin, jolloin heillä on myös omaa rahaa pelissä. EvoEstate toimii Viron raha- ja sijoituslakien alla. Sijoituksista maksetaan korkoa EvoEstate tilillesi. Jos haluat, voit siirtää koron takaisin omalle pankkitilillesi koska tahansa. Voit myös sijoittaa saamasi tuoton uudestaan EvoEstaten sisällä. Näin voit hyödyntää korkoa korolle efektistä. Toki voit myös sijoittaa johonkin muuhun, jos se tuntuu paremmalta vaihtoehdolta.

Tilin teko EvoEstate palveluun ja palvelun käyttö
Jos sinua kiinnostaa sijoittaminen EvoEstate sijoitusalustan kautta, sinun tulee luoda sinne tili. EvoEstaten sivuille tilin voi luoda kaikki yli 18-vuotiaat, jotka asuvat Euroopan ekonomisella alueella. Lisäksi sinulla tulee olla olemassaoleva pankkitili jossain Euroopan ekonomisen alueen maassa. Tiliä varten sinun pitää täyttää itsestäsi tietoja, kuten nimi sekä muut yhteystiedot. Kuitenkin ennen sijoittamisen aloitusta, sinun täytyy vahvistaa henkilöllisyytesi. Tämä tehdään esimerkiksi passin, henkilökortin tai ajokortin avulla.
 
Kun olet vahvistanut tilin, voit siirtää varoja EvoEstate tilillesi. Löydät EvoEstaten sivuilta erilaisia projekteja, joihin voit sijoittaa. Sinun kannattaa lukea projekteista huolella, jotta tiedät mitkä projektit sopivat juuri sinun preferensseihisi. Pienin mahdollinen sijoitus on 100€. Sijoitusten tuotto, sijoitusaika ja riskit vaihtelevat sijoituksen luonteesta riippuen.

EvoEstaten sivuilla on myös niin sanottu markkinapaikka. Tämä tarkoittaa, että voit halutessasi myydä aiemmin tekemäsi sijoituksen markkinapaikalla. Tällöin voit siis päästä sijoituksesta eroon jo ennen sijoitusajan päättymistä. EvoEstate ottaa pienen prosentin markkinapaikalla myydyistä sijoituksista. Markkinapaikka voi olla siitä toimiva, että jos sinä tarvitset käteisvaroja nopeasti ennen itse sijoitusajan päättymistä, voit sen tehdä mikäli joku ostaa sijoituksesi. Voit myös itse ostaa muiden tekemiä sijoituksia markkinapaikalta.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä EvoEstaten kautta sijoittamisesta
Oletko sijoittanut rahojasi EvoEstate sijoitusalustan kautta? Jaa meille mielipiteesi ja kokemuksesi EvoEstate kautta sijoittamisesta kiinteistöalan sijoituksiin! Onko mielestäsi EvoEstate luotettava? Oliko profiilin teko helppoa ja löysitkö mielestäsi hyviä sijoituskohteita EvoEstaten sivuilta? Suosittelisitko sijoittamista EvoEstate kautta? Kerro meille vapaa sana, ajatuksesi, kritiikkisi tai kehusi. Näin muut alustan kautta sijoittamista miettivät voivat saada lisätietoa yrityksestä ja selvittää, kannattaako heidän tehdä tili sivulle ja aloittaa sijoittaminen.
 
Jos puolestaan mietit EvoEstate alustan kautta sijoittamista, sinun kannattaa lukea ensin muiden käyttäjien kokemuksia sijoitusalustasta. Lukemalla arvosteluja, kritiikkiä tai kehuja EvoEstate yrityksestä ja heidän palvelustaan, saat lisätietoa yrityksen luotettavuudesta ja toimivuudesta.