Esketit

Kaikki arvostelut

Esketit

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Esketit

Esketitin lanseerasivat joulukuussa 2020 Davis Barons ja Matiss Ansviesulis. He ovat perustaneet Creamfinance Groupin, joka on ollut kannattava perustamisestaan lähtien vuodesta 2012 alkaen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 70 miljoonaa euroa. Lainoja myöntävät sidoksissa olevat lainanmyöntäjät, mikä tekee koko prosessista läpinäkyvän ja helposti valvottavan. Davis ja Matiss käyttävät "skin in the game" -lähestymistapaa, mikä antaa lisää varmuutta Esketit Platformin sijoittajille. Sijoittaminen henkilökohtaisiin lainoihin tapahtuu Esketit Platformilla. Esketit toimii viidellä eri markkina-alueella. Yritys tarjoaa P2P-lainauksen turvallisuudesta tinkimättä.

Tietoa Esketit -palvelusta
Esketit -sivusto on lainamarkkinapaikka, jossa yksityiset sijoittajat kaikkialta Euroopasta voivat sijoittaa yhteistyökumppaneiden, eli lainanantajien, myöntämiin lainoihin. Esketit- sivustoa ylläpitää ja hallinnoi lainoihin sijoittamisen alustaa, joka yhdistää sijoittajat, lainanottajat ja lainan myöntäjät. Minimisijoitus on 10 euroa. Lainoihin sijoittamisella tarkoitetaan sitä, että yksittäiset sijoittajat tarjoavat lainanantajien kautta rahaa lainanottajille. Tämä tapahtuu ostamalla lainanantajien ja lainanottajien välisistä lainasopimuksista johtuvia lainaosuuksia eli saamisoikeuksia. Asiakkaaksi liittyminen tapahtuu verkossa. Rekisteröityä voi kuka tahansa 18-vuotias, jolla on pankkitili missä tahansa EU-maassa. Tunnistautumisprosessin suorittamiseksi asiakas tarvitsee tietokoneen (tai puhelimen) kameran ja henkilöllisyystodistuksen. Aloittaakseen sijoittamisen alustalla asiakkaan tulee täyttää rekisteröintilomake. Tämän jälkeen aktiiviseksi sijoittajaksi pääsee lisäämällä varoja sijoittajatilille. Tämän jälkeen asiakas luo ensimmäinen Auto Invest -salkun asettamien parametrien avulla tai sijoittaa manuaalisesti saatavilla oleviin lainoihin suodattamalla ne. Asiakas voi tarkastella profiiliaan päivittäin ja seurata sijoituksia, salkkua ja tuottoja. Varat ovat käytettävissä sijoittajatilillä heti, kun lainan takaisinmaksu on suoritettu loppuun. Automaattinen sijoitustoiminto mahdollistaa sijoittamisen automaattisesti tuhlaamatta aikaa. Asiakkaan tarvitsee asettaa kriteerit, jotka vastaavat sijoitustavoitteita ja -haluja, ja Auto-Invest sijoittaa asiakkaan puolesta, kun lainasopimus tulee saataville. CreamFinance-lainoilla on ryhmätakuu, mikä tarkoittaa sitä, että jos lainan myöntäjä ei pysty täyttämään takaisinostovelvoitettaan sijoittajia kohtaan, CreamFinance-ryhmä tulee täyttämään takaisinostovelvoitteen. Se, sovelletaanko ryhmätakuuta vastaavaan lainatarjoukseen, ilmoitetaan alustalla. Sijoittaminen vakuudettomiin henkilökohtaisiin lainoihin voi olla riskialtista, sillä lainanottajat voivat jättää lainan maksamatta. Siksi lähes kaikki lainanmyöntäjät antavat takuun takaisinostovelvoitteen muodossa. Tämä tarkoittaa, että lainanmyöntäjällä on velvollisuus ostaa takaisin (lunastaa) sijoittajan sijoitukset (saamisoikeudet maksuhäiriöiseltä lainanottajalta), jos lainan takaisinmaksu on viivästynyt yli 60 kalenteripäivää. Lainasivulla näet, onko lainalla BuyBack-velvoite. Kaikkiin sijoituksiin liittyy riski, joten ennen kuin ryhdyt sijoittajaksi, arvioi riskinsietokykysi huolellisesti. Esketit sallii käytännössä kenen tahansa yli 18-vuotiaan tulla sijoittajaksi. Yritys kehottaa kaikkia asiakkaita tutustumaan henkilökohtaisiin lainoihin sijoittamiseen liittyviin riskeihin. Kaikki P2P-sijoittajien saatavilla olevat vakuudet ovat Esketit -alustalla. Yritys kertoo ottaneensa käyttöön turvatoimet, jotka kattavat useimmat sijoittajien kohtaamat riskit - maksulaiminlyönti-, alusta- ja likviditeettiriskit. 

Kokemuksia Esketit -sivustosta
Onko sinulla kokemuksia Esketit -verkkosivustosta? Kokeilitko tehdä hakemuksen hakukoneen kautta yrityksen kotisivuilla? Ovatko mielestäsi yrityksen ehdot ja korot kohtuullisia? Onko voitot ja niiden mahdolliset tuottoprosentit realistisia? Saitko ostettua tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kerro ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta. Näin, autat muita asiakkaita lainapäätöksen hakemisessa. Mikäli rekisteröitymisessä tai tunnusten saamisessa tuli mutkia matkaan, kokeilitko uudelleen? Millainen voittoprosentti sinulla on hakusessa? Tarjoaako yritys mielestäsi potentiaalisen sijoituskohteen? Oletko sijoittanut myös muihin vastaaviin yrityksiin? Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin. Ehkä niistä on apua myös oman sijoitussuunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä. Mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen palvelu Esketit sivustolla, suosittele sitä myös muille asiakkaille. Anna arvostelu nyt ja kommentoi palvelua.