Crypto

Kaikki arvostelut

Crypto

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Crypto

Säästöjen sijoittaminen kannattaa: sijoittaessa raha menee töihin eikä vain loju tyhjän panttina pankkitilillä. Tilille lojuva raha ei hyödytä omistajaansa mitenkään, ja korkean inflaation aikaan se kaiken kukkuraksi menettää ostovoimaansa nopeaan tahtiin – pankkitilille säästäminen on tässä mielessä maksullista, vaikka numerot pysyisivätkin samana. Säästäjä voi taistella tätä vasteen siirtämällä säästöt esimerkiksi korolliselle pankkitilille tai sijoittamalla rahat johonkin. Kryptovaluutat eivät välttämättä sovi kovin maltilliselle säästäjälle, sillä ne ovat tyypillisesti hyvin volatiileja sijoituskohteita. Sen sijaan enemmän riskiä sietävälle sijoittajalle kryptovaluutat voivat olla mielenkiintoinen osa hyvin hajautettua sijoitussalkkua. Mistä kryptovaluuttaa ostetaan? Kryptojen ostamiseen tarvitaan jonkinlainen markkinapaikka, joista esittelemme tässä yhteenvedossa yhden: Crypto. Lukemalla tekstimme sekä oheiset arvostelut voit muodostaa oman käsityksesi siitä, haluatko itse ostaa kryptovaluuttoja Crypton kautta.

Tietoa Cryptosta
Crypto on vuonna 2019 verkkosivujensa toiminnan aloittanut kryptovaluuttojen markkinapaikka, joskin firma itsessään perustettiin jo vuonna 2016. Crypton päämaja sijaitsee Hongkongissa, jossa sitä pyörittää monikansallinen tiimi, joka on jo ennen Crypton perustamista hankkinut kokemusta rahoitusalan eri sektoreilta. Crypton liiketoiminta keskittyy kryptovaluuttojen ostamisen ja myymisen mahdollistavan alustan pyörittämiseen. Missiossaan yritys määrittelee, että se haluaa edistää kryptovaluuttojen käytön yleistymistä etenkin tekemällä aiheessa helposti lähestyttävän ihmisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta kryptovaluutoista. Lisäksi Crypto korostaa toimintansa vastuullisuutta, ja on muun muassa palkannut tiimiinsä henkilöitä, joilla on kokemusta rahanpesun vastaisesta toiminnasta. Rahanpesua vastaan taisteluun liittyy myös Crypton noudattama KYC-periaate. Kirjainyhdistelmä KYC tulee englannin kielen sanoista "Know Your Customer" ja tarkoittaa sitä, että yrityksellä on velvollisuus pyrkiä tarkastamaan kunkin asiakkaan henkilöllisyys ja se, onko hänen luvallista käyttää yrityksen tarjoamia palveluja. Koska sivustoa ei nykyisellään ole mahdollista käyttää suomeksi laajasta kielivalikoimasta huolimatta, on vieraan kielen taito suomalaiselle asiakkaalle tarpeen. Jos sen sijaan satut olemaan ruotsinkielinen suomalainen, on Crypton käyttö omalla äidinkielelläsi mahdollista jo nykyään.

Crypto.com kaupankäyntialustana
Crypton kautta on mahdollista käydä kauppaa kaikilla markkina-arvoltaan suurimmilla kryptovaluutoilla sekä useammilla vähemmän tunnetuilla valuutoilla, joihin toisinaan viitataan myös nimityksillä vaihtoehtovaluutta tai altcoin. Merkittävimpien kaupan olevien valuuttojen joukosta mainittakoon vuodelta 2008 peräisin oleva Bitcoin, joka oli tuolloin maailman ensimmäinen louhintaan perustuva virtuaalivaluutta. Virtuaali- tai kryptovaluutat eroavat tavanomaisista valuutoista siinä, että niitä ei hallinnoi mikään keskuspankki tai muukaan virallinen taho, vaan niiden arvo ja käyttö perustuu valuutan omistajien tekemiin valintoihin. Myös Ethereum on huomattava Crypton kautta kaupattava valuutta. Kaupan olevien valuuttojen kokonaismäärä on nykyisellään noin 250, ja niihin lukeutuvat muun muassa Cardano, Litecoin ja Polkadot sekä muutama niin sanottu meemikolikko. Esimerkki tällaisesta valuutasta on vitsistä alkunsa saanut Dogecoin. Cryptolla on myös oma virtuaalivaluuttansa, joka kulkee nimellä Crypto.com Coin tai lyhyemmin vain CRO. Tämän valuutan erityispiirteenä on se, että sitä ostamalla ja "steikkaamalla" on mahdollista saada Cryptolta erillinen Visa-kortti, jolla tehdyistä ostoksista voi saada cashbackia. Tämän ostoksista korvatun summan suuruus riippuu siitä, kuinka paljon CRO:ta käyttäjä on steikannut. Steikkaamisella tarkoitetaan sitä, että kryptovaluuttaa lukitaan tietyksi määräajaksi korkoa vastaan.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Crypton asiakkailta
Kryptovaluuttojen maailma voi olla monimutkainen ja hieman pelottavakin, mutta onneksi moni muukin on kanssasi samassa veneessä. Siksi haluamme kannustaa kaikkia lukijoitamme jakamaan oheisessa kommenttipalkissa kokemuksia Cryptosta ja kaupankäynnistä kryptovaluutoilla. Arvostelussasi voit kertoa esimerkiksi siitä, sopiiko Crypto.com-alusta mielestäsi ihmisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta kryptovaluutoista tai siitä, onko Crypto kokonaisuutena ollut odotustesi mukainen. Erityisesti hämmennystä saattaa aiheuttaa Crypton Visa-kortti, joten kaikki siihen liittyvät kokemukset otetaan ilolla vastaan. Jakamalla tietoa muiden lukijoidemme kanssa myötävaikutat osaltasi siihen, että puolueettoman tiedon saaminen erilaisista kaupankäyntialustoista on mahdollista eikä kenenkään tarvitse jäädä yksin kryptovaluuttojen toisinaan varsin monimutkaisessa maailmassa.