SuomiArvostelut

  Arvostelut Credit Star

  Elämän aikana voi tulla yllättäviä menoja, mutta mikäli säästöt ovat vähässä, niin silloin pitää hakea lainaa edullisilla koroilla ja vastaavilla. On myös mahdollista hankkia luottoa ylimääräisiä hankintoja varten tai yhdistää lainat yhdeksi paketiksi Mutta, mikä voisi olla kätevä, helppokäyttöinen palvelu, jonka kautta voi selkeästi hakea lainaa? Credit Star voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sopivaa.

  Credit Starista
  Creditstar Finland Oy kuuluu kansainväliseen konserniin nimeltä Creditstar Group. Tällä konsernilla on toimintaa Suomen lisäksi seitsemäsä eri valtiossa, joihin kuuluvat Viro, Ruotsi, Liettua, Puola ja Yhdistyneet Kuningaskunnat. Creditstar on ehtinyt myötämään toimintansa aikana yhteensä yli miljoona luottoa ja yli 500 000 asiakkaalle. Creditstarin toiminta alkoi vuonna 2006 Virossa. Yhtiö kertoo päätoimialansa olevan luoton antamisen, mutta väittää olevansa rahoitusteknologiayritys. Creditstarin arvoina on muun muassa vastuullinen lainaaminen, jolloin se tarjoaa velkaneuvontaa talousvaikeuksissa oleville, käsittelee lainahakemukset vastuullisesti ja noudattavat olemassa olevia säädöksiä sekä asetuksia ja pyrkivät olemaan kunniallisia yhteiskunnan ja käyttäjän silmissä.

  Credit Starin tuotteet ja palvelut
  Credit Start tarjoaa ikäänkuin virtuaalista luottokorttia, jonka perustuvan tilin luominen on ilmaista. Creditstarin luottotilin korko on 20,0% ja muut kulut 0,01%/päivä luottorajan summasta. Kun tarvitsee rahaa, niin lähettää luottohakemuksen, jolloin itse virtuaalinen luottokortti aktivoituu. Tämä luottotili on aina käytettävissä ja sieltä on mahdollista nostaa rahaa tilille sopivissa erissä 50 – 2000 euroa kerrallaan, kunhan luottoraja ei ylity. Luottokustannuksia tulee vain, jos on vain käytössä olevaa luottoa, joka lasketaan käytössä olevasta määrästä. Nostohakemuspyynnön perusteella onnistuu saldon muuttamisen luotoksi, mikä sisältää noin muutaman vaiheen. On myös mahdollista pahan taloudellisen tilanteen sattuessa hakea 5–30 päivän mittaista lyhennysvapaata kirjautumalla omalla tunnuksellaan sisälle. Lyhennysvapaalla maksujen ja kulujen eräpäivää siirrettään eteenpäin, mutta sitä varten pitää maksaa lyhennysvapaasta käsittelymaksu. Credit Starin asiakaspalvelu toimii sähköpostissa asiakaspalvelu@creditstar.fi mutta on myös mahdollista ottaa yhteyttä puhelimella numerossa 09 425 99688 9 -21 välisenä aikana.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Credit Starista
  Oliko tämä rahoituspalvelu toimivaa? Tulivatko luotto perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Onnistuiko luoton käyttäminen hyvin? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Talous, trauma ja asumisen onnistuminen - Aura Pylkkänen

  Credit Star
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Credit Star

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Credit Star luotettava yritys?

  Credit Star on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Credit Star tarjoaa?

  Credit Star on enimmäkseen aktiivinen Raha-asiat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lainat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Credit Star-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.