Credit Star

Kaikki arvostelut

Credit Star

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sortter

Sortter

1 arvostelut

Pankkien tarjoamat korot ja lainojen ehdot eroavat asiakkaittain. Toisen halvin pankki ei välttämättä ole itselle halvin. ...

Logo Haenyt

Haenyt

1 arvostelut

Miksi tuhlata aikaa ja hakea lainoja useilta eri pankeilta yksi kerrallaan, aina samoilla tiedoilla? Haenyt nopeuttaa prosessia siirtämäl...

Logo Rahalaitos

Rahalaitos

1 arvostelut

Rahalaitos.fi arviot Esimerkiksi asuntolainaa voi hakea omasta, tutusta pankista. Lainaa voi kuitenkin tarvita myös pienempiin hankintoihin, ...

Logo Banken

Banken

7 arvostelut

Silloin tällöin arjessa tulee eteen tilanteita, milloin pitää hakea lainaa. Tarve voi olla suuri kuten asunnon hankinta tai pie...

Credit Star

Elämän aikana voi tulla yllättäviä menoja, mutta mikäli säästöt ovat vähässä, niin silloin pitää hakea lainaa edullisilla koroilla ja vastaavilla. On myös mahdollista hankkia luottoa ylimääräisiä hankintoja varten tai yhdistää lainat yhdeksi paketiksi Mutta, mikä voisi olla kätevä, helppokäyttöinen palvelu, jonka kautta voi selkeästi hakea lainaa?  Credit Star voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sopivaa.

 

Credit Starista
Creditstar Finland Oy kuuluu kansainväliseen konserniin nimeltä Creditstar Group. Tällä konsernilla on toimintaa Suomen lisäksi seitsemäsä eri valtiossa, joihin kuuluvat Viro, Ruotsi, Liettua, Puola ja Yhdistyneet Kuningaskunnat. Creditstar on ehtinyt myötämään toimintansa aikana yhteensä yli miljoona luottoa ja yli 500 000 asiakkaalle. Creditstarin toiminta alkoi vuonna 2006 Virossa. Yhtiö kertoo päätoimialansa olevan luoton antamisen, mutta väittää olevansa rahoitusteknologiayritys. Creditstarin arvoina on muun muassa vastuullinen lainaaminen, jolloin se tarjoaa velkaneuvontaa talousvaikeuksissa oleville, käsittelee lainahakemukset vastuullisesti ja noudattavat olemassa olevia säädöksiä sekä asetuksia ja pyrkivät olemaan kunniallisia yhteiskunnan ja käyttäjän silmissä.

 

Credit Starin tuotteet ja palvelut
Credit Start tarjoaa ikäänkuin virtuaalista luottokorttia, jonka perustuvan tilin luominen on ilmaista. Creditstarin luottotilin korko on 20,0% ja muut kulut 0,01%/päivä luottorajan summasta. Kun tarvitsee rahaa, niin lähettää luottohakemuksen, jolloin itse virtuaalinen luottokortti aktivoituu. Tämä luottotili on aina käytettävissä ja sieltä on mahdollista nostaa rahaa tilille sopivissa erissä 50 – 2000 euroa kerrallaan, kunhan luottoraja ei ylity. Luottokustannuksia tulee vain, jos on vain käytössä olevaa luottoa, joka lasketaan käytössä olevasta määrästä. Nostohakemuspyynnön perusteella onnistuu saldon muuttamisen luotoksi, mikä sisältää noin muutaman vaiheen. On myös mahdollista pahan taloudellisen tilanteen sattuessa hakea  5–30 päivän mittaista lyhennysvapaata kirjautumalla omalla tunnuksellaan sisälle. Lyhennysvapaalla maksujen ja kulujen eräpäivää siirrettään eteenpäin, mutta sitä varten pitää maksaa lyhennysvapaasta käsittelymaksu. Credit Starin asiakaspalvelu toimii sähköpostissa asiakaspalvelu@creditstar.fi mutta on myös mahdollista ottaa yhteyttä puhelimella numerossa 09 425 99688 9 -21 välisenä aikana.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Credit Starista
Oliko tämä rahoituspalvelu toimivaa? Tulivatko luotto perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Onnistuiko luoton käyttäminen hyvin? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.