Bunq

Kaikki arvostelut

Bunq

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo OFX

OFX

0 arvostelut

Oletko etsimässä tapaa siirtää rahaa maiden ja mannerten rajojen yli? Rahan lähettämiseen sisältyy riskejä,...

Logo TransferWise

TransferWise

0 arvostelut

Nykypäivän maailmassa, jossa raha hallitsee jokapäiväistä elämäämme, sen siirtäminen eri paikkoihin, j...

Logo Azimo

Azimo

0 arvostelut

Arvostelut AzimostaPitääkö sinun lähettää rahaa rahan siirrolla kaverillesi tai perheellesi ulkomaille? Pitä&aum...

Logo Revolut

Revolut

0 arvostelut

Nykypäivän kuluttajan voi olla vaikeaa edes kuvitella elämää ilman pankkikortteja. Maksamistavat ovat muuttuneet pelkä...

Bunq

Bunqin avulla voit avata täysin toimivan pankkitilin ilman komissioita rahansiirrosta. Jos tarvitset useita tilejä, sinulla voi olla jopa 25 yhdellä kuukausimaksulla. Lisäksi bunqilla on helppo lähettää rahaa ystävien, kollegoiden ja yritysten välillä. Tämä on erityisen suosittu sellaisten ihmisten keskuudessa, jotka joutuvat jakamaan laskut säännöllisesti. Yritykset voivat käyttää bunq:n palveluita myös yrityspankkitoimintaan käyttämällä samanlaista käyttöliittymää kuin henkilökohtaisessa tilissä. Bunq toimii 100% mobiilisovelluksen kautta, joka on saatavana Androidille tai iOS:lle.

Tietoa Bunq:sta
Bunq-konsepti herätettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015. Sen perusti hollantilainen pankki, joka toimii vain verkossa. Koko tuote on sovelluspohjainen, mikä tarkoittaa sitä, että hallitset kaikkia tilisi toimintoja Android- tai iOS-puhelimella. Bunqin asiakkaana saat kontaktittoman Bunq-pankkikortin, jota voidaan käyttää maailmanlaajuisesti kaikkialla, missä hyväksytään Mastercard. Bunq on jo osoittautunut erittäin suosituksi varsinkin matkustavien ihmisten keskuudessa. Muista, että toisin kuin muut kilpailijat, tämä ei ole vain ennakkomaksutettu pankkikortti, tämä on todellinen pankki, jossa on runsaasti käteviä ominaisuuksia rahan hallitsemiseen.

Bunq:n tarjoamat palvelut
Liittyminen bunqiin on erittäin suoraviivaista. Lataa sovellus iOS- tai Android-laitteellesi ja noudata yksinkertaisia €‹€‹ohjeita. Saatat ihmetellä, miten he tarkistavat henkilöllisyytesi? Liittyminen perinteiseen pankkiin voi olla painajainen, mutta onneksi Bunqin kanssa sinun ei tarvitse tehdä tapaamisia ja tehdä järkyttävästi paperitöitä! Ota vain valokuva haluamastasi henkilöllisyystodistuksesta, nauhoita lyhyt video itsestäsi ja olet valmis.
Bunq-kortti yleensä saapuu 5 - 7 työpäivän sisällä, jonka jälkeen voit alkaa käyttämään kaikkia bunqin tarjoamia ominaisuuksia.
Bunq-pankkikorttiin liittyy joitain maksuja ja kustannuksia. Bunq-tilin avaaminen on täysin ilmaista. Ilmainen vaihtoehto on kuitenkin melko rajallinen, koska et voi käyttää korttia. Tätä vaihtoehtoa varten tarvitset premium-vaihtoehdon, jonka hinta on 7,99€ kuukaudessa. Kun nostat rahaa Bunq-kortillasi, saat 10 käteisnostoa kuukaudessa ilman lisäkustannuksia. Menot maissa, joissa on eri valuutta, ovat myös yksinkertaisia. Käytä vain korttiasi normaalisti.
Bunq on luultavasti yksi parhaimmista vaihtoehdoista turvallisuuden suhteen. Voit jäädyttää kortin sovelluksesta nopeasti, jos se katoaa tai varastetaan. Voit myös tarkastella tilejäsi ja muuttaa PIN-koodisi suoraan puhelimesta, jos arvelet tilisi olevan jotenkin vaarantunut. Toisin kuin eräät kilpailijat, Bunqille on myönnetty Hollannissa täysi pankkitoimilupa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat ovat suojattuja jopa 100 000€ saakka. Joten jos Bunq menisi jostain syystä konkurssiin, rahasi olisivat silti täysin turvassa.


Bunq-matkakortti on uusin lisä heidän europankkitilitarjontaansa. Nykyisessä kilpailutilanteessa muiden haastajapankkien kanssa, jotka tarjoavat jo matkatuotteita, bunq on vihdoin päättänyt osallistua kilpailuun yritysten, kuten Revolut:n ja WeSwap:n kanssa. Bunq-matkakortti toimii melko samalla tavalla kuin tavallinen bunq-maksukortti. Suurin ero on, että sillä hyötyy Mastercard-valuuttakurssista ilman mitään lisämaksuja. Verrattuna perinteiseen pankkiin, tämä on paljon parempi vaihtoehto matkustajille, koska pääpankit lisäävät tyypillisesti 2–3 prosentin korotuksen ulkomaisiin transaktioihin. Ainoa maksu, jonka he perivät, on vaatimaton 0,99 € pankkiautomaatista nostettaessa. Kortti maksaa aluksi 9,99€ toimituskulujen kattamiseksi, mutta kaikki huomioon ottaen tämä on edelleen halvin vaihtoehto matkustajille tai ihmisille, jotka tekevät useita matkoja ulkomaille vuodessa.
Yksi bunq-matkakortin ominaisuuksista, joka erottaa sen muista korteista, kuten Revolut jne., on se, että bunq-matkakortti on luottokortti, ei ennakkomaksutettu pankkikortti. Tämä on erityisen hyödyllistä, koska sitä voidaan käyttää autovuokraukseen ja hotellitalletuksiin ilman mitään ongelmia. Ennakkomaksutettuja pankkikortteja ei voida käyttää näihin tapahtumiin.

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Bunq tarjoaa kattavan asiakastuen sovelluksen kautta. Valitse vain ohje ja lähetä sitten kysymys joko yhteisölle tai bunq-tukitiimin jäsenelle. Voit lähettää ongelmasi myös sähköpostitse osoitteella support@bunq.com. Jos etsit bunq-puhelinnumeroa, valitettavasti he eivät tarjoa puhelintukea.
Jos olet käyttänyt Bunq:n palveluita aiemmin, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät pankkipalveluita netistä.